Reklama

Reklama

Těžká dřina

(pořad)
  • Slovensko Ťažká drina
Reality-TV
Česko, 2011, 25 min

Ta nejodpudivější a nejnáročnější povolání v Česku pěkně pod drobnohledem. Mrkněte, jak se bude moderátor pachtit v odpadní jímce, kamenolomu nebo při čištění mobilních záchodů. (oficiální text distributora)

Recenze (73)

unclejack 

všechny recenze uživatele

S chuťou som sa zasmial ako Roman fachčí v kameňolome. Je úplne jasné, kde tvorcovia zobrali inšpiráciu, mali však smolu v tom, že v USA je tých ťažkých prác viac a očividne zaujímavejších. Okrem toho mi vadila aj doterná zvučka, ktorá brnká na nervy každému divákovi vyznávajúcemu kontinuitu programov. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Další česká kopírka zahraničního pořadu prostě Špinavé práce v českém podání. Jak mne u Špinavé práce hlavní postava nebaví, tak zdejší hlavní postava se snaží být vtipná, ale povětšunou to moc nevychází. To je samé, že to nejde, úsměvy, atd.. Spíše mi to přijde jako snaha o vtipný pořad ze zajímavých míst ,s tunou střihů a "fascinujících" záběrů kamer, jak pořad s důrazem na práci samotnou. 2z5 ()

Reklama

slatkac 

všechny recenze uživatele

Hodně ale hooooodně slabý odvar výborné Špinavé práce, které tenhle patvar nesahá ani po prsty na noze. Moderátor je tak trapný až to bolí a vzhledem k jeho věku bych očekával, že nebude mít otázky, na které by se spíš zeptalo 10 leté děcko než 24letý chlap. Když se budu chtít dívat na někoho jak se brodí po hlavu v ho....žumpě, tak se podívám na Špinavou práci nebo na romy pod barákem co kopou kanál. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Slaboučký odvar amerického originálu - což může být jak dobře, tak špatně. Na jednu stranu potěší absence momentů "na zvracení", na stranu druhou často celý díl sledujeme chlapíka dělat nezajímavou a celkem běžnou práci, která se za "těžkou" dá označit jen se zamhouřením obou očí. Ale zajímavé díly se najdou - i když jsou to spíš exkurze do zajímavých míst a prací, než těžká dřina. ()

Eluap 

všechny recenze uživatele

Všichni tento pořad srovnávají s Dirty Jobs, je to sice kopie, ale je na ní pěkné, že je z České republiky a mě osobně se to líbí v tom, že jsou tam i takové typické České práce jako sklář atd. Nemusím u tohoto pořadu poslouchat dabing, za kterým běží originální zvuk. A člověk se aspoň dozví, co vše se taky v ČR dělá, jako například kadibudky, na každé akci jsou a budou, aspoň teď vím co je to za humus. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Těžká dřina je formát volně inspirovaný pořadem Špinavá práce (od r. 2005), který má za sebou už sedm úspěšných sérií a celkem 154 epizod. (konvax)
  • V 10. dílu 3. série si Roman Buťa na práci v útulku přizval posilu. Byl jím jeden z diváků, kteří se zaregistrovali na internetových stránkách, který tak mohl okusit, co je to těžká dřina na vlastní kůži. (konvax)

Reklama

Reklama