Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kovboj Woody vždycky dobře věděl, co je smyslem jeho života. A tím bylo starat se a chránit jeho dítě, ať už to byl chlapeček Andy nebo holčička Bonnie. Když však Bonnie přinese do svého pokojíku novou hračku, které říká „Vidlík“, otevře se Woodymu a jeho věrným kamarádům docela nový velký svět. (Falcon)

Videa (20)

Trailer 6

Recenze (374)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Kino Čáslav - Zajít na to se synkem o deštivém dni, je dobrý nápad. Příběh je pěkný, bohužel 3D, díky kterému je obraz podstatně tmavší, výsledný dojem kapánek kazí. Přece jen Toy Story je plný veselých barev. Každopádně je to pěkně udělané a pro děti dobře naservírovaná dávka napětí a emocí. Postrádal jsem však větší dávku humoru. Jsem zvědav, kam se hodnocení posune. Po pár stovkách hodnocení jsme na 87% a 229. nejlepší film. Za mě silnější průměr. 70% (with A.) ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Toy Story 4 má hodně slušnej náběh, kde je až dojemné, jak se Woody snaží pomoct "postižené" hračce Forkymu a celá rodinka se vydává na cestu, ale pak to začne být ne až tak zajímavým myšmašem všech možných hraček a akčních scén. Vlastně žádná nová hračka není špatná, prostředí je taky fajn, ale nic extra zajímavého... Dost to zachraňuje finále, u kterého jsem nečekal, že se bude soustředit na tak fajn témata. Nepřišlo mně, že byl konec citové vydírání jako obvykle (které mám ale u předchozích dílů rád!), ale spíš velmi sympatický, i když samozřejmě slušně dojemný závěr. Celkově kvalitní animáč. (8/10) ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak jsem s dětmi a přítelkyni navštívil pro mě nejlepší animovanou seriu od mého dětství a.... no zkrátka to byla nádhera.Když bych to měl trochu rozvést,tak musím říct,že po třetím dílu ,který byl opravdu parádní jsem s napětím očekával s čím pixar,které je pro mě to nejlepší studio na animované pohádky přijde.Tento v pořadí čtvrtý díl je docela odlišný od těch prvních tří,ale nic to neubírá na umění ,které tu tvůrci stvořili.Na dokonalou animaci i v těch nejmenších detailech,je to neskutečná krása se jen kochat co vše v té pohádce uvidíte.Už v prvním díle jako malej špunt jsem s dětskýma očima a otevřenou pusou zíral a nevěřil vlastním očím té kráse jak oživnou hračky a nic se na tom nemění ni po 25 letech kdy už v roli otce na to jdu se svými dětmi.Co se týče příběhu tak aniž bych něco prozrazoval tak musím souhlasit co jsem někde četl a to,že ten příběh ma neskutečně velké srdce a i jako dospělý divák zde budete mít slzu na krajíčku,kor jestli jste s těmito pohádkami vyrostli.Konec je pro mě trochu nečekaný a svým způsobem i trochu smutný,ale vlastně to dobře dopadne a v hlavě se vám odehrají všechny ty příběhy co jste s Woodym,Buzzem atd zažili.Hned na první dobrou si i oblíbíte všechny nové postavy ,které krásně zapadli mezi už starší hračky.Tvůrcům se i na po čtvrté povedl mistrovský kousek a jsem moc rád,že něco jako příběh hraček kdy vznikl a kdo víc,třeba někdy bude i další díl :-) Za mě jednoznačně doporučuji,jeden z nejlepších filmu letošního roku a myslím,že i po čase se vždy bude líbit..Za mě celkově 90 % a pět hvězd. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Krása. Skoro som vytopil slzami kino. Toy Story 4 nie je žiadnou revolúciou, ale to čo od neho očakávaš funguje takmer dokonale. Počiatočný dojem zbytočnosti pokračovania v dokonale uzavretom príbehu sa postupne vytráca a tvorcovia si ťa jemnými cestičkami dostávajú na svoju stranu. Baví, dojíma, poučí a ani chvíľku nenudí. To nie je taká samozrejmosť ako by sa pri súčasnej tvorbe mohlo zdať. Jediné, čo chýba je niečo, čo sme nikdy nevideli. To je síce pri štvrtej časti série pochopiteľné, no aj trojka dokázala prísť so scénou v spaľovni, ktorá v určitej miere redefinovala, koľko adrenalínu detský divák znesie. Ale aj tak je to paráda. Podobne vydarených a suverénnych kúskov tu tento rok mnoho nebolo. Chlapci z Pixaru sú proste stále frajeri. 9/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Po výborné 3, která celou sérii tak pěkně uzavřela dopadlo opětovné setkání vlastně nejlépe jak mohlo. Vidlík je plně funkční novou postavou, něco mě ale říká, že tady se bude nejvíce chválit Keanu Reeves jako Duke Caboom. Po letošním fiasku u většiny vychtěných pokračování, beru za jasné pozitivum, že Toy Story se jako série stále posunuje dějově dál a dál a odmítá žít pouze z recyklací. 75% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (22)

  • Ve scéně, kdy Woody s Vidlíkem nastoupí do kočárku Gabby, začne hrát v gramofonu píseň "Midnight, the Stars and You", která zazněla i na konci hororu Osvícení (1980). (Novko)
  • Severoamerické tržby byly 434 milionů amerických dolarů, celosvětové pak 1073,8 mil. (NIRO)

Související novinky

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

08.03.2024

Tuhle kombinaci by nejspíš čekal málokdo. Keanu Reeves (The Matrix Resurrections), herec téměř univerzálně milovaný napříč všemi cílovými skupinami, však už loni přislíbil svou účast na nadcházejícím… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Reklama

Reklama