Reklama

Reklama

Girlhouse

Trailer

Vysokoškolačce Kylie (Ali Cobrin) nedávno zemřel otec a její matka bohužel nemá na její studium dost peněz, proto se Kylie rozhodne přijmout nabídku pracovat na erotickém live chatu v luxusní vile Girlhouse.
Bohužel mezi uživateli se skrývá i psychopat Loverboy (Slaine) a je jen otázkou času, kdy mu jen monitor počítače nebude stačit. (korbitch22)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

castor 

všechny recenze uživatele

Holka, co má super hadry, super vlasy, tak nějak nemá na školu a musí mezi ostatní slípky, které se svlékají před webkamerou za úplatu. Žijí společně v luxusním domě, který je hlídaný a střežený moderním security systémem tak „spolehlivě“, že se do něj nabourá průměrný upocený programátor, který doufá, že tentokrát to s nějakou vyvolenou klapne. Mezitím se naše milá Kylie zamiluje do chápavého hošana, párkrát zavrtí zadečkem a pokecá při večerním dýchánku s holkami, u kterých se casting nemýlil. Z hlavního řezníka nicméně nejde strach, protože ho dobře „známe“, takže nějaká maska už toho příliš nezachrání. Tvůrci si naštěstí pohlídali vizuál, natahovaný úvod i díky tomu ožil do koukatelných rozměrů. Umírající dívčiny až tolik nevřískají (čímž by možná upozornily kolegyně), krvavých cákanců je dost (ale nejsou nikterak zajímavé/originální, to si přiznejme), napětí hodně kolísavé a když už někdo udýchané hovado v masce sejme, nesmyslně (však to znáte) ho nedorazí a hystericky uteče o pár metrů dál. Rozhodně však nemluvím o nějaké scenáristické prázdnotě a odfláknuté práci, Girlhouse je milé překvapení, které se nebojí nahoty, ale nebát se mělo ještě po hororové stránce!! Silných tří hvězd se ale nebojím.. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Já chci taky pracovat v Girlhouse, ta představa, jak si nade mnou všichni leštíte klacky, zatímco já se postiženě svíjím v zoufalé parodii na erotický tanec s push-up podprsenkou co mi z nulek udělá jedničky, mě naplňuje touhou jako už dobrých pět minut nic jinýho. Navíc bych tam měla šukézní kamarádky a i se soukmenovkyní a mohla bych je špehovat přes kamery, když by se zrovna předváděly a u toho bych si drnkala na "kytaru" a....mno ale zase na druhou stranu, aby mě pak naháněl vyžranej buřt v naprosto šukující masce ženy, to už by se mi asi tolik nelíbilo. Navíc já se znám, já jsem extrémní zbabělec, totální lůzr a vůbec absolutně neschopná kráva, takže šance, že bych přežila se rovná velikosti těch mojich koz (nulky). Spíš bych zakopla na prvním schodě a řvala tak nahlas, že by se až styděl, že nad takovou troskou honil. Hlavní hrdinka Ali Cobrin je velice seksy ale má u mě gigantický mínus páč ty svoje cecky neukáže a přitom s prdelí problém neměla. Navíc proč je neukázala, když ve Prci, prci atd je ukazovala směle? Blbka. Jinak její postava (charakter) je v pohodě až do momentu, kdy se zachová spolu s kámoškou jako UP (ultimátní píča) aneb bacíme killera po hlavě, hodinu na něj budeme čumět, zahodíme zbraň a utíkáme než se za druhou hodinu probere z bezvědomí. Já chňápu, že u hororu logika neni nejdůležitější ale PYČO TOTO NE. Já bych do něj tím vozembouchem, bo co to měly, třískala tak dlouho dokud bych mu z palice neudělala směs na boloňský špagety a i pak bych se bála, že po mně posmrtně vyjede. Až na tuhle kravskou, infantilní, ultrablbou chvilku to ale celý pěkně odsejpá a tý masky jsem se fakt bála (prostě bych se na místě Ali zesrala a umřela na infarkt) . Líbilo se mi provedení vražd páč LoverBoy se s tím fakt nesral a marně dumám, kdy jsem naposled viděla tak agresivní útočnou svini, když vyškrtnu důchodce u zeleniny o sobotní akci v Kauflandu. Takže si to shrneme (ne předkožku, prasata) - Spousta micic, bezva killer, odporná bubu maska, agresivní vraždy, já jsem (u)spokojená. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Film jde kvalitativně rozdělit na 3 třetiny. Úvodní třetina je fantastická, skvělý start, sympatické seznámení s jednotlivými osobami, parádní plíživé napětí a očekávání, co z toho vyleze = jasných 5 hvězd. Druhá třetina maličko ztrácí, děj i napětí občas vázne, ale herecké výkony super = 4 hvězdy. Na závěr přichází poslední třetina, kde se už jenom vyvražďuje a bohužel tahle část je plná nejrůznějších klišé a logických děr. Je to škoda, protože jsem ještě v polovině filmu chtěl tenhle slasher vychválit a hodnotit maximálně. Takhle to musím zprůměrovat, takže za 4 hvězdy. :) ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Zklamání, od slasheru asi čekám větší zábavu, přitom začátek byl přímo famózní a sliboval parádní vražednou jízdu. Bohužel po něm přišla zhruba hodinová nuda se vzdychajícími kráskami bez mozku a v kalhotkách. Několik krátkých záběrů na odhalená ňadra mi erekci opravdu nepřivodí. Přibalila se i plochá romantická linie a čekání na Godota už mi přišlo nekonečné. Pan Godot se sice nakonec dostavil a téměř všem zúčastněným opravdu změnil život, respektive různorodě ukončil, ovšem na mě už bylo pozdě, předchozí "peříčková" nuda mne ubila spolehlivěji než Godotovo kladivo. Hodně odřený tři, nakonec asi jen za těch pár hezkých koz. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Solidní slasher který mě natěšil na začátku, který byl, poměrně brutální a nečekaný. Pak se film teda tak na 40 minut uklidní. Na konci nás čeká solidní slasher který sice není nijak extra brutální ale bavil mě. Hlavní vrah je celkem nudný a rozhodně si ho nezapamatuju, ale svůj účel splnil. Scénář je zajímavý, když všichni můžou sledovat celý dům. Atmosféra žádná ale ženský jsou aspoň pěkné. Bylo to dobré ale nijak závratné. Čtyři hvězdy jsou sice slabé ale upřímě jsem od tohoto filmu nic nečekal. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Mnoho skladieb zo soundtracku bolo naspievaných hercom, ktorý si zahral záporáka – Slaine. (Real Tom Hardy)
  • Natáčanie prebiehalo na predmestí kanadskej metropoly Ottawa s názvom Kanata. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama