Reklama

Reklama

The Battery

  • Austrálie The Battery (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva bývalí hráči baseballu, Ben (Jeremy Gardner) a Mickey (Adam Cronheim), podnikají cestu napříč pustou Novou Anglií. Drží se vedlejších cest a lesů, aby se vyhnuli rušným městům a obcím, kde rozhodně není bezpečno. Aby přežili, musí také překonat vzájemné osobnostní rozdíly. Ben vyznává divoký, nezákonný a kočovný životní styl, zatímco Mickey není schopen přijímat drsnou realitu v novém světě a touží po věcech, které kdysi považovali za samozřejmost - postel, dívka, a bezpečné místo k žití. Když se Mickeymu podaří zachytit rádiový přenos ze zdánlivě prosperující chráněné komunity, nic ho nezastaví, aby ji našel. Přestože jim bylo jasně řečeno, že nejsou vítáni. (FFilipCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Mezi třemi a čtyřmi hvězdami, ale nezávislému tvůrčímu debutu rád trochu přilepším. Dvě třetiny se The Battery vyvíjí jako asi nejpohodovější zombie film, jaký jsem kdy viděl (zombíci neznamenají žádné velké nebezpečí, jsou spíše jen rekvizitou v příjemné letní nezávislé komedii), v závěrečné třetině film ale rázně přepne do sice komorního, ale vlastně značně temného a působivého módu. Řemeslně velmi pěkně zvládnutá nezávislárna, perfektní herci, zábava, atmosféra, super písničkový soundtrack. Jeremy Gardner snad o sobě dá ještě vědět. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Pokud vám přišla Cesta jako roadmovie se zběsilým spádem, u Exit Humanity jste se nestíhali nadechnout a Refnova Barbara vnímáte jako akční fantasy, tak jste právě narazili na film, jehož tempo můžete charakterizovat jako pohodové. Průměrný divák (kam se řadí i moje maličkost) u toho bude chcípat nudou a to vůbec nemluvím o minimálním ději, kdy se dvojice pitomců motá od ničeho k ničemu a nakonec se zavřou na půl hodiny v autě. A teď budu bez uzardění spoilerovat - pokud čekáte jakékoliv vysvětlení čehokoliv nebo snad nějaký konec, nedočkáte se. Zombie žvanírna bez začátku a bez konce. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Taková pohodová letní road movie, v níž se dva kámoši projíždějí autem, poflakují lesem, hrajou baseball a ze sluchátek poslouchají muziku. To, že občas narazí na neškodnou zombie, je věc vedlejší. A i když zejména první půlka filmu skoro bolí, Gardner nápady rozhodně má. Obhajoba? První a jediné setkání s lidmi, masturbace před kozatou zombie a závěrečná, celkem depresivní třetina, během které nevylezete z auta. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Zářný případ, že chechtáky a šťavnaté gore jsou pouze uhovněný palec v kaďáku mladých nezávislých myslí, které i na první pohled tak slaboduchou tématiku, jako je ZOMBIE, dokážou převrátit v nezpochybnitelně hlubokomyslnou podívanou. No řeknu vám to takhle - takhle staženou prdel a voukousané nehty jsem u zombáckého filmu neměl, co se pamatuji, což je ve výsledku lehce nicneříkající, neboť si obecně z filmů pamatuji hovno, ale pointa je, že se může jít Romero s celou tou svojí sebrankou vopíchat do prdele. Nemůžu uvěřit, že budu projednou souhlasit s Rob Hnojem, ale tohle mi sedlo jako kravské hovno na skupinku sedmikrásek. ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Velmi osvěžující indie-zombie-road-movie (určitě ne horror), za jistě velmi nezávislých 6000 dolarů. Výsledkem je jemně melancholický film, s hodně tichými místy, které podkreslovala pouze skvělě vybraná hudba, navíc s výbornou hlavní dvojicí. Kvůli nedostatku akce, či pomalému tempu (jak filmu, tak i zombies), se vše tváří jako velká nuda (což někdy opravdu byla), ale pokud se nudit nechcete, hodíte si nohy stůl a užijete si pěkné lesnaté prostředí, velké travnaté pláně, jedno skvělé taneční vystoupení, nebo neuvěřitelně dlouhou (snad až 17-ti minutovou) poslední scénu v autě, u které jsem tak dlouho kroutil hlavou, až jsem se smál na celé kolo. Na tři hvězdičky málo, na čtyři moc, ale za tu srandu to stálo :-) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (5)

  • Masturbační scéna v autě nahradila původně plánovanou scénu, kterou byl pokus o znásilnění zombie. (Zorlac)
  • V rozhovoru, který ve vysílačce zachytí Ben (Jeremy Gardner) a Mickey (Adam Cronheim), se jeho účastnící baví mimo jiné o filmu Chvění (1990) s Kevinem Baconem. (korbitch22)
  • Ve scéně v autě byla v láhvi s nasbíranou tekutinou pravá moč. (Zorlac)

Reklama

Reklama