Reklama

Reklama

Mladí a hladoví

(seriál)
  • USA Young & Hungry (více)
USA, (2014–2018), 25 h 14 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

David Holden

Kamera:

Mikel Neiers

Hrají:

Emily Osment, Jonathan Sadowski, Aimee Carrero, Kym Whitley, Rex Lee, Bryan Safi, Jayson Blair, Ashley Tisdale, Hina X. Khan, Jessica Lowndes, Annie Potts (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(71)

Obsahy(1)

Mladá, velmi talentovaná kuchařka a zároveň smolařka Gabi (Emily Osment) se stane osobní kuchařkou velice vlivného a bohatého IT podnikatele Joshe (Jonathan Sadowski), se kterým naváže velmi zvláštní a silný vztah. U Joshe také pracují svérázná Yolanda (Kym Whitley) a homosexuální Asiat Elliot (Rex Lee), který nedokáže držet jazyk za zuby. Překoná přátelství Gabi a Joshe všechny nástrahy, které jim osud přichystá? (L.petr)

(více)

Recenze (53)

L.petr 

všechny recenze uživatele

První 4 epizody mě nebavily, šlo spíše o poznávání charakterů postav a o představování své minulosti atd... ale v pozdějších dílech se nuda změnila ve velice dobrou zábavu. Je tam spousta vtipných scén, ale chápu, že pro někoho to může působit trapně. Každá postava v seriálu je "exot" a když se sejde taková parta exotů, tak jejich činy jsou tak trapné až je to vtipné a to je právě to, co se mi na tom líbí. Role Kym Whitley je bezkonkurenční!! ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Líbivě natočený sitcom s diblíkem v hlavní roli. Obsazení "kamarádky Miley" asi nebyl špatný nápad, protože to přitáhne všechny ty odrostlé diváky Hany Montany. Nebo teda aspoň nějakou část (a i to se ve sledovanosti počítá) a ona sama ta herečka zas až tak nesympatická není. Škoda, vzhledem k tomu, že si ani nehraje na nic víc než na "prokousejmesepárřadamanežtodajídohromady", že si nedali větší práci s výběrem většího sympaťáka do role ajťáka Joshe (uznávám, je to věc vkusu). Kamarádka a dva poskokové jsou úplně mimo. Ale koukám na to, tak to zas moc špatně hodnotit nemůžu. ;) Lehký podprůměr. ()

Reklama

Judy24 odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné. Nevím, co je víc klišovité a hysterické - vtipy, umělý smích, nebo Elliot? Emily Osment navíc příšerně křičí, jako kdyby chtěla dát důraz na ty nesmysly, co má napsané ve scénáři. A vůbec nejsmutnější na tom je, že Young & Hungry je taková blbost, že se na to Američané budou s chutí koukat...au... ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Proč jsou tyhle "potrhlé" sitcomy vždycky tak vtipné a zároveň tak originální? Člověk by si řekl, že se všema těma sitcomama co už dávno vznikly, už to ani nepůjde. A stejně se vždycky najde něco, co vás pak nakonec smete ze stolu. Young & Hungry je prostě nářez toho nejzábavnějšího humoru a skvěle sepsaných charakterů, kteří opravdu dokáží být originálně vtipní. Člověk by si také řekl, že nejoblíbenějšími postavami by měli být právě ty hlavní, ale když přijde na mě, u mě to na plné čáře vyhrává Yolanda s Elliotem. A když se k nim přidá i Sofia, je to smrtelná kombinace. Humor v tomto sitcomu je potrhlý, originální a hlavně opravdu vtipný - což u hodně sitcomů dokáže selhat. Také tématika je celkem založena na originalitě, když se vezme v potaz celkový koncept. Dávám 100%, a budu doufat, že se do budouvna natočí víc sérií. ()

Eventyrer 

všechny recenze uživatele

Najskôr to bolo dosť slabé ale potom sa to nejako rozbehlo a nie je to až také príšerné. Dá sa na tom zasmiať častejšie než na Baby Daddy. Určite jeden z tých lepších sitkomov od cbs family. A príde mi divné, že hlavná postava sa sťažuje aká je chudobná , ked v každej epizóde má handry, ktoré by si chudobné babenky len tak dovoliť nemohli. ()

Galerie (335)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno