Reklama

Reklama

VOD (1)

David Wozniak (Vince Vaughn) patří mezi armádu singles, táhne mu na čtyřicet, životem se protlouká v mikině a teniskách a nechybí mu vlastně nic kromě zodpovědnosti a jakýchkoliv ambicí. Leckterý našamponovaný kravaťák by ho jednoduše označil za „lůzra" a souhlasily by i všechny jeho bývalé přítelkyně. Ale pokud si vzpomeneme na pořekadlo „Odříkaného chleba největší krajíc", na Davida teď čeká doslova celá pekárna. Zjistí totiž, že je biologickým otcem 533 dětí. Ano, 533. Slovy Pětsettřicettři. Před 20 lety daroval za peníze sperma a jeho spermabanka mu teď posílá velmi zajímavé úroky. Všechny jeho děti navíc teď požadují odtajnění identity svého biologického otce. Utéct, přestěhovat se, změnit si jméno, nebrat telefony, neotvírat dveře. Běžná řešení David kupodivu zavrhne. Namísto toho se ve slabé chvilce rozhodne vykašlat se na rady svého právníka a otevře Pandořinu skříňku - obálku s fotkami a životopisy svých čerstvě dospělých dětí a rozhodne se je potají poznat. Je to dobrý nebo špatný nápad? Každopádně hodně zábavný nápad! (Bontonfilm)

(více)

Videa (32)

Trailer 1

Recenze (361)

Abes 

všechny recenze uživatele

náznaky, SPOILERy:________________: Humor je zde svěží, nenucený, je to fajn, je to sluníčkové. Taky je to ale spousta unuděného patosu, nelogického chování a dialogů. David dělal celý život zdánlivě blbá rozhodnutí, zlom v jeho životě nastává ve chvíli, kdy se on sám a v podstatě celá Amerika k jednomu z nich vrací. Stát se biologickým otcem pěti set dospělých lidí (leč stále harantů) ze dne na den je téma jistě zajímavé. Nějaké poselství, krom toho srdíčkového, se ale stejně nedostaví. Masturbátor zplodil celou generaci krásných a úspěšných newyorčanů jako vystřižených z časopisu. Celu dobu si říkáte, že tady něco nehraje, že takhle by to v reálu nikdy vypadat nemohlo. Děcka bezmyšlenkovitě pořádají hon na čarodějnici. Právně nemají šanci, morálně roztáčejí kolotoč ubohosti. Ta hluboká myšlenka a poselství náhlého přívalu zodpovědnosti a přehodnocení (vybudování) si nějakého žebříčku hodnot, ve výsledku působí strašně jednorozměrně. No a konec? Tím jak Davidovi těch 100 litrů hodili na stůl celý film potopili. Kdyby vzal prachy za žalobu a žil chvíli někde ve stínu, dětem se přiznal třeba za nějakých 5 let, po kterých by si na ono přiznání šetřil třeba darováním plazmy, byli bychom ušetřeni toho vzlyku hodného happyendu. Termín happyend tady totiž získává úplně nový rozměr. Jednoduchá, idylická předělávka dva roky starého námětu. ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Od první zmínky o tom filmu, včetně hlavní role Vince Vaughna, jsem myslel, že půjde o nějakou ztřeštěnou komedii, ale obrovská chyba lávky. Je to 100% feel-good movie. Když přistoupíte na jeho pravidla hry a přečkáte lehce kostrbatý začátek, dostane se Vám na konci docela překvapivý pocit. Nejkomediálnější vsuvky jsou jakýkoli výstup Chrise Pratta, ten člověk mě nepřestává překvapovat a bavit. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Po Googlu útočí pro změnu Starbucks, opět s Vaughnem, už bez Wilsona... a tentokrát aspoň čas od času i na tu bránici. Dokud nepřijde nějakej soukromej ovocnář s krachujícim Apple Storem, lze to asi stále považovat za "objednanou zábavu" v mezích únosnosti. Btw zkoušel někdo ty děcka vůbec spočítat? A proč ty dluhy jednoduše nesplatil druhou várkou? Však jestli to je 533 nebo 1066 harantů, to už člověk snad ani nepozná, hm? ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pohodovka. Žádná ujeťárna ani drama-rádobykomedie. Lehký nadprůměr. Příběh originální, toho si cením. Je tam pár tradičně americky rozjuchaných scén, patos, všivhni se mají rádi, ale i místa, kde se člověk zasměje. # [monitor, 5.1, EN sub] # příběh **** | hudba *** | humor * | akce * | napětí – | pustil bych si znovu *** ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Prosím vás, takýto snímok sa predsa v žiadnom prípade nedá hodnotiť ani z umeleckého a ani intelektuálneho hľadiska. Je to Holywood a je tak trochu aj citovo vydierajúci a možno nejaké to promile v mojom obehu v momentálnej chvíli ovplyvňuje moje hodnotenie, ale proste mu napálim tie 4*. Stranou všetky klišé, myslím si , že mať tak obrovskú rodinu a byť obklopený ľuďmi z ktorých, keby len tretine na vás záležalo, by bolo niečo nádherné.. Verte tomu ak vám to píše jedináčik :) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • Pracovným označením filmu bol názov Starbuck. (MikaelSVK)
  • David Wozniak (Vince Vaughn) má hnedé oči, no veľké množstvo jeho potomkov má oči modré. Z genetického hľadiska, nakoľko je "gén hnedých očí" dominantný, to nie je možné. (Lukoh)

Reklama

Reklama