Reklama

Reklama

Jednoho dne jeho manažer (Christopher Plummer) odkryje 40 let starý nedoručený dopis, který Dannymu napsal John Lennon. Píše v něm: ,,Zůstaň věrný sám sobě. Zůstaň věrný své hudbě." Chce mu tak podat pomocnou ruku v zorientování se v širých vodách slávy a úspěchu, v tom, co sám prožil. Na základě dopisu se Danny rozhodne zabrzdit a chytá druhou mízu. Dá se na cestu k znovuobjevení své rodiny a hledání pravé lásky. Film byl inspirován skutečnou událostí, John Lennon takový dopis opravdu napsal. (Indigo Film)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (171)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $5,637,066Tržby Celosvetovo $7,500,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ Komédia výdatne bavila po celý čas svojou uvoľnenosťou a primiešaná štipka rodinnej drámy tam krásne sadla. Príbeh bol veľmi dobre vyvážení a prechod medzi vážnymi a zábavnými scénami bol priam excelentní. Treba uznať, že raz za čas vznikne aj v americkej produkcii niečo čo nie je len zbytočne oplzlé, nevkusné ako to býva v poslednej dobe u komédii ale ako v tomto prípade má to príbehom čosi do seba a každá scénka má nejaký ten význam pre chod príbehu, príjemná oddychovka. /videl v kine: 90%/(filmový festival Art Film Fest 2015) ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

"this movie is kind of based on true story" ... Já jsem nadšená. Nevím, co z toho byla pravda a co z toho byla "kind of" pravda, ale moc se mi to líbilo. Dokonce ukápla slza, ale opravdu jen jedna :D Bylo mi líto, že film skončil... a to je vždycky dobré znamení. Moc pěkné. Takové nenáročně drama, které nehraje příliš na city. Typických klišé se tam vyskytuje díky bohu jen málo. 5* ()

Reklama

kareen 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoiler: Začínám mít silné podezření, že snad mají hollywoodská studia nějakou skrytou dohodu s onkologickými centry v rámci prevence a proto tu rakovinu cpou do každého druhého filmu. Docela jsem si užívala Al Pacina a stejně tak skvělé Annette Bening, ale jak se začalo v druhé půlce hrát na tu sentimentální strunu a přibývalo stále více klišé, tak jsem věděla, že to půjde celé do kopru. Bohužel. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Al is back! Po řadě prapodivností se můj miláček objevil konečně v něčem jako stvořeným pro něj. Ano, ano. Děj o pohádkově bohatém dědečkovi tu už párkrát byl, ale tohle mělo šmrnc. Jednak to bylo samozřejmě Al Pacinem. Z jeho očí i přes jeho věk jsem zase viděl koukat čerta z Ďáblova advokáta, přísahám že jo. Ale nebylo to jen jím. Film je velmi vtipně a citlivě prolnut písničkami Johna Lennona a jelikož je on zase pro změnu mým dvorním zpěvákem nemohl jsem si více lebedit. Sám námět opřený o jeden zašantročený dopis zas taková tuctovka není. Někdy to holt tak v životě přijde. Řítíte se jím jak to jde a najednou zjistíte, že jste nějak blbě odbočili. Nevíte kdy a nevíte kde, možná to tušíte. Před vámi je konec cesty a sráz. Někdo dobrzdí, někdo ne. Někdo si všimne celkem rychle, že jede blbě, někdo to nepozná za celej život. Těch možností jak to zjistit je nepočítaně. Pro někoho tím může být vážná nemoc, pro někoho zlý skutek co už nejde před sebou samým okecat, někomu to prozradí přátelé a někdo to tak nějak pozná najednou sám. Hrdinovi filmu bliklo ve chvilce, kdy četl dávno psaný a jemu věnovaný dopis. A v tom je kouzlo filmu. Pro mně je to ta pravdivost, to hození ručky v plné rychlosti, kdy po kvílení brzd se člověk zastaví, kouká překvapeně kolem sebe a vidí ty míle zbytečně ujetých kiláků... Sám mám teď pocit, že jsem krapet zakufroval a tak mi film celkem sednul i když to bylo zbytečně moc happy... Jenže já se chtěl včera bavit, smát se a Alovi se to párkrát podařilo. Takže zaokrouhlím nahoru a dávám za 4 lajny koksu... * * * * ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(88/2015) / Veľmi som túto rolu Al Pacinovi doprial, krásne to zahral, vyslovene strhol herecky celý film. Áno je to taký ten predvídatelný typ scenára. Taký v ktorom sa fakt, že všetko predvídané aj udeje, počíta k najväčším pozitívam. A Danny Collins je PRÁVE tá postava s ktorou sa dá sympatizovať. Posledná scéna je zážitok, super pocitová filmárčina to je ale od začiatku do konca. (9/10) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (10)

  • Skutočný list Stevovi Tilstonovi bol podpísaný „John + Yoko“, zatiaľ čo list vo filme ukazuje podpis len „John“. (Arsenal83)
  • Pracovný názov filmu bol Imagine, a teda rovnaký ako známa skladba od speváka, skladateľa, gitaristu a zakladajúceho člena skupiny The Beatles Johna Lennona. Jej začiatok je možné zachytiť aj v piesni, akú píše Danny Collins (Al Pacino) v hotelovej izbe. (Hudakfilms)
  • Koncert Dannyho Collinse (Al Pacino) na začátku filmu se natáčel v Los Angeles na koncertě skupiny Chicago. (Pegaz83)

Reklama

Reklama