Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brandy Klarková sa cíti byť pod tlakom kvôli tomu, že v oblasti sexu nie je skúsená a chce to dobehnúť pred nástupom na vysokú školu. Preto si urobí zoznam úloh, ktoré musí splniť, skôr než sa na jeseň presťahuje na internát. (oficiální text distributora)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (63)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Jedna scéna to ťahá dole - tá s tým "snickersom" v bazéne - hodne trápne, zbytočne fekálne a film by sa bez toho obišiel. Teda ono je to celé o prasačinkách, miestami na úkor dobrého vkusu, od začiatku do konca to útočí na spoločenské stereotypy a je to drzé, vtipné a trefné, iba to hovno to u mňa kazí. Ako vlastne vždy. Atmosféra 90. rokov nefunguje dokonale, ale neskutočne ma také niečo dokáže potešiť, všetky plagáty a hudba - perfektný pesničkový soundtrack, narážky, citácie, satira... A Aubrey bez komentára. Guilty pleasure (Silvester 2013). ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Proč jsou jejich kozy tak malé?" "Protože jsou pravé." Dobře vymyšlené a hravé úvodní titulky. Aubrey Plaza je dobrá v tom, že dokáže zahrát sexy čubku i blbku, o kterou si skoro nikdo neopře ani kolo i když se mu nabízí, jako zrovna tady. Zpočátku byla fakt dost nepříjemná a nesympatická. V podstatě technický a zábavný manuál pro kluky jak na holky. Trochu nechápu to devadesátkové retro (ne, že by mě nebavilo, orgasmus do tváře Hillary Clinton mě pobavil), ale asi kvůli kontrastu. Nečekal jsem to tak zábavné. ()

Reklama

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem to, ale skvěle jsem se bavil. Překvapilo mě tak nízké hodnocení, vím, že je to hodně ujetá komedie, ale mělo to dost do sebe, Aubrey ztvárnila upjatou šprtku skvěle a Bill Hader ve vedlejší roli mě taky dostal. Nezapomenu ale na Andy Samberga, kterej by se měl dát na dráhu grungeovýho zpěváka. Fakt :)) 70% ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Aubrey mám rád, a považuji ji za solidní filmovou komičku. Bohužel její styl se hodí k záležitostem jako je To Do List. Serious-like humor v moderní podobě. Počiny v tomto žánru jsou zpravidla retardované. Základní kostra tady je učebnicově předvídatelná, jednotlivé kroky už tak moc ne, ale to stejně moc nepomáhá. To Do List je normální komedie pracující s trapnými momenty a "sprostým" humorem. Možná na přelomu tisíciletí to bylo aspoň nové, ale ani tehdá jsem to nepovažoval za nic extra vtipného. Tady přimhouřím oko a zaokrouhlím nahoru kvůli Aubrey. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Z polovice vydarený a z polovice vydarený film. Plusy Bill Hader, Andy Samberg, Clark Gregg a asi aj ten žaluď Mintz-Plasse. Ďalšie plusy. Je to vtipné. Hlavne druhá polka. A páčilo sa mi, že niektoré scény neskončili ako by každý čakal. Problém je že ta polka stopáže je kurvesky otravná a začínam tušiť, že na tieto filmy som starý. Rovnako ako herečka v hlavnej úlohe, ktoirá hrala o 9 rokov mladšiu postavu. Je to trochu babské, ale občas som sa faskt smial takže pod tri hviezdičky nemôžem, škoda, že niektoré pasáže sú fakt trápne. 50%. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Snímka mala pôvodne niesť názov The Handjob. Museli ho však zmeniť, pretože ľudia si mysleli, že ide o natáčanie pornofilmu a produkcia mala problémy zabezpečiť miesta nakrúcania. (Sufferer)
  • Všetci herci, ktorí vo filme stvárnili tínedžerov, boli v čase natáčania dospelí. Väčšina bola staršia ako 25 rokov. (Sufferer)

Reklama

Reklama