Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdeněk Izer a jeho skvělé parodie úplně na všechno. (oficiální text distributora)

Recenze (83)

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

Jako vypravěč vtipů je dokonalej, málokdo umí podat vtip tak jako on, ale tohle se nepovedlo. Čím víc se snažíš udělat srandu, tím více trapné to je (viz. Vaňková). Ale i tak, jsem se někdy dobře pobavila. Je to typicky izerácký, takže některé vejžblepty nemusím, ale úplnej odpad to není. První myslivecký díl byl vrchol humoru, žádný další díl už ho nepřekonal. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ne, ne a ještě jednou ne, Zdeněk Izer už jiný nebude a ten kdo čekal, že svůj televizní comeback okoření něčím novátorským, tak je naivní jak stará Blažková. Laciné scénky, kterých by zájezd boskovických důchodců přes noc napsal na dvacet dílů sem tam proložené „dlaždičskými“ anekdotami (díky bohu za ně). Prostě starej, pro někoho možná i dobrej, Zdeněk Izer. ()

Reklama

michalkop 

všechny recenze uživatele

Buřtcajk balancuje na pomezí mezi záchodovým a masovým humorem. V době nekonečných talentových show a nesmyslných reality show to stačí k úspěchu. To je trochu smutné. Z kultivovanější zábavy tu zbylo jen pár talk show. Buřtcajk je naděje na vzkříšení skečových pořadů. Nemusí pršet, stačí jen, když kape. ()

Eisenmann 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od pana Izera lepší záležitost. Bohužel je tenhle pořad trapný od začátku až do konce, mimořádně tu zazní dobrý vtip, který je tak nekonformně prohozen mezi scénkami. Pořad ještě trochu vyzdvihují nové a nové Izerovi hlášky. Vrcholem trapnosti tohoto pořadu je ovšem Šárka Vaňková. Její podání Izerova humoru je umělé, laciné a stupidní. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tohle byl můj komentář po zhlédnutí prvních dvou nebo třech dílů, faktem je, že Šárka Vaňková je pořád stejně trapná. Ovšem s každým dalším dílem se probouzí ten charakteristický Izerův humor, který jsem míval celkem rád, a tak když se podívám na další díl tak vím, že například "Pod Lupou" mě spolehlivě rozesměje už jen Izerovým imitátorským výkonem. Prozatím zdvihám na tři hvězdy. ()

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že tento pořad vznikl na katastrofálním kanále "Pětka". Zdeněk Izer opět potvrzuje, že patří mezi špičku českých bavičů a komediální skeče zvané "Buřtcajk" mě nesmírně bavily. Celá stopáž je věnována vždy několika pořadům a krátkým fórkům. Za sebe preferuji rozhodně vědecký pořad "Pod lupou", věštírnu "Koule nelžou", či rady pro řidiče v pořadu "Mototechna". Je škoda, že tento pořad zanikl, protože nádherně rozproudil stojaté vody českých TV kanálů. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama