Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zpět do víru života! Heslo, kterého se drží bývalý zlodějíček Alexandr Boroni po propuštění ze žaláře. Vyhledává společnost půvabných že, snaží se je očarovat a poté, co mu podlehnou je okrade. Díky souhře náhod se při jedné ze svých cest zaplete do hry tajných služeb na palubě letadla směrem do Benátek. Nebyl by to však on, kdyby nad nimi nedokázal zvítězit – nad nekalými živly, agenty a mafiány. Stihne toho však ještě mnohem víc! (MIDO FILM)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (117)

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších fillmů, jaký kdy Belmondo natočil. Příliš mi vadila ta nerozhodnost, jestli film bude komedie, nebo akční thriller se zamotanou zápletkou. Oboje funguje tak napůl, jako komedie zde pár vtipných chvil je, ale spíše ne a co se týče akčních prvků tak těch také moc není, spíše se tu jen nelogicky střílí hlava nehlava. Průměrná akční komedie, která těží jen z Belmondovi přítomnosti. ()

sbinda 

všechny recenze uživatele

Znáte to, před vámi báječně vypadající chlebíček. Neodoláte a s radostí se ho chopíte... a tak jsem to měl i s touto výborně našlápnutou komedií - švihák JPB, prostředí v Benátkách, s nadsázkou vedené rozhovory, svižná a zábavná zápleta na úvod, kdy zloděj okrade zloděje. Prostě skvělé atributy. Už při druhém zakousnutí mi však zhořklo v puse. Vše se tak nějak rozmělnilo v nic, navíc s trapnými a nadbytečnými kopanicemi mezi nohy ... A další jiné blé. Možná se jiní, třeba v 80.letech, lapali smíchy za pupek. Já ne. Odloženo v půli zpět na talíř a ohodnoceno 25% za ten první pohled. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je dost nevyvazenej, jakoby tvurci nevedeli, jesli to ma bejt komedie nebo kriminalka. Prvnich zhruba dvacet minut je film tak pitomej, az je docela vtipnej a potud se jedna o komedii. Jenze pak az do konce tvurci stridaj vtipny sceny se zbytecne moc vaznejma, takze se film vzdy rozjede a v zapeti zacne mirne nudit, diky prilisny ukecanosti. Nicmene Belmondo je tu dost dobrej a scena s velkou ochcavkou v hotelu je proste masakr. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Celkem povedená komedie s Belmondem. Zlodějíček ,který svojí výřečností ukecá skoro každého se jednou při cestě do Benátek nechtěně zaplete do akce tajný služby. A začíná slet gegů a situací ,které jsou někdy docela nepřehledné a ztrácí přehled o co ,že zrovna jde. Ale přesto je to vtipné a koukatelné. ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Jak známo, i s malým kašpárkem lze hrát velké divadlo, jenže když není dobrý scénář, může to být kašpar o velikosti Mount Everestu, a stejně výsledek bude nijaký. Sice se to zpočátku tváří jako komedie ve stylu Nenapravitelného, nicméně velmi brzy divák zjišťuje, že si tvůrci s velmi malým množstvím nápadů vystačili na hodinu a tři čtvrtě. Vzájemné vyřizování účtů mezi mafiány, policií a Belmondem postrádalo zábavnost i logiku (přibouchnuté prsty do klavíru??). A navíc poprvé v belmondovské "komedii" vidím, že celkem zbytečně umírají hezké holky. 50% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Prvýkrát v dejinách filmu tu bolo zobrazené použitie zbrane s laserovým zameriavačom. Efekt pohybujúceho sa červeného bodu - ako znamenie blížiacej sa smrti - sa neskôr objavil v nespočetnom množstve ďalších akčných filmov. (SGP)
  • Natáčení probíhalo na zámku Ferrières ve Ferrières-en-Brie a v Paříži (Francie). Dále se natáčelo v Benátkách (Itálie). (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno