Reklama

Reklama

Nitro Circus

  • USA Nitro Circus: The Movie (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Nitro Circus nabízí adrenalinem nabité kaskadérské výkony, které jste dosud neviděli, i legrační kousky v podání jezdců světově proslulé skupiny Nitro Circus pod taktovkou Travise Pastrany. Tento ryzí šílenec, jeden z nejznámějších představitelů motocyklové akrobacie, je hlavní postavou skupiny neohrožených, odvážných a vynalézavých bláznů, která předvádí ty nejnebezpečnější výkony v plné kráse… a jen pro vás! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Snesitelnější než-li Jackass, jelikož tam sou hovada, co dělaj jen nechutný hovadiny.Tihle borci ( a borka ) dělaj šílený kaskadérský kousky a nad některejma trikama zůstává rozum stát.Upřímně sem ale čekal trochu nadupanější filmek, přeci jenom spousta triků, který Nitro předvedlo v tomhle filmu není zase taková pecka, tak 60% kousků ( hlavně těch vodních ) by zvládl každý "obyčejný" smrtelník s trochou nadšení pro adrenalinové šílenosti.Snad jedinej moment, kdy sem opravdu kroutil hlavou bylo, jak skákali z mrakodrapu na mrakodrap, zajímalo by mě, jak by se smáli, kdyby se Pastrana rozjel trochu pomalejc a dole z něj našli jenom kaši a zbytky z helmy.Když chtěj riskovat život, prosím.Žijou naplno a nemyslej na následky, obdivuhodné, záviděníhodné a zároveň nepochopitelné.Víc než jejich kousky mě bavili jejich hlášky.Spadnul si na držku a máš kreč v kotníku, vážně? :) 60%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Umím skočit tři salta s dvěma vruty na tříkolce, ale ty dopady hlavou na beton mi zatím nedělají příliš dobře. Proto se občas podívám na ty, kterým za podobné šílenosti někdo platí a tentokrát jsem byl hodně spokojen. Jízda na motorce přes napuštěný bazén, skákání s Monster Truckem přes údolí, válení sudů s autem či přeskakování mezi mrakodrapy jsou kousky, které si nyní pozorně rozeberu v elektronické tužce u videa a v některém z příštích životů se na ně určitě vrhnu. Zatím jsem však příliš hrdý na celistvost svého skeletu a nepoškozenost většiny orgánů. ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Celkem zbytečná kopírka proslulých Jackass cápků kde je rozptyl "skečů" omezený (ve srovnání s originálem) a po chvilce se koncept začne celkem dost nepříjemně opakovat. Zajímavá mi přišla pouze pasáž s nehodou, která nabrala trochu reality TV/dokumentárního vzrušení. Teď je asi vhodná příležitost pro fanoušky Nitro Circus se na mě sesypat s objasněním, že je to něco úplně nesrovnatelného a že tomu vůbec nerozumím 35 % ()

Cracker 

všechny recenze uživatele

Profesionálny šialenci. Pastranu a spol. sledujem už nejaký ten piatok a stále ma dokážu prekvapiť ich originalitou a obrovským nadšením z každého úspešne prevedeného, smrteľne nebezpečného a taktiež napínavého kúsku. V tomto celovečeráku im to však s tou originalitou, až tak nevyšlo. Niektoré kúsky vyhrabali z archívu... Veľmi mi vo filme chýbal Andy Bell a jeho vycibrený zmysel pre humor. Film je sám o sebe veľmi zábavný, napínavý a pre fanúšikov adrenalínových športov je to samozrejme povinnosť. Do budúcna by som len chcel vidieť viac pekelných trojkolieeeeeeeeeeeeek! ()

Dm1tr1j odpad!

všechny recenze uživatele

Moje komentáre si aj tak nikto nečíta, tak si píšem čo chcem :). A tento film je blbosť, jedná otrepaná reklama na super tlsté nápoje. Triky sú o ničom a nedokončené naozajstné bláznovstvá by vyzerali inak, keby sa naozaj našli psychopati čo by sa nato dali. Toto sú len tlstí a hlúpi amíci čo si zarábajú na drogy.... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Většina kaskadérských kousků, které jsou ve filmu předváděny, se musela točit v Panamě, protože v USA bylo jejich provedení bez jištění zakázáno. (TheTrox)
  • Na konci filmu a v záverečných titulkoch hrá v pozadí kapela DropKick Murphys. (Déé X Géé)

Reklama

Reklama