Reklama

Reklama

Obchoďák

(seriál)
Česko, 2012, 30 h (Minutáž: 55–59 min)

Hrají:

Tereza Kostková, Marika Procházková, Pavel Kříž, Danica Jurčová, David Matásek, Alena Vránová, Martin Trnavský, Ondřej Sokol, Pavel Řezníček, Anna Kotlíková (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(32)

Obsahy(1)

V kulisách obchodního centra, lesku výloh a bezstarostné atmosféře kaváren se odehrávají nečekaně dramatické, ale i humorné příběhy hlavních hrdinů seriálu. Mezi regály supermarketu začíná nový život Simona. Je na útěku od svého bohatého manžela, který se dostal do střetu se zákonem. Její kamarádka Dáša si právě otevřela butik s prádlem. Na rozdíl od Simony má šťastné manželství s Petrem, profesorem češtiny, a svoji budoucnost vidí v jasných barvách. A celý kolos centra řídí sympatická Vanda, Dášina sestra. Bude i nadále podřizovat svůj život jen práci a matce, nebo začne konečně žít svůj vlastní příběh? Právě se zamilovala… (TV Prima)

(více)

Recenze (113)

Pete1790 odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad. A to s klidným vědomím. Protože nahnat tolik českých "hvězd" obrazovky do téhle taškařice, nechat je hrát to co hrají jinde, jenom s jinými jmény, je už prostě na pováženou. Kolegové ze Slovenska by nás mohli učit, jak má seriál vypadat! Už by se někdo měl opravdu zamyslet nad tím, čím krmí národ - a nemyslím tím vepřové z Německa. Chce to revoluci! PS: Ale jedince, kteří hodnotí, aniž by daný kus viděli, bych zabanoval! ()

Wimy odpad!

všechny recenze uživatele

Todle je tak blbý, až to není hezký a já už viděl ze "zvědavosti" asi 4díly a furt nevím, jestli mám dát odpad nebo 1*. Odpad si to určitě zaslouží, protože dementní je to až dost, ale za to že jsem to vydržel 4díly furt usuzuji, že bych tu 1* měl dát. Takže budu muset dát ještě nějakej díl, abych se definitivně rozhodl. ()

Reklama

constrictor.boa odpad!

všechny recenze uživatele

Odpoledne strávené v obchoďáku - typická zábava české rodiny. Courat se po obchodech s hadrama, dát si oběd v McDonaldu a pak zajít do Cinestaru. Málokdo se jde projít do přírody, nebo si sednout na kafe ve městě. Ta společnost klesá do pěkných sraček. A ještě o tom natočí seriál. Konzumní, povrchní, na hovno! ()

vykyn 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to nebyl seriál,který měl skončit předčasně.Obchodák nespasil bídnou úroven současné produkce,ale patřil rozhodně k tomu koukatelnějšímu.Celkově to nelze hodnotit kladně,jelikož dost,opravdu dost tam toho bylo nereálného a hodně postav trapných.Přesto tam bylo dost postav a herců(Kříž,Vránová..)kvůli kterým stálo za to dost dílů sledovat.Jako nenáročná seriálová zábava na večerní všední dny,to u mě jakž takž fungovalo.Důležité je si vybrat jenom jeden takový "produkt"a dát mu šanci.Pak to trochu funguje.. ()

me_Christy

všechny recenze uživatele

Tak tohle je vážně trochu ujetej seriál ...asi jako většina podobných českých seriálů. Herci sice většinou působí přirozeně, ale celé mi to připadá trochu o ničem. Některé situace jsou vážně trošku směšné a jak už tu bylo napsáno, zbytečně se protahují. Souhlasím, že kdyby byl seriál kratší, měl by větší spád a koukalo by se na něj daleko líp. A vážně nevím, co některé baví na postavě češtináře v podání Pavla Kříže. Seriál se občas snaží být "vtipálkem roku", ale moc se mu to nedaří, nepustila bych si ho ani na zabití času. A taky doufám, že nesklouzne do skupiny těch nekonečných typu Ordinace v růžové zahradě. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (11)

  • I když se natáčelo v reálném obchodním centru v Praze, dokázal štáb natáčet za běžného provozu centra za bílého dne. (Boucek)
  • Tereze Kostkové hraje v seriálu otce její skutečný otec Petr Kostka. (wictoria)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama