Reklama

Reklama

Open Grave

  • Velká Británie Open Grave
Trailer 1

Muž sa prebudí v otvorenom hrobe plnom mŕtvych tiel. Postihla ho strata pamäti, a preto nevie, kto je, ako sa na toto desivé miesto dostal a či je vrahom tých obetí on sám alebo niekto iný. Zachráni ho tajomný muž a dostáva sa do domu plného cudzincov, ktorí taktiež trpia stratou pamäti. Pri odhaľovaní záhady, kto je vlastne vrahom, sa začína boj o život. (kubqo)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (133)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

V hrobe plnom mŕtvol sa preberie chlapík, ktorý absolútne netuší kto je, čo sa stalo, prečo sa nachádza na takom mieste. Jediné čo má pri sebe sú kľúče, zapaľovač a pištoľ. Po krátkom volaní o pomoc mu neznáma žena hádže lano, za pomoci ktorého sa vyšplhá von z diery. Následné stretnutie s ďalšími ľudmi v blízko stojacom dome mu odpovede na jeho otázky taktiež neprinesie. Práve naopak. Všetci zúčastnení totiž majú totožný problém. Nikto o sebe nič nevie, nikto nikoho zo skupinky nespoznáva. Čo sa to vlastne deje? Sú to priatelia, alebo ...? Zo žánru horor v tomto snímku nájdete pramálo. Keď sa už konečne naskytla nejaká šanca, bola "utopená" ako ( pardon za prirovnanie ) štence v potoku. Snaha režiséra o natočenie dobrého psychologického thrilleru sa síce uprieť nedá, ale akosi mu vyšli len dva prvky z tohto žánru - chaos a pointa rozuzlenia. Ja osobne mám takéto filmy veľmi rád, no "jedným" slovom musím dodať, že sa jedná o priemerný snímok, z ktorého sa mohlo vyťažiť omnoho viac. Je to škoda - 50%. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Open Grave je velké překvapení a zařadí se do jednoho z těch lepších hororů tohoto roku. Ze začátku průměrný horor, který se ničím zvláštním neukazuje, ale když začíná chytat tempo, tak se z něj stává velmi silný nadprůměr a dovolím si tvrdit, že pokud by vše bylo jako následně, tak neváhám dát plný počet. Příběh nebyl z nejhorších a když divák přemýšlí, kdo by mohl být vrahem a co se tam vlastně děje, tak by nečekal takové rozuzlení. Nápad velmi dobrý a i když začátek je spíše takové seznamování s dobrou atmosférou, tak teprve od poloviny je tempo v plném proudu a já byl ohromen. Gonzalo López-Gallego se předvedl a připravil mi tento rok jednu z největších lahůdek .. 8/10 = 82% ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

U Gallegova Apolla 18 jsem 3x usnul a konec si nechal dovyprávět, u jeho dalšího filmu jsem usnul jenom jednou, pičo, ten kluk dělá pokroky.Předvídatelné, leč atmosferické dvd béčko, od kterého se nedočkáte ničeho většího, než sympatického konce a dokonalého Copleyho, kterého žeru čím dál víc.Jinak příběhově předvídatelné po 10 minutách filmu, fakt.50%. ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Tiež som do tohto filmu išla s tým, že to môže byť celkom prúser (na základe hodnotení). Asi je niekedy lepšie očakávať najhoršie, a tým pádom sa dočkám niečoho, čo stojí za pozretie. Takmer celú stopáž je všade samý chaos, nik nevie kto, čo, prečo, na čo, a hlavne kto s kým a kto proti komu. Občas sa vynoria aké-také spomienky, ktoré sprvu majú len veľmi nízku výpovednú hodnotu a dalo by sa povedať, že vytvárajú ešte hlbší chaos. Nakoniec to však do seba všetko pekne zapadne ako puzzle a objaví sa aj celá pointa chaosu a deja. Jediné, čo mi trochu prekážalo bolo, že som si na tom závere nemala veľmi čo vychutnať, všetko sa to nejak rýchlo pozliepalo, utvorilo celok a boli titulky. Inak bol film fajn. ()

oRi11 

všechny recenze uživatele

Open Grave je napínavý a tajemný film, jehož děj má celkem zajímavou pointu. Navíc jí odkrývá pomalu v průběhu celého filmu, což mám rád. Bohužel tady je rozuzlení až moc zdlouhavé. Také způsob, kterým Gonzalo López příběh podává, je hodně chaotický. Závěr je příliš předvídatelný a tím pádem není tak překvapivý ani originální, jak by mohl být. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama