Reklama

Reklama

Vincentův svět

Trailer 1
USA, 2015, 104 min

Režie:

Doug Ellin

Scénář:

Doug Ellin, Rob Weiss

Kamera:

Steven Fierberg

Hrají:

Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara, Billy Bob Thornton, Jeremy Piven, Haley Joel Osment, Emmanuelle Chriqui, Emily Ratajkowski (více)
(další profese)

Obsahy(1)

V dlouho očekávané filmové verzi cenami ověnčeného úspěšného seriálu kanálu HBO Vincentův svět se opět sejdou herci z původního seriálu, v čele s Kevinem Connollym, Adrianem Grenierem, Kevinem Dillonem, Jerry Ferrarou a Jeremym Pivenem. (Freeman Ent.)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (210)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Slušná komediální jednohubka s pohodovou atmosférou a sympatickými charaktery, která mi vlastně jen připomněla jeden z mých největších seriálových restů. Něco mi totiž říká, že v případě nakoukání bych si to celé logicky užil podstatně více. A možná bych i pochopil, proč je tu za titulní postavu týpek, co je ve filmu z celé pětice snad nejméně. Jeremy Piven si to ale pořád neskutečně dává. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

I když dějově nepřesahuje zápletku průměrné epizody, je Vincentův svět důstojným završením osudů jednotlivých postav seriálu a zároveň zdařilou letní komedií, která ve vyrovnaném poměru dávkuje nekorektní humor, verbální hlášky, popkulturní odkazy a cameo role. Snad ještě více než filmové verze Sexu ve městě je však celovečerní Entourage službou fanouškům, u nichž počítá, že znají zákonitosti fikčního světa hollywoodského zákulisí (= Vincentova světa) ve své značně nadnesené a zidealizované podobě - podřizují se jim totiž jak nikam se nerozvíjející zápletky většinou zachycující známé postavy v modelových situacích ze seriálu, tak i zasvěcenecké odkazy (zlomové okamžiky seriálu, vedlejší postavy mimo cameo role) a vývoje postav, které nechávají tvůrci dojít vytoužených, násilně tlačených happyendů. Vincentův svět je tak nakonec skutečně jen Vincentův, protože manipuluje s dávno známým na striktně omezeném prostoru, do něhož mají plný náhled teprve skalní fanoušci. Ti v podstatě dostali předčasný dárek pod stromeček v podobě čtyř propojených epizod deváté řady, ostatní možná budou nad tím amorálním šovinismem ohrnovat nos a divit se co dělá v kinodistribuci. Zábavný film, kterému by to ale více slušelo na svém původním médiu. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Satanapustá, zoufale nevtipná, až bolestivá kokotmédie o slizkých, zdegenerovaných snobech, která se urputně snaží být Kalifornikejšn, ale zůstává jen satanapustou, zoufale nevtipnou, až bolestivou kokotmédií o slizkých, zdegenerovaných snobech, kteří si asi jakože „ukrutně vtipně“ nastavují zrcadlo. K tomu všemu je to až na výjimky osazeno natolik nesympatickými, až odpudivými nehereckými držkami, že jsem z toho měl stejný zážitek, jako bych sto minut čuměl na zanícený bércový vřed Liama Nýsna a musel se smát tomu, jak z něj stříká hnis. Ale třeba takový Brendn Volš by se u toho dozajista smíchy pobryndal acidofilním mlékem. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

"Vojet jí můžeš až pak, teď mluv." Seriál se ke mně zatím nedostal a ani nevím, jestli dostane. Ale tenhle film není vůbec špatný. Čekal jsem něco jiného, úplně jiný příběh (prostě že film co ta parta natáčí bude totální kravina a v druhé polovině to budou nějak zachraňovat), ale byl jsem překvapen, jak málo fekálního humoru se z tohoto filmu vycucalo. Nejde o typickou komedii, není tu moc úplně vtipných momentů, ale člověk se během filmu často přistihne, jak se nevědomky usmívá. Velmi pozitivní, plný krásnejch bab a hlavně neuvěřitelného množství známých tváří, co si střihly nejrůznější camea, ve kterých si dělají ze všeho a hlavně sebe obrovskou prdel. Ps.. tu minutku s Rondou bych asi risknul :D ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Film pre fandov seriálu. Už z princípu ho ťažko hodnotiť ako klasický film. V podstate "len" celovečerná verzia tém seriálu, bez silnejšieho dramatického momentu, ale to ani fanúšikovia seriálu neočakávajú... Chcú opäť vidieť obľúbených hrdinov a prežiť s nimi ďalšie bláznivé osudy... Len skrátka to čo funguje ako seriál nie je vždy určené pre veľké plátno. Ale film som si pozrel rád a bavil som sa... ()

Galerie (129)

Zajímavosti (4)

  • Po titulcích je možné zhlédnout další scénu. (Will_X)
  • Kevin Connolly si při natáčení fotbalové scény s americkým fotbalovým quarterbackem Russellem Wilsonem zlomil nohu. (willy1)
  • Natáčení probíhalo v Hollywood Hills, v Hollywoodu, Los Angeles, West Hollywood, Beverly Hills, Villa Sophia a v Miami v USA. (willy1)

Související novinky

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

31.10.2015

Billy Bob Thornton se momentálně vůbec nefláká. Loni se objevil v Downeyho Soudci nebo v seriálovém Fargu a letos se po Vincentově světě zastaví ještě v kriminálce London Fields a politickém dramatu… (více)

Neeson a drogová ponorka

Neeson a drogová ponorka

25.03.2015

Liam Neeson nedávno prohlásil, že hodlá zhruba do dvou let seknout s akčními rolemi. Koneckonců už mu je 62 a nemá fyzičku jako třeba Stallone, není tedy divu, že se pomalu přesouvá k o něco… (více)

Boardwalk Empire čeká film?

Boardwalk Empire čeká film?

03.01.2015

U HBO začínají mít zálusk na převádění seriálů na velké plátno. Sex ve městě se dočkal dvou filmů, letos v červnu zkusí štěstí Vincentův svět a již několikrát jsme slyšeli úvahy o tom, že by… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno