Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film je příběhem mladého a neúspěšného herce Aidana Blooma, kterému je pětatřicet, stará se o malého syna a dceru v pubertě a stále vlastně neví, co od života chce. A tak svou každodenní nudnou existenci začne trošku oživovat s pomocí vlastní představivosti plné vesmírných rytířů a podobných představ. Život mu ale uštědří další ránu. Peníze na soukromou školu nejsou, ve státní není místo, a tak musí Aidan začít učit svoje děti doma sám. (007.)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (91)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,BŮH CHCE, ABYSTE SE STARAL O RODINU, PANE BLOOME. BŮH VĚŘÍ V TO, ŽE VAŠE RODINA SI ZASLOUŽÍ JAK MLÉKO, TAK I MED…" /// Dle obsahu jsem čekal… prostě něco jinýho. Máme tady umírajícího tátu, který dva syny měl. Jeden je herec a ten druhej nemakačenko se chystá na Comic Con (někoho vohoblovat – třeba). Bohužel herec rodinu (a parchanty) má. Ale nemá peníze (protože nemá práci – kurva jak to do sebe zapadá…). A tak nechá děcka doma a né že by se dřeli algebru – spíš jen tak vstřebávaj píčoviny. Trochu vtipný, víc drama, pár narážek kolem židovství, ale hlavně o rodiči(čích?), dětech, usmíření… překvapivě víc nuda než aby mě to chytlo u pumpy. Ty lidi mě neberou, nevidím smysl v projížďce Aston Martinem (krom toho, že se chtěl Zach Braff projet), nechápu proč… prostě nuda. Možná kdybych byl v nějaký sektě. Nebo Žid… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Umírám a dva syny (nemakačenka) mám. 2.) Na kolegyni mluvím skrz svůj penis. (no ještě abys tak mluvil skrz nějakej cizí!) 3.) Thx za titule ,,VitoThePostman“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

A věří si ti Američani všechno, co si navzájem nakdákají podle vzorů, které jim udávají ve filmech, jo? Pak u nich výraz klišé pochopitelně musel již zaniknout... To vyjadřuje, co si o novince Zacha Braffa myslím, a to, že jednou procitnul v Garden State, rozhodně neznamená, že vzápětí zase neusnul... nejspíš na vavřínech. Na obhajobu svého hodnocení se cítím dlužná dodat, že kromě celkově unylého průběhu a trapárny s vesmírným hrdinou jsem už dlouho neviděla příšernější postavu, než vyfasovala Kate Hudson, za permanentní výraz svatořečené za života bych s ní nepromluvila ani přes ten propíraný penis... a k dotažení naprosté idylky mně scházela informace, jaké mety nakonec dosáhl bratr Noah, mimo pochybné výhry na Comic Conu, vzhledem k jeho možnostem to patrně bylo víc, než dost. Každopádně, I'm so proud of you.. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak jako u filmu Sprosťárny jsme i zde předem očekával nějakou komediální jízdu (co se týče hlavního hercu tak to k tomu i vybízelo),ale i zde a i dost víc než u filmu co jsem zmínil jsem se dočkal spíš dramatického zpracování o vypořádání se sama sebou.O pochopení co je v životě opravdu důležité a o uchopení života pevně do vlastních rukou.Na snímku je myslím hodně znát,že to bylo pro Zacha Braffa asi důležité téma a dal si na tom záležet.Mihne se tu i jeho parťák z doktůrku :-).Celkově za mě 77% a čtyři hvězdy. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Čím jste tomuto "obsahu" blíž, jakýmkoliv rozměrem, tím víc Vás pohltí a v různých částech duše ve Vás bude intenzivněji rezonovat. Perfektní obsazení, příjemně zvládnutá technická stránka a osobité podání s několika hodně silnými scénami.. Já si plně užíval každou minutu a jsem rád, že mne Zach Braff takhle příjemně dostal. 90%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle se mi docela líbilo. Je to vtipné tak akorát, moc se to nepřetvařuje a jsou zde zajímavé postavy, a to včetně Kate Hudson, kterou většinou moc nemusím. Zach Braff ukazuje, že je dobrý tvůrce i dobrý režisér a naštěstí se nějak moc nevznáší na vlně patosu, ale prostě jen ukazuje, že život je někdy fajn a někdy je prostě těžký jako blázen. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení filmu probíhalo v Los Angeles a trvalo 25 dnů. (007.)
  • První promítání se konalo na Sundance Film Festival 18. 1. 2014. Na tomto festivalu měl o deset let dříve premiéru i film Procitnutí v Garden State (2004), duchovní předchůdce filmu Wish I Was Here. (PostmanVito)

Reklama

Reklama