Reklama

Reklama

Kámoši až na dno lahve

Trailer

Kate (Olivia Wilde) a Luke (Jake Johnson) spolu pracují v pivovaru. Panuje mezi nimi jedno z těch přátelství, které by mohlo přerůst v něco víc. Kate je ale s Chrisem (Ron Livingston), Luke s Jill (Anna Kendrick) a Jill by ráda věděla, jestli je Luke připravený mluvit o manželství. Jasné odpovědi na tuhle otázku se dočká poté, co spolu Luke a Kate nečekaně stráví víkend. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (215)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Olivia Wilde + pivovar + v jedné z hlavních rolí vždy plný půllitr piva? To zní hodně dobře, ale děj je zde takový průměrný a předvídatelný. Sice určité očekávané aspekty děje zůstanou "na půli cesty", ale to není zrovna věc co by děj samotný nějak ozvláštnilo a dodalo nějaký "zvrat". Herecké výkony jsou solidní, ale právě skrze nevýrazný příběh ani nemají jak vyniknout. Potěšila závěrečná scéna v jídelně. Průměrné a lehce nadhodnocené 3z5 . ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Film, který má v sobě takovou zvláštní energii, která se vidí jednou za čas. Nevím čím to je, ale patří mezi mé nejoblíbenější filmy. Asi je to z toho důvodu, že takových filmů, takto směřovaných, je velmi málo a s podobným filmem jsem se ještě nikdy nesetkala. Někdo si řekne " Joo, natočíme romantickou komedii, vůbec nevadí, že bude stejná jako 150 dalších, lidé se na to rádi podívají". Na jednu stranu je to pravda, ale takhle to nefunguje. Proč se točí pořád stejné filmy? Proč někdo nevymyslí konečně něco pořádného a omílá se vše stále dokola a dokola? Poté se sejde několik podobných filmů a člověk je nedokáže rozeznat od sebe. Hodnotím 5*, protože je to originální a nic v tom filmu není přehnané. Bravo prostě. Konečně jsem se dočkala. Zdá se mi, jako bych na tento snímek čekala celý svůj život. První film s parametry, které přesně splňují moje myšlenky a očekávání. Pohodový, nenáročný, vtipný, chvilkami napínavý romantický snímek s příjemnými, sympatickými hlavními hrdiny Konečně někdo překonal tu hranici mezi ohraným a dobrým filmem. Úroveň Drinking Buddies je hodně, hodně nadprůměrná, která přesahuje všechny mé očekávání, které jsem od filmu očekávala. Stydím se, že jsem tak dlouho shlédnutí odkládala a opravdu můžu říct, že patří mezi mé nejoblíbenější filmy vůbec, už svou podstatou. Tohle je jasný příklad filmu, kdy méně znamená více. Tady nepotřebují být rádoby vtipné hlášky a přeslazené romantické scénky. Tohle je prostě život jako takový a mně to prostě ohromně nadchlo. Konečně někdo dokázal zachytit každodenní trable a zážitky s přáteli, které každý prožívá a nebo prožije. Jsem nadšena, opravdu. Jediné co nechápu je, jaký vůl mohl vymyslet " Kámoši až na dno lahve". Zní to jako tuctový film, kterých je všude kolem mraky. Bože. ()

Reklama

JohnyD 

všechny recenze uživatele

Nudnejší film som za poslednú dobu fakt nevidel a musel by som teda veľmi dlho spomínať, kedy naposledy som pri filme tak trpel a mal som ho chuť po 45 min. vypnúť. Vydržal som a čakal, že možno koniec ten film nejako zachráni, nestalo sa. S hodnotením by som šiel možno ešte nižšie, ale vo filme, kde hrá Jake M. Johnson tak sympatického chlapa, s ktorým mám dosť spoločného + uvidím na pár sekúnd prsia Olivie menej než 4/10 dať proste nemôžem. ()

Avathar 

všechny recenze uživatele

Režisér Joe Swanberg je pomerne výrazným tvorcom na poli amerického nezávislého filmu. Jeho snímky spadajú do tzv. „mumblecore“ subžánru a vyznačujú sa improvizáciou, malým dôrazom na dramatický oblúk a zameraním na vzťahy mladých ľudí okolo tridsiatky. Drinking Buddies spĺňa všetky tieto body a rozpráva o niekoľkých priateľoch, ktorí pracujú pivovare.Každý deň si spolu vyjdú na pivko a klábosia o živote. Swanbergov film je príjemným a pohodovým zážitkom plným ľahkej romantiky a sympatických postáv v podaní výborných hercov (Olivia Wilde, Jake Johnson, Anna Kendrick a Ron Livingston). Sympatický nezávislák. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Z duše jsem nesnášel toho fousatého idiota, který po Olivii Wilde očividně celý film jel. A myslím si, že hlavně proto, že prostě byla větší kunda než jeho stará, která byla nemastná neslaná. Procházka Rona Livingstona s ní na chatě, to byl taky ubohý výlet dvou dementů, kteří nebyli schopni rozumět si se svým přítelem a přítelkyní. Myslím si, že nejlépe z toho vychází Olivia Wilde, protože ta je free a vyspí se i s nesympatickým klukem. A je jí to úplně jedno. Toto nebyl vztahový film, toto byla naprostá zbytečnost. Daleko lepší je z tohoto soudku film "Probuzení v Renu". A světe div se! - má o dvě procenta méně. Kteří impotenti tady hodnotí...? ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Všichni herci si sami vybrali jméno své postavy. (Cheeker)
  • Režisér i herci řekli, že jejich nejoblíbenější část filmu je výlet a piknik v lese. (Cheeker)
  • Ve scéně "chlastací hry" byla Anna Kendrick doopravdy opilá. Protože to byla poslední scéna, která se ten den točila, tak se Anna Kendrick a Jake Johnson rozhodli použít opravdický alkohol, aby vše vypadalo realističtěji. (Cheeker)

Související novinky

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Reklama

Reklama