Reklama

Reklama

VOD (1)

Po brutálním vyvraždění americké rodiny, která byla na dovolené na francouzském venkově, byl ze zločinu bez důkazů obviněn podivínský muž žijící nedaleko místa činu. Podezřelého se ujímá americká obhájkyně Kate Moore (A. J. Cook), která se společně se svým týmem snaží místní úřady pomocí vědeckých metod přesvědčit o mužově nevině. Když Kate začne zkoumat mužovu rodinnou historii, objeví důkazy, které poukazují na znovuzrození dávno zapomenuté legendy. Krvavý masakr pokračuje a Kate musí udělat vše, aby v nastalém chaosu přežila a zabránila jeho šíření. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Wer? Werewolf? Áno, film je o vlkolakovi. Čo od filmu čakať? Horror zrejme nie, skôr sa budete báť o stratený čas pri tomto filme. Najviac ma mrzí akým spôsobom je film spravený. Celé to dava skôr taký mix nezmyselnych scén, pripominajúce dokument. Skoro rovnaké ako film ktorý je zobrazený takým istým štýlom a to je diabol v tele, kto nevidel tiež radšej nepozerať, len v prípade keď už fakt nemáte čo vybrať. To isté platí o snímke Wer. A záver, totálny výsmech 1* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Obstojmá vlkodlačí jednohubka namixovaná z FF, mockumentary a tradičního formátu. S nedostatkem financí se tvůrci vypořádali celkem s přehledem a dokonce se jim podařilo získat i několik opravdických herců plus zatraceně velkýho chlapa. Závěrečná čtvrthodinka se dá v rámci vlkodlačího žánru zařadit mezi to lepší, co na tomhle poli kdy vzniklo. Není to samozřejmě nic, co si budu někdy připomínat, ale za jedno podívání to stojí. 55% ()

Reklama

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Byla to taková zkouška. Čekal jsem, že to po pár minutách vypnu, ale nestalo se tak. Není to vyloženě strašný. Má to své momenty, které jsou víc než dobré, ale pak to má mnohem více momentů, které nejsou zas tak dobré, nebo jsou skutečně špatné. Nechápu moc kameru, která se i v normálních situacích chová, jakoby zachytávala found fotage sekvenci. No...potenciál tam byl, film vyloženě nenudil, atmosféru to mělo poměrně slušnou. Jen kdyby to místy nebylo tak hloupé a předvídatelné. ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé. Síce prelínanie do FF mi veľmi v tomto prípade nesedelo a miestami mi aj "normálny" obraz prišiel dosť rozklepaný, ale budiš. Wer je v podstate novodobým pohľadom na vlčieho muža, ktorý vcelku vyzerá ako človek a jediné čím sa líšie je NADMERNÉ ochlpenie, veľkosť, rýchlosť a sila. Tento pohľad nepokladám za mínus, hoci na mužovi nebolo nič desivé a krvavé scény tiež neboli nič extra. Čo ma mrzí je, že sa film sústreďuje skôr na advokátku a priebeh vyšetrovania - tým mi to pripadá viac ako krimi pátranie - skôr by ma zaujímal pohľad práve na vlčieho muža, jeho život a podobne. Beriem, že tvorcovia to chceli poňať z iného pohľadu, ale na mňa to nejak výnimočne nepôsobilo. Najviac, s čím som však v tomto prípade spokojná je, že som sa pri Wer nenudila. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Obhajkyňa Kathrin Moore je postavená do úlohy obhajcu podivného muža žijúceho vo Francúzskych horách, ktorý je obvinený z vraždy otca so synom rodiny Porterových. Jediný kto útok prežil je matka, ktorá skončila v nemocnici v ťažkom psychickom stave a vážnymi poraneniami. Po prebratí podáva opis útočníka, ktorý je však diametrálne odlišný, ako skupinka obhajcov, či samotných vyšetrovateľov miestnej polície očakávala. Obrovská zarastená postava, veľké ruky s nechtami ako britva. Odstupom času sa tak vynára otázka, je obvinený muž skutočne útočníkom z osudnej noci? William "Tell", pardon Bell, a jeho nevýrazné snímky na po druhé. Musím uznať, že talent má. V oboch hororoch, ktoré som od neho videl, sa dá nájsť niečo pozitívne, od čoho by sa dalo odraziť, ale bohužiaľ, akoby nevedel dotiahnuť veci do konca. Pekné gore na mŕtvolách už vidíme aj v seriály Kosti. Je pravdou, že zhruba od 50 min. sa "Wer" pomerne slušne rozbehne, a je dostatočne akčným snímkom, no na horor je toho akosi málo. Každopádne, nenudil som sa a neľutujem, že som si tento film pustil – 50% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Když se Gavin (Simon Quarterman) holí, poslední věc, kterou si oholí, je levé obočí, ale v následující scéně, kdy se začne dívat do zrcadla, je obočí neoholené, a stejně tak, když začne křičet do zrcadla v dalším záběru. (Johnny.ARN)
  • Vik Sahay nejprve zvažoval, zda roli Erica Sarina přijmout kvůli nabitému programu, ale nakonec se rozhodl k filmu připojit, protože postava a svět filmu „byly příliš zajímavé na to, aby se od nich dalo odejít“. (Johnny.ARN)
  • Slovo „vlkodlak“ je ve filmu použito třikrát: poprvé ve zprávách, které Gavin (Simon Quarterman) sleduje online; podruhé jej vysloví Eric (Vik Sahay) a potřetí zazní v poslední větě filmu, kterou pronesene Gavin. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama