Reklama

Reklama

Vražedná dohoda

  • USA Breaking the Girls
Trailer 1

Obsahy(1)

Měl to být dokonalý zločin, ačkoli Sára jako studentka trestního práva mohla dopředu tušit, že nic podobného jako dokonalý zločin neexistuje. Přesto s přítelkyní Alex daly dohromady ďábelský plán. Každá z dívek měla za zády svého parazita, který ji bezostyšně vysával a nic jiného než smrt si podle nich nezasloužil. Potřebovaly se ho zkrátka zbavit, a aby vražda postrádala jakýkoli motiv, dohodly se, že si své oběti jednoduše vymění a jedna druhé se postará o průkazné alibi. Pokud se snad něco pokazilo, pak to způsobily jiné plány uprostřed plánů… To, co zprvu vypadalo jednoduše, se totiž ze dne na den změnilo v děsivou hru o holý život. (North Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (35)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Neškodná thrillerová variácia na Hitchcockov "Strangers on a Train", v tomto prípade o 2 fešandách (Madeline Zima a Agnes Bruckner), ktoré na seba náhodou narazia a padnú si do oka. Po niekoľkých spoločných chvíľach stretávajú aj nepríjemných známych a v rámci rečičiek si sľúbia vzájomnú výpomoc; spočívajúcu v zabití osoby, ktorá strpčuje život tej druhej. A hoci to jedna neberie vážne, druhá je dostatočne psycho aby to zrealizovala, vďaka čomu sa ocitnú v podivnej situácii. S podobným motívom pred časom zúfalo narazil televízny "Next Stop Murder", no toto ma naopak bavilo a navyše to bolo obohatené o sexy nádych v štýle "Wild Things", takže sa na to aj dobre pozeralo. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Náhodou mne sa to páčilo. Úplne skvelá neznáma herečka Agnes Bruckner v hlavnej úlohe. Pekný plottwist ku koncu. Naozaj veľmi podarená snímka, má rýchle tempo a nenudí. Herecké obsadenie je absolútne Bčkové ale prekvapili a teda to isté platí aj o samotných hereckých výkonoch. Príbeh a scenár je v skutku zaujímavý a rovnako tak dialógy. Hudba nevýrazná, ale zaznejú sem tam aj pekné piesne. Môžem konštatovať, že táto snímka bola pre mňa naozaj príjemné prekvapenie a to možno aj preto, že som od toho tak veľa nečakal. Videl som ju už dávno. Ale zase už by som nechcel až tak preháňať a chváliť. Tento snímok môžem odporučiť na nudnú nedeľu, myslím že ho ocení každý fanúšik filmu, pokiaľ nehľadá niečo náročné, nad čím by musel premýšľať. ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct: Jediným kladem filmu jsou krásné holky (hlavně ta Zima) a jejich lesbické radovánky. No a teď zápory, ty budou delší: 1) herecké výkony; to, co bez výjimky naprosto všichni zúčastnění předvádí je na zlaté maliny, takovéhle výkony by přece nemohli obstát ani v reklamě na Ariel. 2) idiotské dialogy; no to zkrátka musíte slyšet, 90% rozhovorů nemá buď logiku žádnou, nebo minimální. 3) překombinovaný závěr; tenhle film si zkrátka chce hrát na Wild Things, ale ten závěr je tak překombinovaný, že se v tom člověk ztrácí a ne, že by si říkal, ó jak mě ty tvůrci dostali, ale ty vole, tohle snad psala opice. 4) nejsou vidět žádné kozy; k tomu netřeba dalšího komentáře. ()

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

Kriminální zápletka se točí okolo zločinného plánu, který je natolik překomplikovaný, že aby se mohl vydařit, nesměla by selhat jediná maličkost. A čím víc postupně všechno vychází, tím víc sílí pocit nevěrohodnosti. -------- V titulcích filmu uvedeno: rok výroby 2011. (Ale možná že to, co jsem viděl, byla nějaká těsně předfinální verze.) ()

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Tak z Grace z Chůvy k pohledání je už velká holka, jen si říkám, kde udělala slečna Fine při výchově dítěte Maxwella Sheffielda chybu, protože nejen že dospěla, ale ve filmu si hraje s panenkami trochu jinak než v dětství. Jo a taky krade a vraždí, ale to jen tak mimochodem, když nemá do čeho píchnout nebo líznout. Samotný film pak jede na jedné vlně, propletené takovým množstvím intrik, že se v tom možná i sám rejža ztratil. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama