Reklama

Reklama

Obsahy(1)

28-ročná Megan (Keira Knightley) má zamestnanie, ktoré nie je primerané jej vysokoškolskému vzdelaniu, a prechádza urputnou krízou poškolského veku. Je vhodená do života dospelých, bez kariéry, motivácie či plánov o svojej budúcnosti, a tak pohodlne zostáva v úzadí, zatiaľ čo jej priatelia dosahujú rôzne míľniky a oslavujú nové a nové úspechy. Keď ju jej stredoškolská láska Anthony (Mark Webber) požiada o ruku, Megan spanikári, no naskytne sa jej nečakaná príležitosť na útek. Na týždeň sa skryje v dome jej novej kamarátky, šestnásťročnej Anniky (Chloë Grace Moretz), a jej životom unaveného slobodného otca Craiga (Sam Rockwell)... (figliar)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (131)

Seti 

všechny recenze uživatele

Laggies v první řadě zaujmou zajímavým castingem. Sam Rockwell se v mých očích vypracoval v takovou nenápadnou jistotu, která je v každém svém filmu z poslední doby naprosto boží. Chloe zase s přehledem zvládla přestup z dětských do teen rolí a rozhodně nám toho ještě hodně předvede. Keiru mám sice hodně rád, ale v téhle roli jsem jí vždy stopro nevěřil. Jinak námět zaměřující se na problematické "poškolní" období, kdy je spousta lidí ponořená do nejistoty ohledně směřování své osobní i profesní budoucnosti a ujasňování svých cílů, mi byl hodně blízký z vlastní zkušenosti, takže tady u mě Laggies také bodovaly. Zkrátka další z těch povedených a netuctových indie filmečků, s nimiž člověk rád stráví odpoledne. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Taková nenucená pohodička. Když po škole nevíte co by, může to vypadat i takhle. Hloubku to sice moc nemá, ale zase se na to dobře kouká, obzvlášť díky civilnímu herectví obou ústředních protagonistek i sympatické poloze Sama Rockwella. Šel bych i výš, ale po skončení závěrečných titulků se to začalo vypařovat z hlavy. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo že existuje film, ve kterém mi Keira může přijít sympatická. Ten film se jmenuje Laggies. Samozřejmě kvalitu táhne směrem nahoru můj oblíbený Rockwell, který i přesto že zde hraje hodně tlumeně a nepředvádí žádnou velkolepou šou, tak je obrovským sympaťákem. Laggies je přesně ta příjemně nenápadná romanťárna, na kterou se můžete v podívat se svou manželkou a netrpět u ní. 60% ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Dobrý film o nalezení cesty živote.Ne každý dopředu ví co ze životem a co když nezapadá do těch předem nalajnovaných kolejí jak nám je servírují společnost,média,okolí atd?copak?Je snad divné,když si 30 letý člověk rád pobaví s puberťáky ,je snad divné,že holt prostě se necítí na svůj věk ,ale spíš jako 15 letý,který se musí rozhodnout kam bude směřovat jeho další život?Tyto a další otázky nám přináší snímek Laggies,která je dobrý k zamyšlení,ale určitě se zde i zasmějete a pokud máte rádi Keiru Knightley tak budete spokojeni.Já tedy byl a za mě 80 % a čtyři hvězdy. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Laggies" je na môj vkus akosi moc nudný. A najviac to plynie práve z nie moc dobre zvoleného hereckého obsadenia, ktorí akosi nevedia svoje postavy pretlačiť do deja a urobiť ich zaujímavé. Keira Knightley ako Megan je okey, ale nič špeciálne z nej nevyžaruje a nahradiť by sa dala kýmkoľvek. Jediná osoba, ktorá je ešte nudnejšia je Annika v podaní Chloe Grace Moretz. Nikdy z nej nemám pocit, že vidím postavu, len vidím usmievavú herečku hrať svoju rolu, no niečo tomu chýba. A vzhľadom na to, že tam sa film sústredí najviac, začína to byť rýchlo nudné. Je pár dobrých momentov vo filme najmä na začiatku, keď sa Megan rozpráva so svojimi kamarátkami, alebo niektoré scénky zo svadby, no myšlienkovo, herecky alebo režisérsky tento film ničím nechytá za srdce ani neinšpiruje ani nič. Je to proste len prázdny príbeh bez ducha. A najviac za to podľa mňa naozaj môže slabá réžia a tupé herecké výkony. Hodnotenie: C ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama