Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Dnes večer si otestujute svoje hranice a konečne dokážete, či si zaslúžite našu pomoc."  Brat Iris (Brittany Snow) potrebuje okamžitú transplantáciu kostnej drene, na ktorej úhradu jej finančné príjmy nestačia. Východisko z neľahkej situácie ponúka Lambrick Foundation, rodinná firma, ktorá chce pomôcť. Jediné, čo je potrebné urobiť, je v priebehu jedného večera sa spolu s ďalšími siedmimi účastníkmi zúčastniť hry na ich honosnom sídle a vybrať si medzi voľbou A alebo B. Na rozhodnutie je určených iba niekoľko sekúnd a bud' budú držať všetci spolu ako tím, alebo postupne eliminovať jeden druhého. Avšak aké sú skutočné možnosti? Je táto hra o tom, aby si súťažiaci pomáhali, alebo sa postupnou elimináciou ostatných prebojovali k víťaznému koncu? (sochoking)

(více)

Recenze (282)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Za to vyžieranie tých pistácií by som mu jednu tým žambukom najradšej prijebal po držke! A mimochodom, ak chcete vidieť Sashu Grey, ktorá tu stvárnila Amy, v poriadnej ''hereckej'' akcii, tak si na minútku odskočte na pornhub.com tak, ako ja- uvoľniť trochu napätia z tohto filmu do papierových kapesníčkov... Stačí len naťukať jej meno do vyhľadávania ;-) ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Další "like a Saw" kousek, který zase působí spíše jako vypiplaná, plastová atrakce v lunaparku, než jako něco co by mělo vyvolávat nepříjemné napětí nebo dokonce strach. Člověk se u toho nenudí(na jedno podívání je to fajn), ale všechno je to takové strojené a okatě vykonstruované, že největší nervozitu u mě vyvolával ten arogantní Conbsův kuní xicht a nejvíc napnutý jsem byl z očekávání jestli Sasha při těch tortůrách příjde o nějáký ten kus oděvu a zkusí to uhrát aspoň ceckama.. (né-dělám si prdel-byla docela dobrá..) ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Docela milý snímeček, který nemá s hororem nic společného. Dle mého odborného názoru se jedná o psychologický thriller. Mimochodem, docela vydařený. Hlavní hrdinka je človíček docela sympatický a potěší i účinkování otce Érlových dětí - Krabáka, kterého nečeká úplně idylický konec. Do všeho nám hraje velmi pěkná hudba. Zástupce zla je dostatečný psychouš a já filmu uděluji krásné 3*, protože si je jistě zaslouží. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Filmy podobného typu mám moc rád. Tohle mne však nijak zvlášť neoslnilo. Bylo to dobré, ale příliš uspěchané a jednoduché na to, aby se to zařadilo někam výš. To dokazují hry jako například dej šok sobě nebo sousedu, což mne bavila pouze díky zlomyslnosti Sashy. Mimo to zde bohužel nebyl žádný prostor pro pletichy, či zášť a plánování možné odvety. U druhé hry mne navíc mírně popudilo, že se všechny údery soustředí pouze na jednoho účastníka. Jinak zde opět nebyl prostor pro rozbíjení vztahů soutěžících a opět září pouze výše zmíněná pornohvězdička. Větší drama se nekoná a vzniká pouze aliance hodných lidí. Odboj dobromyslů však příliš nedomyslel fakt, že propuštěn může být pouze jeden z nich. Následuje povedeně zpracovaný zvrat, jenž považuji za zlatý hřeb celého thrilleru a posléze se film vrátí do původních kolejí a pokračuje se ve hraní. Nespravedlivě nastavené podmínky se v závěru promítnou ještě jednou v poslední hře, kdy mne následné rozhodnutí finalisty ani nijak nepřekvapilo. Tento hořko sladký happy end mne však na celém díle překvapil nejvíce. Film si budu dlouho pamatovat, ale jedná se pouze o lehce nadprůměrné dílo. 69% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Podobné ako "Truth or Dare" alebo "Vile", osemčlenná skupinka ľudí je zatvorené v jednej miestnosti a hrajú hru, pri ktorej sa majú navzájom mučiť - čiže elektrizovať, bodať, bičovať, mordovať, samozrejme víťaz môže byť len jeden a ten získa peknú sumičku, no a hlavná hrdinka, ktorej brat je ťažko chorý, sa do toho pustí, aby ho zachránila. Celkom pozerateľný film, slušne nakrútený, avšak predvídateľný, navyše s dosť slabým scenárom. Nejaké to malé prekvapenie sa tu síce nájde, a výhodou je, že to nebolo úplne bez logiky a postavy sa väčšinou chovali, ako by sa to aj od nich dalo čakať, no podobných filmov tu už bolo toľko, že by som tam musel vidieť naozaj niečo prevratné, aby to ešte vzbudilo môj záujem. Ukecané je to jak hovado, navyše by som si to želal vidieť v omnoho krvavejšom vydaní. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskej Pasadene. (MikaelSVK)
  • Přestože se polovina filmu odehrává v jedné místnosti, natáčení probíhalo přesně rok. (rob_troy)

Reklama

Reklama