Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle partička je šílená a vtipná. Mistři improvizace to opravdu jsou. Když jsem včera zhlédl díl s Titanicem 2, tak to se opravdu nedalo nereagovat na jejich šílenosti, jinak než pozitivně. Sokol jako geniálně ráčkující kritik, Chmela jako nafouklá utonulá mrtvola DiCapria, co naposledy vydechla, Genzer jako Kate Winslet a Suchoš jako žralok. To se musí vidět. Jejich show pobaví opravdu skvěle, ale občas to mají přehnaně zahnané do extrému. Mé hodnocení: 60% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dávám pouze 2 hvězdy (50%) zásluhou počátečních epizod. Herci zvládli udržet vtipnou stěží první sérii a nebo dokonce jen několik počátečních dílů. Následně úroveň pořadu velmi strmě klesá a vtipy se opakují a hry se zhoršují. Přičemž ze všeho nejhorší je, když se hlavní představitelé pokouší o nějaké druh umění. Velmi často ve stylu básně či zpěvu (to je tak hrozné, že pak hned přepínám). Naopak nejlepší hrou je ,,jedno slovo". To však šlechtí jen toho, kdo hru vymyslel, jelikož to zvládne hrát s prominutím každý debil a stále to bude vtipné. Edit 16.03.2021: Teda ty novější díly už hraničí s odpadem, náhradníci jsou zoufalí, hosté nezajímaví a tak nakonec upravuji hodnocení na 20%. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Igor Chmela je Bůh! Je fakt, že je ten pořad kvalitativně a zábavně dost hodně rozkolísaný (např. veškeré hudební scény a hry přeskakuji), něco je křeč a nuda, něco mi naopak trhá rodidla i s bránicí. Co mě ale na pořadu sere nejvíce je Čurko, to je prostě největší trapák, jakého jsem na TV obrazovce dosud viděl. Škoda, že kluci mezi sebe natrvalo nepřibrali Táňu Vilhelmovou, protože ta, když jim zaskakuje nebo je jako host, je skoro všechny strká do kapsy. 3,5* ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Na straně jedné až neuvěřitelně velká fanouškovská základna uctivačů, na té druhé bohužel snad ještě větší očekávaná banda hejterů, co rozumí humoru jako nikdo jiný.. Jistě, sem tam se tahle čtyřka utápí v pitvoření bez point, jemuž se s plácáním do kolen hurónsky řechtá snad jen tradičně nejvděčnější divák Dangl, i ty okoukané hříčky jak z opileckého finále mejdanu typu Hádej, kdo jsem - V případě rozkošně natvrdlého Genzera spíš Hádej, kdo nejsem..;) - jen ztěží dokáží zaujmout, natož pobavit, ovšem, že by chlapci na humoru samotném páchali bůhvíjakou genocidu, to se taky zrovna říct nedá.. Improvizace platí za nejtěžší z disciplín, navíc i ta krásná a upřímná ochota dobrovolně se ztrapnit před národem jednomu zkrátka nedovolí Suchánkovy Sokolíky přímo zavrhnout.. Mimochodem jen málokterý jiný tuzemský pořad tak schopně pracuje s absurdnem a trapnem jako Partička, jakkoli konkurence vlastně spíš úplně chybí.. ()

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že zezačátku stála tahle Partička docela za nic, dokonce přišlo zrušení. Ale po obnovení se všechno zázračně vylepšilo a já se u každého dílu neskutečně bavím. Zkrátka kluci zrajou jako víno a Partička je čím dál tím lepší. Suchánka, Genzera, Sokola a Chmelu v improvizování řídí Daniel Dangl, kterého dost očividně baviči rádi nutí říkat "ř", které Dangl jako Slovák nijak zvlášť nezvládá. Častý smích nad improvizací, kostýmy, špatnou výslovností a nad bůhvíčím ještě mě nutí očekávat další díly a sledovat dál a dáál :). Hlubocí intelektuálové se asi nepobaví, ale já vždycky slzím smíchy. Ano jsem omezenec :D. 95% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • Pořad nebyl po uvedení úspěšný tak, jak si televize Prima představovala. Z vysílání ale stažen nebyl a pořad dostal ještě šanci. Diváci dostali možnost odhlasovat si, kdy se bude pořad vysílat, přičemž byl z pátečního večera přesunut na pondělní desátou hodinu večer. Sledovanost poté začala růst a úspěch se dostavil. (kohout08)
  • Marián Čurko má v obou Partičkách, české i slovenské, na starost hudbu i zvukové efekty. Je také znám svými různými převleky, kdy používá na každé představení jiný oblek. Jeho výtvorem je i úvodní znělka. (konvax)
  • Každý diel bol zároveň hraný pred divákmi v publiku. (PATWIST)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama