Reklama

Reklama

Bylo, nebylo

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 114 h 2 min (Minutáž: 41–45 min)

Hudba:

Mark Isham

Hrají:

Jennifer Morrison, Ginnifer Goodwin, Josh Dallas, Lana Parrilla, Robert Carlyle, Jared Gilmore, Colin O'Donoghue, Lee Arenberg, Emilie de Ravin (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(156)

U dveří lovkyně uprchlých zločinců Emmy se jednoho dne objeví malý kluk, který tvrdí, že je jejím ztraceným synem. Podle něj jediná Emma dokáže zvrátit hroznou kletbu, kterou uvrhla zlá čarodějnice na celou říši pohádek... (TV Prima)

Videa (60)

Trailer

Recenze (487)

Chickenka 

všechny recenze uživatele

Před spuštěním seriálu jsem se bála, že tvůrci z toho udělají nezáživný mix různých žánrů, ale po prvních třech epizodách jsem nadšená! Líbí se mi nápad skloubení pohádkové a "reálné" roviny dohromady, sice ta pohádková má své vizuální chyby, ale to hravě vyrovnává civilní část. Narozdíl od seriálu Grimm má tahle letošní novinka velký potenciál. ()

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Prostě pohádka, 2 roviny děje, civil, kde se charaktery vyvíjí a snaží se změnit a pohádková, kde jsou pravé charaktery postav. Příběh mě pohltil hrozně moc, jsou tam slabší chvíle, ale to seriálový milovník rád přehlídne a když ho děj nadchne a pohltí, tak tyto hluchá místa přejde. Jennifer Morrison si tímto seriálem vysloužila čestné místo v top herečkách, zejména oceňuji dramatické scény, když už vše téměř vzdává, ale pak se to v ní zlomí a jde do toho na plno. Strašně mě v tomto seriálu baví postava Rampelníka (Rumpelstiltskin) ztvárněná Robertem Carlylem, taková mírně zvrácená postava, kterou jsem si oblíbil svou výstředností a domýšlivostí. ()

Reklama

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Nejprve obrovské nadšení a postupné ochlazení vztahu. Once Upon A Time doplácí na mírnou rozvleklost, protože řešení těch samých otázek stále dokola nudí poměrně rychle (Budeme spolu / Nebudeme spolu, Věřím / Nevěřím, Zachráním tě já / Zachráníš mě ty). Ještěže má Once to obsazení, jaké má. Mám mírná očekávání ve druhou sérii a doufám, že nebudu zklamaná. ()

KoRniky 

všechny recenze uživatele

Fantasy to je moje. Takový seriál tu chyběl! Zatím viděno 12 epizod a žádná nebyla slabá. Doufám, že si serál udrží takovou kvalitu co nejdýl, a nedopadne jako Lost. **** O tri a pul roku a 89 epizod pozdeji tento serial porad zboznuju... posledni serie me jako jedina nebrala tolik jako prvni tri, asi hlavne proto, ze mi proste postava Cruelly De Vil do tohoto pohadkoveho sveta nesedela. Ale konec serie byl skvely a jsem velice zvedava, jaka bude pata serie s Black Swan alias Emma The Dark One. Holt si musim pockat do 27. zari 2015!! ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Po sedmi dílech. Pohádkové části utrpení. Dovedete si představit to nejkýčovitější od Disneye ještě více umělé? Ne, tak se podívejte na Once Upon a Time. Náš svět působí docela dobře a stojí za tím dobrý nápad. Ovšem po pár dílech už mě začal seriálový přístup postav (hodný, zlý a ošklivý-nerozhodnutý) štvát a sledovat něco z důvodu, abych zjistil, jak tvůrci dokáží jeden nápad roztáhnout do desítek dílů mě fakt nebaví. ()

Galerie (3 219)

Zajímavosti (56)

  • Když pro Isaaca (Patrick Fischler) přijde čaroděj, řekne mu, že nedávno zemřel předchozí autor. Tím naráží na smrti Walta Disneyho. Tato epizoda se odehrává v roce 1966, 15. prosince tehdy Walt zemřel. (Peccoskaify)
  • Seriál byl licencován ve více než 190 zemích světa. (gogos)

Související novinky

Zloduši od Disneyho dostanou seriál

Zloduši od Disneyho dostanou seriál

05.03.2019

Visí vám v pokojíčku plakát Jokera, v dětství jste vždycky fandili Darthu Vaderovi a Hans Gruber je podle vás pravý hrdina Smrtonosné pasti? Pak pro vás má studio Disney dobrou zprávu, po vzoru… (více)

Star Wars v televizi?

Star Wars v televizi?

07.08.2016

Kdo by zapomněl na Star Wars: Underworld? Ještě než George Lucas prodal Lucasfilm, objednal si 50 scénářů k epickému seriálu, který měl navázat na Epizodu III. Projekt se nikdy nerozjel a nakonec se… (více)

Čeká nás Trainspotting 2?

Čeká nás Trainspotting 2?

08.09.2015

O pokračování kultovního Trainspottingu se mluví už mnoho let. Irvine Welsh, autor románové předlohy, sepsal už v roce 2002 sequel nazvaný Porno. A režisér Danny Boyle (Sunshine) je od té doby… (více)

Reklama

Reklama