Reklama

Reklama

Charlie musí zemřít

  • USA The Necessary Death of Charlie Countryman (více)
Trailer

Charlie Countryman žije v Chicagu. Zemřela mu matka a on se s její smrtí těžce vyrovnává. Ve snu se mu zjeví její duch.. Ptá se ho, jak má naložit se svým životem. Matčin duch mu řekne, aby se rozjel do Bukurešti, protože tak to bude správné. Charlie okamžitě nasedne do letadla a letí přes Atlantik. V letadle se seznámí s Victorem, starším mužem, který se vrací domů do Bukurešti a veze směšný klobouk jako dárek pro svou dceru. Cestou znenadání opustí tento svět a jeho duch Charlieho prosí, aby dárek odevzdal. Charlie mu to slíbí. Když se setká s Victorovou dcerou Gabi, krásnou hudebnicí, na první pohled se do ní zamiluje. Gabi má ale bývalého manžela, násilného gangstera Nigela, který si na ni dělá ještě stále nárok. Charlie ji hodlá ochránit, a tak vstoupí do halucinačního rumunského podsvětí, plného násilí a co je nejpodivnější - lásky. (TV JOJ)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (78)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ by niekto z obsahu nadobudol dojem, že by snáď “Charlie musí zomrieť”, mohol byť dejovo obdobným zážitkom, ako v prípade snímku “Rómeo musí zomrieť”, môže si smelo prepláchať oči kyselinou. Jedná sa totiž o z 80-tich minút absolútny “slow-emotion and motion” drama počin, ktorý pookreje až v záverečnej dvacke. Je to navyše príbehovo príliš idealistické nato, aby to bola akceptovateľná pravda. ()

Henk123 

všechny recenze uživatele

Film tak divnej, že i já si připadám normální, což není normální. Stále jsem si říkal, že jakej feťák tohle spáchal, protože to je fakt divný a prostě divný, asi Shia nebyl jedinej, kdo doopravdy dropnul acid kvůli tomuhle. Aspoň ten cast není tak špatnej a chvílema jsem fakt sympatizoval s postavou Dona Chichota, co tu Sam Witwicky vyprázdnil, to jeho nasazení za tím co chce. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak stupídny a úbohý thriller už som nevidel poriadne dlho. Naozaj, úplne podivné a bez nejakého väčšieho zmyslu. Chalanovi zomrie matka, potom mu v halucinácii povie, aby išiel do Bukurešti, tak on ide. No a tam sa behom 2 dní dostane do centra celého mafiánskeho prostredia, k tomu sa stihne ešte aj zaľúbiť, a v neznámom meste sa orientuje ako keby tam už žil celé roky. Fakt strašná zlátanina a od tohto hereckého obsadenia som iste očakával niečo lepšie. Ale aspoň 1* za pekné scenérie Bukurešti si to zaslúži, no a aj začiatok vyzeral celkom sľubne - len škoda, že napokon bol z toho úplne hrozný a bezpredmetný thriller. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Je to taková jakože rádoby "Boylovka", která má výrazný vizuál, místy se snaží diváka pohltit mocinky intenzivním soundtrackem a kvalitním LaBeoufem... Bohužel ale tahle lehce pozérská a dnes už poněkud vyčpělá forma válcuje slaboučký obsah.. Špatné to není, ale prostě jsem měl pocit, že variací na tohle jsem už viděl hromady a mnohdy byly lepší.. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tohle je "Ztraceno v překladu" v Bukurešti. A nebojím se říct, že je to docela slušně udělaný film. Chápu, že někteří se třeba konce nechtěli nebo nemohli dočkat, ale ten je poetický a plně odpovídá celkové náladě. Je třeba se nechat unést, jinak to nefunguje. Všichni tam zahráli dobře a mělo to atmošku. 80% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Shia LaBeouf si během natáčení doopravdy vzal LSD, aby byly scény natočeny reálněji. (TammiLargo)
  • Film sa natáčal v Bukurešti (Rumunsko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama