Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvůrčí tým televizního fenoménu, úspěšného seriálu The Inbetweeners, se vrací s celovečerním snímkem Přizdis*áči, aby ukázal, co se stane, když se čtveřice mladíků vypraví na dovolenou bez svých rodičů, bez učitelů, bez peněz a s velmi malou šancí na to, že by dovolenou mohli strávit v dámské společnosti. Život dospívajícího člověka definuje celá řada významných událostí, od první návštěvy restauračního zařízení až po první nesmělé a neohrabané doteky, a vysoko na žebříčku těchto životních zážitků je pochopitelně první dovolená v zahraničí bez doprovodu rodičů. A protože se jejich dny působení v Rudge Park Comprehensive chýlí ke konci, rozhodnou se Will, Simon, Jay a Neil, známí též jako „přizdis*áči“, že se na takovou potenciálně přelomovou cestu vypraví. Cílem jejich cesty je populární krétské město Malia, pověstné svými nočními kluby. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (298)

Okara 

všechny recenze uživatele

Naprosto šílená komedie z Velké Británie zachycující osudy čtyřech "normálních" kluků z mnoha, kteří letí do Řecka aby si vrzli, trošku mi to připomnělo To byl zítra flám, možná, že toto bylo dokonce vtipnější, především přiblblý Simon. Co se týče scénáře a hereckých výkonů nic moc, ale v dobrém rozpoložení dokáže tato šílenost spolehlivě rozesmát. 70% ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Pokládal jsem si otázku, zda-li se podaří koncept, který tak bombasticky fungoval v seriálu, převést i do filmového zpracování. Ústřední čtveřice je zde stejně (někdy snad i více) dementní, zoufalá, ultrahláškující a pořád neskonale zábavná. Jasně, že tyhle cápkové jsou tragédi, looseři a bůhvíco ještě, ale to nemůže v žádném případě přebít fakt, že jsou to strašný sympaťáci a že s nimi člověk i (občas) v té jejich demenci soucítí – obzvlášť, když dokáží opravdu královsky pobavit. Naprosto nekorektní, sebemenší servítky si neberoucí, odvázaná a brutálně sprostá letní komedie, která musí být pro skalní fanoušky seriálu splněným snem. Prostě pořádnej masakr po britsku, jak má bejt. ()

Reklama

mcb 

všechny recenze uživatele

Stupidní a otravý pokus o teenage taškařici, který měl nejspíš nad vodou držet neokoukaný vulgární britský humor a přísun "ospravedlnitelných" fekálních scén. Ve výsledku je ale naprosto srovnatelný s leckterou americkou produkcí, s navíc naprosto nesnesitelnou ústřední čtvericí nevysvětlitelně se chovajících retardů. Inteligence stranou, scénář Přizdis*áčů (jakkoli absurdně český distribuční název zní) je nevtipný, jen vulgárně buší do svých minizápletek s nevysvětlitelnou demencí a bohužel se nevyhýbá všem klišé podobných "prázdninových" filmů. Prcičky alespoň měly úroveň, tahle televizní blbina ma důstojnost maximálně jako překvapení, které nechal jeden z hrdinů v bidetu. Ne nadarmo mi to místami připomínalo Klub sráčů. P.S. Kdybych za to zaplatil v kině, byla by to jedna hvězdička. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Prci prci prcicky se mi hodne nelibily, ale u tohohle kousku jsem se nekolikrat od srdce zasmala...a casu straveneho nad timto kouskem vubec nelituju, dostala jsem presne to, co cekam od teen komedie. Skoro mam chut dat i 4*, ale obcas az prilis mnoho fekalniho humoru na ukor toho britce trefneho. Co me nejvic prekvapilo byl ten "televiznimu hlasatel" pred csfd premierou v kine, mi bylo temer stydno i za nej, jak nam film uvadel s neuveritelnou strojenosti, ze jsem si pripadala jak mala holka ve skole, co posloucha vyklad nudneho pana ucitele. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Už druhá polovina poslední série vystrkovala růžky scenáristické beznaděje, která rafinovanost zápletek předchozích dvou sérií přebíjela nezvykle velkým počtem penisů a poklesem inteligence hlavních hrdinů na hranici demence. Film bohužel tenhle trend dál rozvíjí (zejména Simon, který má jít na vysokou, má asi o deset přebytečných koleček víc - wtf?) a nejméně třetinou filmu se táhne pocit, že z toho mohl být hodinový a mnohem chytřejší film. I tak tenhle výlet k moři se starými známými potěší, i když seriálem nedotčeni budou asi nechápavě v pravidelných intervalech obracet oči v sloup. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Anthony Head, ktorý hrá Willovho otca, je v skutočnom živote otec herečky Emily Head, ktorá hrá postavu Carli D'Amato. (dwdb)
  • Ačkoliv chlapci tráví dovolenou v řeckém letovisku Malia, většina externích scén se natáčela v Magalufu na Mallorce. (Dr Lizal)
  • Názov filmu sa objaví v 6. minúte. (Johnny.ARN)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama