Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darren Silverman, Wayne Lo Fessier a J. D. McNugent byli od dětství nejlepší přátelé. Na střední škole hraje Wayne fotbal, J.D. je maskotem a Darren povzbuzovačem, ale stále drží pospolu. Navíc hrají v rockové skupině. Všecko se změní, když mezi ně vstoupí krásná ale chladná a manipulující psychopatka Judith, která milého a sympatického Darrena sevře do drápů. Snaží se jejich přátelství ale i kapelu rozbít. Zoufalí Wayne aj. D. se pokoušejí Darrena rozptýlit, vymanit ho z jejího negativního vlivu. Darrena chtějí dát dohromady se Sandy, která se nedávno rozhodla, že bude jeptiškou. Po poradě s fotbalovým trenérem se rozhodnou, že Judith unesou. Před ostatními předstírají, že umřela. Avšak Judith nezůstává dlouho mimo hru a pomalu se schyluje ke svatbě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Jeden z úletů, které z oblibou vyhledávám, ústřední trio looserů je fantastické(Nejvíc Jack Black v roli homosexuálního obsolventa Sendvičové univerzity:D) , k tomu posedlost Neilem Diamondem:)... Děj prakticky neexistuje, ale nevadí, stejně sem se párkrát slušně zasmál, film rozhodně není pro každého, ale pro mě dokonalá relaxace... ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Tak nějak ani nevím, za co jsem ty dvě hvězdičky vlastně dal ?! Určitě za dvě krásný ženský, a potom také za ukázku přátelství mezi muži, které dokáže rozbít jen žena, která většinou dokáže fantasticky s muži manipulovat. Jinak příběh je ubohoučký a slaboduchý, stejně jako hlavní mužský představitelé. ()

Reklama

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím. Pro mě je tato komedie trochu výjimečnější než ostatní, jelikož zde absolutně převládal můj smích nad nevěřícním kroucením hlavou! ... Gagy opravdu pobaví a při vypnutym mozku jde o parádní výsledek! :-D ... "Jsou tady. Policajti. Chevrolet. Je za náma. Zatracený zmetci. Jeden blbej útěk z vězení a už jdou po tobě!" ... "Radši se nechám pokropit samopalem, než abych se vrátil do toho domu!" ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Amanda nebo Amanda? Detmer nebo Peet? Nic jiného se mi během projekce v hlavě nemíhalo. Omlouvám se všem, kteří by v mém komentáři snad chtěli nalézt nějakou hloubku. Znovu jsem si potvrdil, jak ´pravdivé´ jest pořekadlo, že na vzhledu nezáleží. Amandu Peet považuji za jednu z nepřitažlivějších hereček (ponechme stranou kvalitu její filmografie), čili mi nezbývá, než vyseknout poklonu Amandě Detmer, která se jí ve všem vyrovnala, ba možná i v určitých pohledech překonala. A o filmu samotném? Klasická romantická americká komedie s nádechem průměrnosti a cílem oslovit především atraktivností hlavních představitelů. A pak také kontrastem mezi nimi a vykutálenými kamarádíčky Jasonem Biggsem a Stevem Zahnem, kteří v ne málo případech role hlavních hrdinů přebírají na svá bedra. Nic duchaplnějšího vám k tomu všemu však neřeknu, s ohledem na první část tohoto výlevu mých pocitů z Pekelné ženské. ()

vitac. 

všechny recenze uživatele

Ulítlá komedie. Ale místy skutečně hodně vtipná, což se o hromadě komedií s lepším hodnecením říct nedá. Nejvíc mě dostávala postava trenéra a jeho rada do života o záhánění myšlenek na ženy nejlépe tvrdým alkoholem:) Jo, na obě Amandy se také pekně kouká, když zrovna nejsou v hábitu pro jeptišky. Slabší tři. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (7)

  • Když Sandy souhlasí se společnou večeří s Darrenem, jdou do skutečné restaurace The Cannery Seafood House. Scéna kde Sandy vrhne Darrena do vody byla natáčena právě vně restaurace. Ovšem když poté Sandy vytahuje Darrena z vody nacházejí se na východním konci pláže Jericho Beach, blízko tenisového klubu Jericho. Potíž je v tom, že mezi restaurací a pláží Jericho je vzdálenost přibližně 8 mílí! (Stocki)
  • Když Sandy začne zvedat Darrena z písečné pláže poté, co ho vytáhla z vody, je záběr na její nohy, které má pokryté pískem, když už ale stojí, na jejích nohách není po písku ani památky. (Stocki)
  • Režisér Dennis Dugan si zde střihl cameo roli jako fotbalový rozhodčí. (Stocki)

Související novinky

Svatý muž versus flákač

Svatý muž versus flákač

17.04.2006

Jeden z dvojice ukázkových hlupáků v trháku Blbý a blbější, Jeff Daniels, doplní zkušenou Diane Keaton a mladíka Jona Hedera v hereckém obsazení bláznivé komedie MAMAS BOY. Režie se ujme Tim Hamilton… (více)

Reklama

Reklama