Reklama

Reklama

Vtip za stovku!

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2012, 50 min

Režie:

Peter Núñez

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Michal Novotný, Michal Kavalčík, Martin Zounar, Jitka Asterová, Václav Kopta, Petr Jablonský, Mojmír Maděrič, Aleš Háma (více)

Václav Vydra a Michal Novotný uvádějí novou soutěž o sto tisíc korun, ve které můžete vyhrát i vy! (oficiální text distributora)

Recenze (189)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hovno za stovku! Má tento těžce zkoušený národ zapotřebí poslouchat, jak banda rádoby populárních vošoustů bezkrevně předčítá vousaté vtipy? Jeden z deseti vás možná i přinutí k úsměvu... Skutečná tortura nastává v okamžiku, kdy si kamera a neuvěřitelně trapný moderátor vynutí vtip někde v terénu na zoufale nepřipravených jedincích - to potom divák neví, jestli má dotyčné kvůli jejich koktavému sebeztrapňování litovat, nebo je proklít, že neměli dost soudnosti poslat celou natáčecí skvadru do prdele. Jeden solidní vtip za celý pořad, jedna necelá hvězdička, 10%. ()

Genero odpad!

všechny recenze uživatele

Dnešní díl pořadu S mikrofonem za debilem jsme natáčeli v ulicích Kladna. Tak jaký znáš nejlepší vtip, tlustoprde? – Noo, tak třeba tenhle: Malá Měkunda pochází ze sociálně slabé rodiny a chodí do třetí třídy. Jednou vodárně dojde trpělivost a zavře u ní doma kohoutky. Měkunda přijde do školy a příšerným způsobem zapáchá. Šprtka Eliška to pochopitelně hned běží prásknout učitelce do kabinetu. Paní učitelko, paní učitelko, Měkunda smrdí! Ale Eliško, z toho si nic nedělej, mě taky a to si jí denně drhnu savem. – Huhuhahahaha, ty jsi ale srandista, Genero, to mi poser záda. ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Milý pořad plný, i když starých a ohraných, ale stále vtipných, vtipů, skvělé dvojice moderátorů a nejlepšího Rudy (Michala) z Ostravy! Tento pořad mě opravdu dokáže pokaždé pěkně pobavit. Docela nechápu tolik nízkých hodnocení a pouze 24% celkové hodnocení. Je to trošku smutné, že už se celý národ nemá chuť ani náladu pobavit ... ()

Luciaska13 

všechny recenze uživatele

Moderátoři fajn, některé vtípky člověk slyšel už asi 1000x, jiné slyší poprvé (takže se opravdu zasměje), pokec se slavnýma je taky fajn. Jediný, kdo kazí zábavu je Ruda - toho chlápka vážně nemám ráda (když by v některých dílech vystupoval Michal sám za sebe, tak by to třeba šlo, ale Rudu přepínám) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Václav Vydra najmladší a nemožný Michal Novotný tu hovoria jeden frk za druhým a očakávajú nespútané salvy smiechu. Avšak je to bieda. Vtipov plno, no srandy žiadnej. Totálna chujovina. Toto ako tak fungovalo pred osemdesiatýmdeviatým v relácii „Vtipnejší vyhráva“, ale silne pochybujem, že si v dnešnej dobe nájde takýto program svojich pravidelných divákov. Korunu trapnosti tomu dáva ten ufúľaný, vlasatý synek z Ostravy. To je desný úbožiak. Celé je to odpad! ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama