Reklama

Reklama

VOD (1)

Klasický westernový příběh vás zavede do prostředí, kde první i poslední slovo má zbraň, vše rozhoduje přesnější muška a kde nechybí krásná žena. Django (Franco Nero) na své cestě pouští zachrání krásnou Marii ze spárů kumpánů velmi obávaného majora Jacksona, který má ve zvyku zabíjet lidi jen tak pro zábavu. Nikdo se mu zatím neodvážil postavit. Až teď. Djangovým cílem je zabít Jacksona, ale je na to úplně sám… (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (205)

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Django se vraci z války, nic mu nezbylo, nic ho nečeká a nemá budoucnost. Táhne si svou rakev stále za sebou. Připomíná mu jeho osud a je i osudem mnoha dalších, kteří ho potkají. Italský western plný prudkého jednání, špatných hereckých výkonů i umělých exteriérů. Přesto je to zábavné a film má mnoho překvapivých momentů. Westernový terminátor Franco Nero kosí své protivníky po desítkách. Není to klenot, ale umanutost Djanga se nedá přehlédnout. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Triumfální western all'Italiana. Frajer, co se tahá s rakví divokým západem (což je hodně KURVA stylový, no, a to nemluvě o tom, co se skrývá v rakvi...), a nakráčí si to do ghost townu přímo mezi hrabivý mexikánský špinavce a ještě hrabivější jižanský hajzly. Místy mě to mohlo i trošku malinko nudit, ale celkově zážitek! Drsný, over-the-top, hřbitovní feeling. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Absolútny kult s detstva... asi ten najväčší a najsilnejší. Tento film som videl najviac krát so všetkých na svete určite ho už nič neprekoná. Vždy keď si môj starý otec trocha vypil vždy sme si pustili Djanga a počúvali ho ako hovorí aké to bolo žiť v tých časoch. Franco Nero ako najdrsnejší pištolník, mexičania na jednej strane Kuklux klan na druhej a on medzi nimi, Ako decká sme sa často hrávali na Djanga s gulometom nezabudnuteľné spomienky :-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Neumím trefit vyděšeného Mexičana z metru mezi oči, ale rád sleduji opálené chlapíky se stetsony na hlavách, kteří umí nedbale kosit soupeře a přitom si udržovat nízkou tepovou frekvenci. A v tom byl Django skvělý - tedy dokud se tajuplně tvářil a drze krájel zástupy soupeřů svýma modrýma očima. Jakmile však naivně vysypal z rukávu všechny své trumfy, tak už to tak slavné nebylo. Naštěstí se mezi kulometnou palbou neustále potulovala skvělá westernová muzika a mne velmi potěšilo zjištění, že správný kauboj nepotřebuje ruce k tomu, aby vyprázdnil své kolty. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

No... od jedné z legend spaghetti westernu jsem tedy čekal víc. Celý film je naprosto příšerně průměrný a nemůže to zachránit ani rakev s gatlingem. Franco Nero sice háže svýma hluboce modrýma očima správně drsné pohledy, ale do Clinta má přece jen dost daleko. Hlavní padouch taky nic moc. U westernů se obvykle nenudím, ale u Djanga už jsem toužebně vyhlížel konec filmu. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (25)

  • Po tom, čo bratovi Jonathanovi odrežú ucho, mu ho vo filme dajú zjesť. Avšak v nasledujúcej scéne, kedy padá k zemi, je vidieť, že má postava obe uši akoby sa nič nestalo. (srbak)
  • Keď sa strieľa z pásového guľometu, pásy sa nepohybujú. (beso74)

Reklama

Reklama