Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (251)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Po deseti dílech musím konstatovat, že Zooey Deschanel je zde naprosto bezkonkureční. Vtipná, milá, praštěná, správně naivní - prostě báječná. Vhodně zvolené charaktery a zajímavé vedlejší postavy dávají každému z příběhů tu pravou šťávu. A kdyby náhodou něco nefungovalo, tak je tu vždy Schmidt :-)) 8/10! ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

New Girl je takovým dárkem pro všechny fanoušky Zooey Deschanel a zároveň logickým vyústěním její dosavadní kariéry. Žádná jiná herečka neumí zahrát střelenou, roztomilou a sexy holku od vedle tak přirozeně jako ona. Rozjezd seriálu je skutečně trošku rozpačitý, ale Damon Wayans naštěstí rychle zmizí ze scény (bohužel se na čas vrátí) a jeho náhradník přirozeně zapadne do party. Schmidt, židovská variace na Barneyho, si svoje uhraje s přehledem a životní nula Nick se zase rychle stala mým vzorem. Druhá série začne konečně pořádně tlačit na vztahovou notu, která společně s filmovým lookem (nejde o klasický studiový sitcom ve třech místnostech) posouvá New Girl blízko komediální elitě. Čtvrtá řada bohužel ukazuje, že seriál má svůj strop. S1 - S4: 70% S5 - S7: 60% ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Po čtyřech sériích] Tak moc by Holka chtěla přebrat žezlo po vyšeptalém a odcházejícím HIMYM. Ale Zooey není novátorská ani v úvodních epizodách - nebudeme si nic nalhávat, sitcom je z 95 % o její postavě. Jenom odškrtáváte sitcomová klišé - to očividné, za jak dlouho se protagonisté ústřední party začnou párovat, vám neprozradím (ale čtěte mezi řádky). Na jakoukoliv narativní originalitu se rezignuje od počátku ale to hlavní - chemie přátel je těžko uvěřitelná, stereotypní, nevtipná a velmi slabá. Alespoň, že pár známých obličejů Zooey dotáhla z vyšší ligy či okolních seriálů, ale na druhou stranu o to více právě tato osvěžující camea vyčnívají nad nevýraznou partou. Nedokáži si vybavit jedinou epizodu, která by se z těch 94 jakkoliv zaryla do paměti. Jako příloha k všednodenní večeři možná seriál sedne a není problém ho dokoukat, ale neměli bychom mít trochu vyšší ambice? 50 % ()

01Zuzana10 

všechny recenze uživatele

Adorkable! Hlásali nespočetné plagáty po celom NYC. Poddala som sa reklame, žiaľ, zatiaľ nie som rovnakého názoru ako promotéri. Zooey mi je veľmi nesympatická ako osoba, postava je divná ale chcem ju vidieť sa vyvíjať. IMHO New Girl rovnako ako Glee u mňa stroskotáva na bezútešnom postrádaní normálnych charakterov a utápajú sa v snahe o rozmanitosť, výstrednosť, aby sa len zapáčili čo najširšej vrstve amerického publika. No 30 min. je tak krátko, že som schopná ich na oddych venovať aj do budúcna. Som zvedavá, čo prinesie sľúbený Justin Long. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Po pilotním dílu následovala trochu zklamání (Couch mi chyběl), ale s koncem první série jsem natěšená na tu druhou. Podle mě role Jess Zooey víc než sedí. To její podivínství je vtipné a jiskření mezi ní a Nickem mě baví. Vtipností se to amozřejmě nemůže vyrovnat Přátelům, ale rozhodně musím říct, že se při sledování New girl (a to už při úvodní písničce Who´s that girl) rozhodně bavím. ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • Díky vysoké sledovanosti se rozhodla produkce natočit sérii o čtyřiadvaceti epizodách, což je o jedenáct více, než původně zamýšleli. (sluppka)
  • Postava Coache (Damon Wayans Jr.) se ukázala jen v pilotním díle. Byl totiž obnoven seriál Happy Endings (od r. 2010), ve kterém Damon Wayans Jr. hraje, a produkce seriálu The New Girl nechtěla epizodu přetáčet. Na jeho místo nastoupila postava Winstona (Lamorne Morris), basketbalového hráče, který byl propuštěn z lotyšského týmu. (sluppka)
  • Úvodní píseň „Hey Girl“ nazpívala představitelka hlavní role Zooey Deschanel (Jess). (Olík)

Související novinky

Reklama

Reklama