Reklama

Reklama

Max Fischer, bývalý příslušník speciální vojenské jednotky, je najat, aby chránil problémovou puberťačku Ninu. Její problém spočívá v tom, že se stala svědkem brutální vraždy a jedni velmi zlí lidé si přejí, aby byla velmi...mrtvá. Max a Nina jsou na útěku z vražedných spárů dealera Thomase Backera, kterého nikdo a nic nezastaví...Samotář Max a osiřelá Nina se sblíží – z cizích lidí se stanou přátelé, kteří se na sebe mohou spolehnout a tím si vzájemně krýt záda. Max a Nina se dostanou pod ochranu bývaleho Maxova „kamaráda ve zbrani" – hendikepovaného Ruddiho – ovšem jedná se o bezpečí pouze dočasné. Posléze nalézají útočiště u Sáry – Maxovy životní lásky. Hrají závod s časem, ale Sáře se podaří objevit dvě únikové cesty do bezpečí před zběsilým Backerem. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Umím naprosto jedinečně nevidět a neslyšet, pokud někdo mocný někoho zabije, něco ukradne nebo špatně zaparkuje. Nechci totiž náhodně vypadnout z okna, otrávit se nebo spáchat sebevraždu osmi ranami ze tří různých zbraní. Jenže tady máme svědkyni a ochránce, kteří ve jménu pravdy jdou do souboje s penězi. Není to poprvé a určitě ani naposledy, kdy se tak stalo, ale v tomto provedení to bylo hodně koukatelné. Tedy první hodinu, pak začal Max příliš připomínat přenášený cedník a zábava ustoupila zdvořile stranou. Být to však o půl hodiny kratší, tak z toho mohla být čtyřhvězdičková záležitost. ()

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Mladá Schweigerová je jedna neuveriteľne otravná puča, ktorá mi pila celý film krv, či už tými jej debilnými kecami, alebo tými neustálymi tikami držky, na ktorú by si zaslúžila nahádzať pár prepleskov! Celý film mi skurvila, takže ti za to veľmi pekne ďakujem, otecko Schweiger!!! Zrejme tiež vyberala aj muziku, ktorá bola asi mienená k úplne žánrovo inej snímke. Shitengel síce začal ako thriller, ale kôli sirote z ulice evidentne každému zmäkol mozog a tak postupne film rozvíril mútne vody telenovely a vzťahovej drámy, takže sa to každých desať minút hemžilo sračkoidno- klišovitými scénkami a momentmi, ktoré, keby sa vystrihli, tak dostaneme takých dvadsať minút skutočnej zábavy. (Ale aj to preháňam!) P.S. Dokonca je i možné, že to točila mladá a nie starý! ()

Reklama

Mlle 

všechny recenze uživatele

Svižná a relativně vtipná i inteligentní střílečka. Není to vůbec můj žánr, ale tenhle film mě bavil. Režisér vystavil celkový dojem vyváženě na dobrém scénáři, napínavém ději a zajímavé vizualizaci, nepodcenil ani smysluplnost dialogů a půvab a neotřelost detailů. Velmi dobří herci (a zkrátka sympatičtí lidé), exceluje Moritz Bleibtreu. Vlastně je to takové chytré aranžmá dějových skic a filmových obrazů, jež se příjemně prolínají. Dialogy jsou víceméně stravitelné i pro intelektuálně náročnějšího diváka. Skvělá kamera. Jen dospívající Nina se někdy jeví hloupější, než by snad mohla dívka v jejím věku být. Bohužel, několik momentů před koncem začne spád zadrhávat a konec samotný se zčásti rozpíjí v sentimentalitě. ()

RyanRainheart 

všechny recenze uživatele

Ani náhodou odpad, to si myslím zaslouží jinačí filmy! Tohle je dost dobrý akčňák, příběh sice pravda není příliž originální, ale zato dle mého názoru, dobře natočený. Til si to celé odrežíroval a do role si obsadil i vlastní dceru, a ta také nehraje špatně. Jo tenhle film mě potěšil, a jelikož žeru Tila Sweigera dám mu s radostí ty 4. ()

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

dospely seriozny film, ktory sa nesnazi byt cool, a v ktorom perfektne funguje drama, ako aj akcia. pribeh sice jednoduchy, ale scenar a rezia nadpriemerna. akcne sekvencie perfektne nasnimane ze clovek zabudne aj dychat.hollywoodski rutineri akcnych trhakov by si mali zobrat priklad.Til Schweiger je vyborny herec aj reziser. klobuk dole. 90% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama