Reklama

Reklama

The Graham Norton Show

(pořad)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 24
Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2007, 424x60 min

Účinkují:

Graham Norton, Ricky Gervais, Joan Rivers, Dawn French, David Tennant, Miriam Margolyes, Benedict Cumberbatch, Kim Cattrall, Reese Witherspoon (více)
(další profese)

Videa (259)

Ukázka z filmu 24

Recenze (96)

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Nejlepší "chat show", jakou jsem kdy viděla. Zhlédla jsem všechny díly, některé i víckrát. Naprosto skvěle koncipovaná show, ve které se doplňují méně i více známé celebrity. Graham je vynikající moderátor, miluji jeho hlášky, grimasy a ten jeho smích... no luxusní. Kam se hrabou trapné amícké talk show. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Je to zase jiná show než jsou ty americká, je hravá, lehce dětinská s typickým britským humorem, nesmím zapomenout na to, že je taky skvělá. U Grahama sedí hosté vedle sebe, přičemž se doplňují, to nemusí vždy sednout, vesměs se to ale daří. Jediný problém mám když si posadí na svůj gauč nějakého pravého Brita, kterému nerozumím ani pozdrav. ()

Reklama

Splasher 

všechny recenze uživatele

Boj s antipatií ... aneb jak jsem během několika měsíců změnil původní hodnocení o dva stupně. Norton mi je sice stále nesympatický, ale prostě musím uznat kvality jeho noční talkshow a vlastně i jeho stylu moderování, kterým exceloval například i u Euro(estrádní)vize. Spolu s Clarksonem asi nejlépe placení moderátoři na BBC. Zaslouženě. PS: Alan Carr má smůlu, tam to přes dvě hvězdy jít nemůže ;-) ()

rationibus 

všechny recenze uživatele

Srdečná vďaka prekladateľom z videacesky.cz Vďaka ním som spoznala aj túto perfektnú talk show. Na jednej strane vtipný a zábavný Graham, na druhej strane dobre zvolená zostava hostí, ktorí sa vedia uvoľniť a dobre baviť. Pre mňa osobne snáď najlepšia talk show - aj keď uznávam, že možno len preto, lebo so vždy videla len zostrih najpodarenejších častí. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som túto šou začala sledovať kvôli zdokonaleniu angličtiny, neskôr mi dosť prirástla k srdcu. Jej veľkou devízou je uvoľnenosť všetkých zúčastnených. Graham Norton to dokáže.. napriek tomu, že z celebrít vyžmýka aj tie najväčšie faux pas. Pri niektorých rozhovoroch mi tiekli slzy od smiechu a mnohé osobnosti ma aj celkom (väčšinou milo) prekvapili. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • V 18. epizodě 14. série Matt Damon vyprávěl historku o Billu Murraym, jak se během Berlínského filmového festivalu (2014) v 8 hodin večer vydal vlakem do Prahy. Bill řekl, že Praha je krásné město, a jak ho fascinoval Staroměstský orloj. (smack)

Reklama

Reklama