Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Ojojojoj. A sakra. No ty voe. No shit. Asi víte, co tím chci říct, co? :) No prostě se to nepovedlo. Dal jsem filmu rovných 33 minut a pak přišlo nekompromisní vypnutí. Co dodat? Snad jen, že film, který je založen na naprosto nezáživných dialozích nemůže přece diváka bavit. V některých filmech mi přišel Dax Shepard v pohodě (např. ve filmu Hurá do basy), ale tady přestřelil. 20% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Akční bláznivá dramatická romance! Jo, fakt něco takovýho existuje. Jsem v pokušení napálit tomu maximum a upřímně lituju všechny "suchoprdy" ;), kteří se u toho za žádnou cenu nemůžou naplno odreagovat. Zatím asi 100 nejzábavnějších minut filmového roku 2012 s několika špičkovými humornými scénkami, co vám potrhají bránici. Úplně ten dream project chápu. ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Malé milé prekvapenie roku 2012. Netaktný humor s množstvom narážok, správne prestrelený príbeh, rozumne zvolená solídne odsýpajúca stopáž, pár slušných akčných (zastúpených automobilovými naháňačkami) scénok, miestami správne krvavé, inokedy provokujúce (nahí starci), herecky správne afektované a uvoľnené (Bradley Cooper, ale ani ostatní neberú svoje role prehnane vážne) ... uznávam, že toto bude film naozaj len pre určitý špecifický okruh divákov, ale ja som sa niekoľko krát naozaj zasmial, po celý čas viac menej výborne bavil, a čo iné si pri takomto type filmu želať? Tie mierne nadstrelené 4* bez problémov prihodím, keďže po skončení som mal príjemný pocit. Niekedy to úplne stačí. Režisér si týmto očividne splnil svoj sen bez ohľadu na to, čo si pomyslia niektorí diváci, určite sa nesnažil o „Oscarový“ snímok a kto sa správne naladí, tomu určite udrie na nôtu. Neskutočná oddychovka, ktorá sa ani v najmenšom nehrá na nič viac. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Film absolutně bez ambicí, ale ne vždy je toto přece chyba, když tvoříte srdcovku jako tady Dax Shepard. Největším pozitivním aktivem filmu je z mého pohledu jeho chemie s Kristen Bell - její diblíkovství nikdy dříve nebylo tak efektivní a roztomilé. Celkově zkrátka příjemná oddechovka s dobrým obsazením, která dojíždí asi na "vyšší" očekávání většiny diváctva. 65 % ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Celkem milé překvapení. Kdybych nevěděl, že je skoro všechno práce jednoho člověka, který z hlavní role do filmu nacpal všechny své bouráky, tak bych možná tak okouzlen nebyl. Od začátku do konce zní fajnové písničky a polovina dialogů a scén je psaná na míru nablýskaným miláčkům herce/scénáristy Daxe Sheparda. Ale i obyčejné dialogy nejsou k zahození, protože je v nich tolik z běžné každodenní rutiny vztahů. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Počas záverečných titulkov máme možnosť sledovať poslednú scénu filmu. (Johnny.ARN)
  • Rozpočet predstavoval iba 2 milióny amerických dolárov, z čoho polovica bola utratená za práva na hudbu použitú vo filme. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama