Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • Česko Nikdo nepřežije (více)
Trailer 2

Skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova, když se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem (Jean-Claude Van Damme), nebezpečně zvrtne. Nastává chvíle, kdy musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegové svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními! (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (154)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic moc a dostalo se mi celkem slušné zábavy. Neříkám, že jsem měl křeče od smíchu, ale některé scénky na ostrově a začátek stály za vidění. Tohle paroduje mnoho věcí. Hlavně všechny ty ztroskotanecké příhody a možná i Pána much :-). Přiznávám, že mne před viděním filmu účast Van Damme děsila. Netušil jsem však, že si zde bude dělat prdel sám ze sebe. Je to už holt zvykem, že tihle terminátoří hoši jako Sly, Árny, De Niro ad... točí dnes zase filmy, kde i když je jim 80, boxujou a třískaj s desperátama o zem jako tenkrát... Vyjímkou bylo Jako za starech časů, kde si Christopher Walken ve vykradený lékárně bere pro sebe prášky na tlak, protože maj vysokej dopatek... :-)))). Naštěstí Jen-Claude tu nehraje namachrovance a tak to jeho angažmá celkem ušlo. Já osobně považoval za nejvtipnější střety Brodyho s bohem ostrova Orcou a jeho lidem... :-). Dávám dvě vysílačky - obě nefunkční. * * ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Komedie ani tak ne, spíš je to parodie na Pána much. A parodie mě celkově baví. Z filmu je dobré si odnést, že Tigr nikdy neútočí tiřkrát, a pokud chcete udělat suprovej teambuldingovej večírek tak to chce kafe s pořádnou dávkou Durmanu. Navíc tu je jako třešnička na dortu Jean-Claude - takže spokojené 3 hvězdy. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Je to debilita? Jo... Brutálně nesnesitelná? To zase ne. Není to nesnesitelné, jen pitomé. Dívat se na to tedy dá celkem bez následků. Van Dáme (kvůli kterému jsem na to čuměl) je tam asi 10 minut z toho většinu času ze sebe dělá blbce. A vtipné to opravdu není. Vůbec celkově toho v této komedii (asi bych měl použít uvozovky) moc vtipného není. Spíš trapného nebo smutného. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Výchozí situace podobně slibná jako u Millerovi na tripu. Prvních 30 minut jsem se poměrně příjemně bavil, pak postavy začnou trochu moc mluvit o svých problémech a děj nehezky často variuje Pána much bez jakéhokoliv humorného znevažování. Film má posléze sklon občas diváku připomenout, že sleduje komedii, ujeté až parodické vsuvky však leckdy působí spíš nepatřičně (zvracení krve). Promarněná šance (výchozí situace, kdy rozličně typizované postavy jsou vrženy do pro ně atypického prostředí, vlastně nehraje roli), nejlépe z toho překvapivě vychází „ústřední“ hvězda Van Damme, jenž má na svědomí nejúsměvnější momenty. 2,5* ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Máte koule, synu. Velké koule. Tak jako já." Taková poklona od šéfa jistě potěší, ale přeměřovat si je určitě nebudeme. Já jsem totiž nikdy nepracoval a ani nebudu pracovat ve firmě, která pro své zaměstnance chystá teambuilding či obdobný nesmysl zvyšující produktivitu práce, ekonomický růst a blaho majitele firmy. Nicméně tito reklamátoři si svou džungli, durman a nového boha Phila evidentně zasloužili, jenže co s tím? Hlavní hrdina Chris je totiž hodný, neslaný a nemastný, jeho vyvolená Lisa to samé v hezčím balení a vtipy pohoďáka Jareda celkem spolehlivě padaly pod stůl. Naštěstí je tu tvrďák Storm, který umí zachránit dvě hvězdy svou mačetou, bojovnou sebeprezentací či kočkováním s tygříkem a mě jeho prkenné pokusy o vtip poměrně bavily. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama