Reklama

Reklama

The Graham Norton Show

(pořad)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 234
Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2007, 424x60 min

Účinkují:

Graham Norton, Ricky Gervais, Joan Rivers, Dawn French, David Tennant, Miriam Margolyes, Benedict Cumberbatch, Kim Cattrall, Reese Witherspoon (více)
(další profese)

Videa (259)

Ukázka z filmu 234

Recenze (95)

Bukk 

všechny recenze uživatele

Ta atmosféra je fakt šíleně nakažlivá. Chemie mezi hosty ve většině případů funguje na jedničku a já netrpělivě vyhlížím nové díly. Občasné zapojení z publika pořadu jen přidá a samotný Graham je přirozený a nenucený, což má za následek i uvolněnost show. Jediné, co mě občas zamrzí je to, že při větším počtu hostů se na některé dostane méně. Ale s tím se holt musí počítat. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tohle je naprosto... geniální. Je to taky naprosto... úžasné. Graham Norton je naprosto... úžasný moderátor, opravdu mistr svého oboru. Hosté jsou naprosto... fantastičtí. A jak tam jsou všichni pospolu, tak se úchvatně doplňují. Pořad, jehož kouzlu jsem zcela propadl. Dovolím si tvrdit, že neexistuje lepší talk show než právě tahle. Graham Norton je parádní a hosti jsou ty největší špičky, každý je něčím zajímavý a jejich historky jsou brutálně vtipné. A jak tam jsou všichni dohromady, jsou brutálně vtipnější. Skvělý nápad je i červené křeslo (ta páka) a to, že docela často a skvělě zapojují do hry i diváky. Celý pořad je brutálně vtipný a je vidět, že se jedná o britskou tvorbu. Nic lepšího už asi nenajdu, jsem věrný Grahamu Nortonovi! Takhle jsem se nikdy dřív nepobavil, dokud jsem nenarazil na tento bezkonkurenční pořad. 100%. ()

Reklama

Billie777 

všechny recenze uživatele

K této talk show jsem se dostala o něco později, předtím jsem dávala z nějakého nepochopitelného důvodu přednost americkým ale přitom tahle britská talk show patří mezi nejlepší a nejvtipnější vůbec a baví mě čím dál víc. Graham je sympaťák a působí na mě krásně vtipně, prostě mě nenudí. Díl s Robertem Downey Jr. a Judem Lawem byl naprosto bezchybný, ale takových je víc. Takže vřele doporučuju! ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Mám rád suchý anglický humor Grahama Nortona, jenž používá při svých rozhovorech s hosty. Graham Norton má tu úžasnou schopnost, že z hostů vytáhne všechno. A samozřejmě nesmím zapomenout na Grahamovo pověstné červené křeslo. Mým nejoblíbenějším dílem pořád zůstává díl s opilým Markem Wahlbergem, s nímž už tak dokonalá talk-show získala nový, zcela netušený rozměr. ()

Hermi14 

všechny recenze uživatele

Graham Norton mě osobně jako moderátor nezaujal tolik, jako třeba Conan O'Brien nebo Craig Ferguson, ale jeho show má perfektní scénář, žádné zdlouhavé monology, žádné aktuality, ani dopisy od diváků, které stejně podstatu talk show netvoří, naopak se tu vždy sejde spousta skvělých hostů, kteří jsou navíc konfrontováni, nikoliv "vyslýcháni" zvlášť, což mi přijde mnohem zajímavější a zábavnější. Hosté se totiž baví i mezi sebou a moderátor tak nemusí neustále otevírat nová témata a "tvořit" rozhovor. Určitě lepší než Leno:-) ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • V 18. epizodě 14. série Matt Damon vyprávěl historku o Billu Murraym, jak se během Berlínského filmového festivalu (2014) v 8 hodin večer vydal vlakem do Prahy. Bill řekl, že Praha je krásné město, a jak ho fascinoval Staroměstský orloj. (smack)

Reklama

Reklama