Reklama

Reklama

VOD (1)

V napínavém thrilleru Uzavřený kruh svede bývalé milence-právníky dohromady velmi vážný teroristický útok. Komplikovaný případ prověří jejich loajalitu. Brzy se navíc ukáže, že v sázce není jen jejich kariéra, ale i život. V rušné londýnské tržnici vybuchne dodávka a rázem je na světě jeden z nejsledovanějších případů britské historie. Pachatel je dopaden a schyluje se k soudnímu přelíčení, které bude sledovat celý svět. Proti sobě stojí dva výjimeční právníci, bývalí milenci (Eric Bana a Rebecca Hallová). Případ se zamotává a vše nasvědčuje tomu, že je do něj zapojená tajná britská policie. Najednou už není v sázce jen kariéra obou právníků. Tady půjde i o jejich životy. (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (88)

divak84 

všechny recenze uživatele

nevím jak to ta rebecca hall dělá, ale v každem filmu vypadá jak arogantní kráva. Eric naopak opět pohodový výkon. Film předvídatelný od začátku, je to prakticky o tom samém, o čem vyprávějí US filmy o konspiraci ze strany CIA apod. akorát s tím rozdílem že closed circuit to podává z justiční strany. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby se tenhle snímek tak moc nebabral ve vztazích postav, jejichž vzájemné propojování je naprosto zbytečné, a prostě se jen zaměřil na soud a to celé bylo natočeno syrově, skoro až bez emocí, možná by to byl i výjimečný film, ale takhle je to soudní drama, které je kombinováno s thrillerem a vlastně i romancí. Člověk se ale ptá proč, protože takhle je to jen jeden z mnoha, i když Bana zase jednou ukazuje, že nemusí ve filmu umřít, aby byl snesitelný. ()

Reklama

Dont 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám rád soudní dramata a líbí se mi Rebecca Hall, tak jsem si film docela užil. Kromě hlavní dvojice potěší i Ciarán Hinds a Jim Broadbent ve vedlejších rolích. Ale objektivně musím uznat, že je to snímek na tři hvězdy. Téma je zajímavé, ale zpracování místy pokulhává a hlavně opakující se nesmyslná selhání tajné služby jsou přehnaná. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Napínavý a zamotaný thriler, kde jsem se místy ztrácel. Po teroristickém útoku, kdy zemře 120 lidí je obviněn pachatel, který se brání že je nevinny. Do případu se zamotávají dva právníci, kteří zjištují že pravda je daleko horší a že je v tom zamotaná MI5. Čím více případ zkoumají tím více jsou v nebezpečí. 65% ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Chronická obtíž současné kinematografie vyplodit kvalitní politický thriller je asi výsledkem neschopnosti a nevůle filmařů uchopit filmovými prostředky čím dál nepřehlednější situaci. Closed Circuit se sice nedostižné lize Tří dnům kondora nepřibližuje, natož aby se šplhala k výšinám hádanek Tinker Tailor Soldier Spy, ale nejde ani o úplně pitomý film. Od áčkových produkcí se liší vítaným britským odstupem a disciplínou nečrtat hranici mezi mezi dobrem a zlem tam, kde není. Přínos Johna Crowleyho spočívá v tom, že neexhibuje a nenechává film zvrhnout v přehlídku kreténských techno-kouzel a la Bourne, od něhož si nicméně vypůjčuje půvabnou Julii Stilles. MI6 na rozdíl od všemocně pitomé (filmové) CIA / NSA působí ve své pravěkoidnosti nakonec přesvědčivěji a hrozivěji, když se namísto sociálních sítí čachruje se soudní mocí. Výsledkem je neokázalý žánrový hybrid, který vrací do filmového nazírání politických her nedostatkový lidský rozměr. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama