Reklama

Reklama

Buranský masakr

všechny plakáty
Trailer

Čtyři mladiství delikventi tráví víkend spolu se svými sociálními pracovníky v odlehlé vesnici Yorkshire Mortlake, kde to vypadá jako by se zastavil čas. Po menším incidentu s místními obyvateli začnou brutální krvavé nájezdy starousedlíků, které se změní v nepředstavitelnou noční můru. (mosnak)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Objektivně pouze za tři, ta čtvrtá hvězda je zvlášť za brutalitu. Inbred se neliší od jiných hixploitationů, naopak striktně dodržuje jejich pravidla. Navíc se první polovina poměrně táhne, sem tam znepokojující výjev (řezání strašáka) a první nekonfliktní střet městské mládeže s podivnými vesničany v tamní hospodě. Po celou dobu je však ve vzduchu cítit napětí, které naplno propuká až ve druhé části. A tady přichází to pravé peklo: první mrtvý, zadržení obětí, mučení, útěk a následný hon na městskou škodnou. Nic nového, ale divočina pořádná - rozstřelené hlavy, udušení sračkama nebo rozšlápnutí koněm. Moment, kdy asi tucet buranů bere do rukou pušky, lopaty, sekery nebo dokonce motorovku a vyráží na lov, patří k těm nejlepším. A vše finišuje ve výborném závěru, kde po vzoru Straw Dogs se zbytek přeživších zabarikáduje v domě a čelí útokům nepřátel. Takže za mě rozhodně spokojenost, a to i přes fakt, že většina zdejšího masakru je plně digitální. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na film se těším už rok a naštěstí né zbytečně ! Tenhle Hixploitation připomínající Hory mají Oči či Pach Krve mi úžasně Sedl ! Není nic lepšího Než pošahaná vesnice plná Buranů, křupanů a podivných kreatur! Scénář totálně na Pejču dokonce i já LAIK jsem našel nespočet logických chyb, naštěstí mi to vynahradilo gore, především scény v Cirkuse byli originální, brutální a šokující! Vidím to na Trilogii !! ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Někteří tento "FYLM" Posílají tam, kde prezidenti dávají nesmyslné amnestie a druzí tam, kde se tepláky nosí na hlavě. Já pošlu tento film do teplákova. Film je sice blbost a i ty smrti (pro některé originální) nejsou tak špatné. Gore je sice mírně digitální, ale na druhou stranu, dementní chování obětí a scénář tyhle věci zastíní. Jediné co je na tomto filmu na dobré úrovni, je zpracování vidláčků. Ti jsou výborně nechutní a oplzlí. Pro mě to byla ale akce na jedno vidění a pokud by se někdy objevilo pokračování, tak určitě mrknu. Teď už mizím, mám totiž v garáži nějakou show. 70% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Z těchto zábavných, krvavých hixploitationů už jsem asi nějak vyrostl. Inbred je pěkně natočená nenáročná jednohubka, nic víc, nic míň. Podobných kousků je milion, jsem přesycen. Před pár lety bych tomu napálil spokojenou čtverku, dneska už jen nezaujatě mávnu rukou a vypouštím z paměti. Ale kdo má chuť na poměrně poctivou dávku buranského veselí, směle do toho. 5.5/10 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vďaka super trapnému českému distribučnému názvu som sa tomuto anglickému filmu dosť dlho vyhýbal. Originálny názov "Inbred" mohol ako "Buranský masaker" preložiť iba totálne primitívny diletantský ignorant. Pritom sa jedná o celkom podarený hixploitation. Rozbieha sa síce dosť pomaly, ale keď už sa dostane do obrátok, tak je to hodne surové, brutálne a úchylné. Víkendový výlet dvoch sociálnych pracovníkov so štyrmi problémovými teenagermi na vidiek sa zmení na nekompromisný krvavý masaker. *** ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama