Reklama

Reklama

Jessabelle

  • Česko Jessabelle: V tváři démona (více)
Trailer 1

Jessie po tragické nehodě přijde o snoubence a sama zůstane ochrnutá. Aby našla klid, nastěhuje se do starobylého domu v Louisianě, který kdysi patřil jejímu otci. Brzy se tam však začnou dít podivné věci a Jessie najde záhadný vzkaz od své matky, která zemřela před mnoha lety. Brzy pochopí, že tento dům je už dávno obýván i nějakou jinou bytostí. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

tron 

všechny recenze uživatele

Nič extra, pokojne zostaňte sedieť - len ďalší rutinný béčkarský horor v poradí. Poteší dusná južanská výprava (milujem ten kraj) a fajn herci v čele so Sarah Snook a Davidom Andrewsom. A klamal by som, ak by som tvrdil, že to nemá pôsobivú atmosféru a pár strašidelných momentov. Inak ale žiadna sláva, taká žánrová "klasika" povedzme. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Tak to je kopec škody, nápad nebyl špatný a občas to chytlo správnou hororovou náladičku a asi v půlce jsem si opravdu se zájmem říkal, jak se to asi vše rozvine a vtáhlo mě to....jen pak to vzalo špatnou formu a napětí i nálada ta tam. A jako že Jessie alias Sarah Snook je ten "on" z Predestination, to mě vůbec nedocvaklo :-) ()

Reklama

Motinski 

všechny recenze uživatele

Spolu s Annabelle najslabší horor roka. Pointa mohla byť celkom fajn, keby je zbytok kvalitnejšie spravený. Minimum zaujímavých scén, lakačky ktoré možno nastrašia ale čo z toho keď ste ich vedeli predvídať. Prvá scéna filmu ma dokonca rozosmiala. Chvíľami mi to pripomínalo Kľuč, ale ten aspoň nechcel nasilu strašiť len aby bol označený za horor a radšej budoval atmosféru. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct? Scéna, kde Jessabelle leží v posteli, za záclonkou sedí na křesle druhá Jessabelle a přibližuje se, tak to jsem málem dostal infarkt, ale oproti tomu třeba zase závěrečná scéna, kde si to Jessi hasí po molu a řve, tak to jsem měl co dělat, abych se nezačal smát na celé kino. Nevyvážený film se špatným scénářem a v kině to zvukově přehulili, takže mi explodovaly ušní bubínky, jako vejice v mikrovlnce. Na zvuku se mi ovšem líbila část, kde máte pocit, že za vámi někdo proběhl. To se mi projel po zádech děda mráz i se saněma a koňským trojzpřežením. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Jessabelle“ je další produkt moderního hororového průmyslu, který má nápad, ale není dotažený do konce. Je to prostě jen zábava, která svou nedokonalost ukazuje i s polední scénou, která není ničím jiným než tím, aby se tvůrci zalíbili a mrkli na diváky. Není to proto, že by se chtěli divákům odvděčit, ale prostě jen proto, že už nevěděli coby. Špatný film, který v podstatě nemá hororové momenty. A pokud, tak jen kopíruje jiné. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Vzhledem k tomu, že videa byla ve skutečnosti natočena pro skutečnou dceru, která se stala hrozivým duchem, matka by skutečné dceři neříkala, že nějaký hrozivý duch v domě ji chce vyhodit, protože je to její dům. (Johnny.ARN)
  • V jednej chvíli povie šerif Jessabelle, že DNA vyšetrenie kostry dieťatka nájdeného v hrobe poukazuje na to, že bolo čiernej pleti. Avšak v DNA nie sú zaznamenané žiadne údaje o rase svojho nositeľa. (beso74)
  • Film se natáčel ve Wilmingtonu v Severní Karolíně. (rafix)

Reklama

Reklama