Reklama

Reklama

Po tragické manželově smrti se pro Beccu (Ashley Judd) stává smyslem života její jediný syn Michael (Nick Eversman). Když však Michael získá stipendium v Římě, matka nechce svému nade vše milovanému dítěti bránit a nechá ho odjet do Evropy. Její obavy se nicméně promění ve skutečnost, když Michael zmizí. Becca, která je bývalou elitní agentkou CIA, nemůže zůstat jen tak sedět doma; začne jednat a ujme se soukromého vyšetřování. Využije všech svých jedinečných schopností i zkušeností a při hledání svého syna musí otevřít staré rány, obnovit dávné kontakty a dokázat nemožné. Všichni, kdo stojí za Michaelovým zmizením, záhy zjistí, že Becca není matka, nad níž by mohli snadno vyhrát. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

MyrnaAlec 

všechny recenze uživatele

Po pěti dílech hlavní výtka ohledně všemocné a všeho znalé hlavní hrdinky - vysoce nevěrohodné. Akční scény , kdy bojuje v hotelu s agentem , jsou naprosto přehnané vzhledem k ustavičnému zdůrazňování, že je 10 let mimo službu. V obsazení se mihne pár českých tváří /Roden,Dobrý a nějaký hezoun:) + Tereza V./ . Vše natočeno 3 x rychleji než Bourne. Cílem je stylizace a hlavně žádné rozpitvávání pohnutek. No je to " jen americký" seriál ... zklamal mě. ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Pro mě jen kopie 96hodin, změna jen že je to seriál, hraje tam ženská a hledá svýho syna a jen agentka. Ale je to všechno tak blbý,špatný až trapný. Herecký výkon hl.představitelky je otřesný, kdo sakra tohle muže vymyslet? U mě po 2dílech konec,dál to nechci ani vidět. Jediný plus:natáčení v Praze a Roden. 3/10 víc ani prd ()

Reklama

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Když si potřebujete vymýt mozek a né koukat na něco smysluplného, tak tento seriál poslouží. Dá se v kuse odsmažit tři díly, pak pauzička třeba na jídlo, a další tři díly. Jakmile ale začnete u toho přemýšlet, je zle. Já si to stáhnul kvůli českým hercům, a lámal jsem si hlavu, kdy už se přestanem v holyvůdu prostituovat v rolích různých Oxán a Ivánů??? (Teda ne že by mi v případě Voříškový ta prostituce nějak vadila, to nemůžu říct.) A Karel Dobrý je fakt dobrý. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

První minuty slíbily sympatickou podívanou ve stylu filmu "96 hodin". Základní dějová linie je ale roztažena do deseti dílů, což bohužel znamená, že se divák někdy v polovině začíná docela nudit. Ashley Judd pro mě navíc nebyla vhodnou představitelkou hlavní hrdinky. Plusové body samozřejmě dávám za vysokou účast českých herců a české lokace. Kdo ale proboha mohl vzhledem k závěrečné epizodě dopustit nenatočení další řady? ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Vyděny všechny díly ( tedy snad všechny ) Nic nemůže navnadit na seriál lépe než známé tváře a hlavně hezké slečny ( a že Ashley Judd hezká je, o Tereze Voříškové ani nemluvě ) Bohužel si nemůžu nějak žádnou z těchto slečen oblíbit natolik, abych se v ději nenudil. Dost nezáživný seriál, který by mohl být o trochu lepší kdyby se někdo obtěžoval trochu víc vypilovat scénář. To je jako TAKEN ( 96 hodin ) ale natáhlej do sposty nudných scén a dílů. ()

Galerie (295)

Zajímavosti (9)

  • Seriál měl v Indii předčasnou premiéru 11. března 2012 na stanici STAR World. (griph)
  • 22. března 2012 oznámila televizní skupina Disney-ABC, že 12. června 2012 plánuje vydat první sérii seriálu na DVD ve Spojených státech a jejich teritoriích, v Kanadě a na Bermudách. (griph)

Reklama

Reklama