Reklama

Reklama

Kat Connors (Shailene Woodley) je sedmnáct let, když její dokonalá matka Eva (Eva Green) zmizí. Poté co Kat žila tak dlouho v emocionálně potlačované domácnosti, sotva registruje nepřítomnost své matky. Ale jak čas plyne, Kat začne zjišťovat, jak hluboce jí matčino zmizení ovlivnilo. Když se pak vrátí domů na přestávku z vysoké školy, ocitne se tváří v tvář pravdě o odchodu své matky a svém vlastním popření událostí, které jí obklopují... (AlexisGraham)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (114)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Americká nezávislá zima, led, mráz, Eva Green coby studený psí čumák a Shailene Woodley jako jablko, co nepadlo daleko od stromu... tahle sázka u mě vyšla. Čekala jsem tedy spíš poetický film, ale takhle mi to sedlo mnohem líp. Výchozí situace velmi dobrá a výsledek stojí za to. Mimochodem u každého otevírání zámku jsem cítila mráz na zátylku. Brrr. ()

anglanek 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl film s velkym F! moc velka parada, vychytana muzika....hned jsem se vratil do mych mladych let kdy jsem ja posedaval na baru a tohle se hralo....jinak film fakt uzasne natoceny,herecke vykony excelentni,krasny lidi a silny pribeh dospivajici holky ...Doporucuji a nemuzu jinak,nez tomu nalozit plny počet hvezd. Doporucuji PS: Chtel jsem jit vecer na pivko ale tento film me prilepil k zidli,tak jsem sel pro pivko jen do lednice. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Celé tempo bylo celkem ubíjející. Příběh docela nudný a bez většího nádechu, což postupně začíná vadit. Pochválit mohu třeba herecký výkon Shailene Woodley, která se pomalu začíná stávat TOP herečkou. Dále třeba závěrečné rozuzlení, které nebylo z nejhorších. Vysoko se White Bird in a Blizzard hodnocením nedostane, ale průměr by překonat mohl .. 6/10 = 60% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MANŽELSTVÍ MÝCH RODIČŮ BYLO JAKO DLOUHÝ DOUŠEK VODY ZE ZMRZLÉ FONTÁNY...“ /// Rodinka a její vztahy. Mladá Kat vypráví, rozjímá, bilancuje… o manželský (rodinný) krizi, která vedla ke zmizení. ,,A JAKÝ Z TOHO MÁŠ POCIT?“ No… tak předně uznávám (po druhý), že S.Woodley dramatická poloha sekne (i voblečený). Ale já kurva nesnáším tyhle vztahovky, který se táhnou jak smrad a hovno se v nich děje. Eva Green jako ženská, kvůli který se (zase) vraždí, ovšem na který není co vobdivovat a Arakiho pointa, která slabší povahy přinutí zvednout hodnocení. MĚ NE! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 1999 napsala Laura Kasischke, číst nebudu. 2.) Stará je na mě hnusná. 3.) Su stará a znuděná… 4.) Thx za titule ,,Ergulis“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Film stavící především na silných hereckých výkonech. Eva Green na mě sice působí pokaždé děsně nesympaticky, ale musím uznat, že hrát opravdu umí a z jejích postav mi pokaždé dost mrazí. Na film jsem mrknul především kvůli Shailene Woodley, která ani tentokrát nezklamala... jakože herecky, čuňata. Tempo je, jak se na indie drama sluší, pomalé, někdy bych ho označil vyloženě za utahané, ale vystavění atmosféry funguje a líbily se mi hrátky s divákem, kdy si film uvědomoval svou předvídatelnost a trošku si s ní pohrál, takže závěr přeci jen dokázal překvapit. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Gregg Araki obsadil Sheryl Lee, pretože je veľkým fanúšikom jej výkonu vo filme Twin Peaks (1992), ktorý nazval „jedno z najväčších predstavení v histórii kinematografie“. (Arsenal83)

Související novinky

Filmy roku dle TOP uživatelů ČSFD.cz

Filmy roku dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2014

Mezi za oceánem nejlépe hodnocenými filmy roku 2014 je hodně těch menších, nezávislých, které k nám ještě nedorazily - Inherent Vice, Birdman, Slídil, Whiplash, Hon na lišku, Kód Enigmy nebo Teorie… (více)

Eva Green znovu u Burtona

Eva Green znovu u Burtona

29.07.2014

Francouzská herečka Eva Green letos dráždí diváky hned v pěti projektech: V mysteriózním seriálu Penny Dreadful, v akčňáku 300: Vzestup říše, ve westernu Salvation, v dramatu White Bird in a Blizzard… (více)

Reklama

Reklama