Reklama

Reklama

Rovnováha sil čtyř párů je značně vychýlena – ženy totiž začaly používat rady z populární knihy Steveho Harveye "Chovej se jako žena, mysli jako muž", aby od svých partnerů dostaly to, co chtějí. Jenže jejich muži na to brzy přijdou a rozhodnou se, že nejlepší obranou je útok. Vymyslí plán, jak využít tuto informaci ve svůj prospěch a válka pohlaví začíná! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

opiumka 

všechny recenze uživatele

Romantická komeide, která je opravdu zároveň i komedie. Člověk sice nepadá ze židle v záchvatech smíchu, ale usměje se nahlas jednou i vícekrát za 20 minut. Romantika je také schůdná a ne nechutně sladká. Tedy až na konec. Samozřejmě, že musí dojít k napravení všech hříšníků a jak jinak než sladce, aby to potěšilo dámy - pro které je stejně komedie určena. Ale dle mého názoru se pobaví i mužská část populace. Lepší průměr. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Sony, Screen Gems // Počet premietajúcich kín v USA: 2,015 // Otvárací Víkend USA: $33,636,303 // Presne tak isto ako aj pri Perryho filmoch (Why did I get Married?, Why did I get Married too), tak aj pri tomto filme som zostal po odpozeraní úplne šťastný a plný energie. Neviem či to robí to černošské obsadenie, dej alebo réžia, ale určite viem, že mám slabosť pre tento druh filmov. ()

Reklama

prcko 

všechny recenze uživatele

Radšej som nič moc neočakával a nechal sa prekvapiť. Prekvapili ma príjemnou romantickou komédiou s celkom povedomými tvárami a vhodným humorom. Našťastie to nebolo nič v štýle béčkových komédií, u ktorých vídavam oveľa vyššie hodnotenia a nechápem (Borat a podobné), no každému ako mu/jej chutí. Žiadny trhák, ale príjemné strávený čas s príjemnými hercami a ako to už býva v romantických komédiách, všetko sa musí točiť okolo lásky, len sa prehodí zopár podrobností. Ale čo na tom, však je to len romantická komédia a o to v nej má ísť, o lásku a úsmev. Netrhákových 75 % ()

Admirall 

všechny recenze uživatele

podla mna to aj malo nasliapnute na celkom fajn komediu, zaujalo ma to a celkom aj do nejakej stvrtiny bavilo, no potom to zacalo dostavat nejake trojaktovkove zvraty a skoncilo to ako typicky americky romanticky blivajz... ale ako daka oddychovecka k valentinskemu veceru (ako to zaradila markiza) moze byt ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná pohodovka v černošském stylu. Sice už tady všechno bylo nespočetněkrát, ale tahle bláznivá romance aspoň drží pohromadě a s přehledem vytlačí ostatní nové "rádoby komedie" o vztazích. Jsou tady skvělé hlášky, které mi přivodily výbuchy smíchu a nebylo jich jenom 5, takže hodnotím velmi rád. Kevin Hart by se klidně mohl účastnit soutěže - Nikdy nezavřu klapačku, hehe. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama