Reklama

Reklama

Hrůzná minulost

  • USA The Pact (více)
Trailer

Jejich matka zemřela a sestry Nicole a Annie se neochotně vracejí do domu svého dětství, aby uctily její památku. Během noci sestry vycítí přítomnost nadpřirozena: podivné zvuky, pohybující se předměty, obraz neznámé ženy padlý vedle fotografie jejich matky. Annie navíc prožije sérii velmi intenzivních a značně znepokojivých nočních můr - jsou to jakési vize, které ji vedou k odhalení matčiny minulosti, ta se však nakonec odhalí sama... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (353)

hladass 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek jsem si pustil hlavně kvůli Caity Lotz a jen lituji, že jsem to neudělal již dříve... The Pact je na tak malý film překvapivě více než slušná duchařina, říznutá psychothrillerem... Nebudu nijak spoilerovat, když si tak zběžně pročítám přítomné komentáře, někteří to stihli udělat i za mě, takže jen napíšu, že The Pact si prakticky po celý film drží skvělou atmosféru, která chvílemi vyvolává i mrzení v zádech, lekačky fungují na výbornou, herecké obsazení mi vysloveně sedlo (ano i Casper Van Dien), proto škoda uspěchaného závěru, který ve mně zanechal lehoučký pocit zklamání... Na druhý díl se netěším... ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Sympatický útok na můj klíčový svěrač. Několik popotahovaček za chloupky okolo věnce, jeden až dva průniky palečkem a byl i pěkný nástřik klystýru. Sice jsem nevymaloval stěnu za gaučem do hněda, ale i těch pár skvrn v bombarďácích se počítá! Je zajímavým faktem, že ticho v tomto veledíle působí podstatně děsivěji, než skřípomjůzik a bubuhudba v horrorech jiných. Na závěr se ještě k něčemu přiznám - já zrovna dvakrát nepochopil zápletku. O to více jsem tiskl mezi zuby lem maminčiny šukýnky. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Vydarená ducharina , ktorá zbytočne nenaťahuje. Má to svižné tempo, minutáž 85 minút hovorí za všetko. Kto má horory napozerané, tak veľmi prekvapený nebude, ale i tak to celkom funguje. V menšej ale dobrej roli sa objaví Casper Van Dien, ktorý mal kedysi sľubne nabehnuté na hviezdnu kariéru, ale buhužiaľ niekde zapadol...70%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Teda čekal jsem Lepší Hororový Zážitek! oO.. Za celý Film se mi líbily asi 3 Scény.. Ono jich snad více ani nebylo.. A to jak duch s ní házel v bytě o stěny.. To mělo celkem Grády.. Dále Přichod černovlasé Ženské, která ji pomohla odhalit tajemství... a Závěr.. Kde se objevilo i nějaké to menší Gore.. Ale to je vše? Jaký Infarkt?? Jaký Zážitek.. ách Jo! ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se pustil do krapet neznámých vod a nakonec se z tohohle snímku vyklubala vcelku dobrá duchařina. Samozřejmě dle očekávání neoplývá originalitou ani kdovíjak děsivými scénami, ale pár velmi dobrých lekaček tu je a celkově ve snímku funguje slušné napětí a atmosféra. Zpočátku se sice děj trochu táhne a hlavní dějový zvrat je částečně předvídatelný, ale mimoto je The Pact napínavou a slušně zahranou duchařinou, mně mírně připomínající Zemeckisovo Pod Povrchem. Je to snímek těsně na pomezí tří a čtyř hvězd, takže nemám pochyb, že si své zastánce najde. Já byl relativně spokojen. PS. Doporučuji předem nekoukat na trailer, oni vám ti bubáci neutečou a nebudete si pak stěžovat, že jste všechny lekačky viděli předem. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Když Annie (Caity Lotz) hledá na internetu informace o Judasovi, můžeme si všimnout, že hledá na přesné kopii vyhledávače Google, ve filmu je to však vyhledávač "Global", u něhož se s vyhledáváčem Google shodují i barevná zpracování jednotlivých písmen. To samé můžeme zahlédnout i u internetové encyklopedie Wikipedia, která je ve filmu jako "KnowiPedia". (Zavy)
  • Když si Annie (Caity Lotz) v kostele prohlíží staré fotky, ve vitríně je chvíli vidět odraz kamery. (akisha)
  • Keď si Annie (Caity Lotz) v kostole pozerá staré fotky, na fotke z roku 1989 má jeden chlapec šiltovku od značky DC, no táto značka bola založená až v roku 1994. (ČSFD)

Reklama

Reklama