Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Slizký, umastený a ztoporený výstrek. Je to desná uchylná sračka, ktorá sa nehraje na nič než je. A tá úprimnosť sa mi páči na Klube sračov. Rhyp Ifans geniálny. A pri pesničke "ja bych šukal až bych kukal" (z videoklipom)-v závere som doslova umieral.***Opáčko nutné! Pri niektorých scenách človek zomiera-to nehovorím o konci! ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Připomíná mi to modely francouzských návrhářů na anorektických tělech světoznámých ramínek s nohama, které se procházejí po molech. Bizarní, okázalé, nechutné, šokující, tupé, jednoduché, trapné, nepochopitelné. Marně jsem hledal nějaký světlý moment, ale nějak to nevybředávalo z takové nudné atmosféry. Bylo tam několik úsměvných momentů a docela solidních hlášek a za pozitivum také beru, že jsem to dokoukal do konce. Nicméně je to zábava pro skutečně specifickou skupinu diváků, do které já nepatřím. Přirovnal bych to k tomu, jako by si někdo nasral na hlavu, vyšel na ulici a vydával to za novou módu. Někteří budou tleskat, já jen kroutím hlavou. Za tenhle 80ti minutový průjem dávám 15% ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si mě získal hned již během prvních minut. Už jen ta představa, že dva nablblé náctileté kluky hrají třicátníci z nichž jedna je žena.... Jedna z nejlepších komedií, co jsem viděl, spousta skvělých scén, z nichž cituji dodnes a často, naprosto úžasný Rhys Ifans a hromada vymazlených postav (rodiče zrzavého chlupa vládnou, hlavně jedno matka co je opravdu pěkně ostrá svině). A výčet kvalit korunuje opravdu skvělá hudba. Ano, i outsideři mají své problémy, proč jim nevěnovat jeden úžasný film. Máte-li rádi demencí načáchlý stupidní humor, nemůžete si vybrat lepší film. Pokud to, že mám tento film opravdu velice rád (a je mi přes třicet) znamená, že jsem slaboduchý dement bez smyslu pro humor, budu na to jen a jen hrdý :-). ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Seznam deseti nejhorších filmů, co jsem viděl, má nového člena, možná i předsedu. Odpudivější, trapnější a míň vtipný film bych hledal těžko. Vrchol nevkusu a trapnosti a víc negativních věcí mě nenapadá, ale jestli mě časem napadnou, rád se vrátím a přidám je. Proti tomuhle by se mohl ohradit i Zdeněk Troška. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že se to stane a já dám nějaké rádobyvtipné teenagerovské komedii 3 (slovy TŘI) hvězdičky. Ale stalo se a je to právě tahle. Kdybych se na film díval skutečně kritických zrakem, musel bych jej bez váhání hodit do odpadu a nazvat sračkou. Ale já jej sledoval naprosto odvázaný a vtipy, které jindy ve filmech proklínám, mě tentokrát pobavily. Kupodivu. Obě hlavní postavičky sice vypadají, jako by vypadly z nějakého obludária, takoví typičtí "losers", ale z neznámých důvodů jsem s nimi dokonce nějak soucítil. :)) No a hlavní melodie s textem "Já bych .ukal až bych .ukal", tak ta byla naprosto švihlá, stupidní a primitivní, ale i tak se mi líbila. Co z toho všeho plyne? Že už mi měkne mozek.... :)) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Nejnavštěvovanější britská komedie roku 2000. (chaometic)
  • V úvodu filmu, kdy vejde Kevinova matka (Louisa Rix) do pokoje, zahodí Kevin (Harry Enfield) knížku, přičemž je možné zpozorovat, že zůstane opřena vedle postele. O několik záběrů později tam však není. (Armin82)
  • Kluby zmíněné a zobrazené ve filmy byly skutečné. Například klub Amnesia byl na půli cesty mezi městem Eivisou a San Antoniem a jezdil tam patrový discobus. (juta)

Reklama

Reklama