Reklama

Reklama

Průmyslový magnát, miliardář Damian Hale (Ben Kingsley) již dlouho ovládá svůj svět, ve kterém ze své newyorské operační základny mistrovsky rozehrává mocenské hry. Po vzájemném odcizení se svou dcerou, aktivistkou Claire (Michelle Dockery), má Damian opravdový vztah pouze ke svému celoživotnímu příteli a pravé ruce Martinu O'Neilovi (Victor Garber). Ale diagnóza nevyléčitelné rakoviny přiměje Damiana podstoupit radikální lékařský zákrok, „odpoutání", který pro něj zvrátí běh času. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (387)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Pokud si vezmeme pod lupu profesionálního nudila Refna, tak Tarsem ´Bombay badonkadonks´ Singh je o několik světelných roků dál. Nudí s grácií a naprostou lehkostí sobě vlastní. Nudí hodinu, ale jeho nejoblíbenější stopáž jsou hned hodiny dvě. Nesmrtelný ranhojič sice vypije kafe od žida už v první půl hodině, ale ještě víc Nesmrtelný Rájen to další hodinu a půl rozhání třešňovým tic-tacem a ne a ne to zabalit. Nekoukatelný, nudný. 21% P.s.: Nápad jak bič, ale z hovna bič neupleteš. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Je smutné že Ben Kingsley je, i přes svou zálibu lézt občas do těch nejpitomějších sraček, tak dobrý herec - o to víc pak bolí jeho přerod do lemrovitého Ryana Reynoldse. Zároveň s tím se změní celý styl filmu, jeho příběh přijde o všechny náznaky inteligence, a morální rozměr zápletky se smrskne na "jste zlí, všechny vás sejmu". Budiž, i brak může být velká zábava, ale jen když je uvědomělá, což toto není, a i esteticky jde o těžký průměr (což u Tarsema Singha bolí vážně hodně). Nesmrtelný je tak film jen podle názvu, protože vším ostatním garantuje velmi rychlou zapomenutelnost. 5/10 ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je docela velké zklamání. Od Tarsema Singha jsem očekával minimálně zajímavou vizuální podívanou, ale ani toho jsem se naplno nedočkal. Jsou zde scény, které zaujmou, myslím vizuálně, ale je jich dost málo. Bohužel tohle sci-fi je tak průhledné, že v podstatě po půl hodině už budete vidět, jak to celé skončí. A to má film dvě hodiny... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jako pohádka fajn, ale žánr Sci-Fi reprezentuje Nesmrtelný podobně jako Berdych český tenis na většině turnajů. Smělé plány, slibné začátky, ale pak mu bouchne v kouli a sežere ho pavouk. K tématu filmu dodám ještě to, že výměnu kůže bych naposledy bral minulý týden, když jsem si k rybníku v Konětopech nevzal opalovák. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn odpočinkovej thriller, ale... Přišlo mi, jako by tvůrcům nedocházelo, že to nejlepší na Bayově Ostrovu nebo Tváří v tvář bylo, že se ty filmy nebraly zase až tak vážně a fungovaly hlavně jako zábavné, nahláškované popcornovky. Takže když se potom (jimi očividně inspirovaný) Nesmrtelný snaží fušovat do srdceryvných romancí anebo těžkotonážních dramat, moc mu to holt nejde. A působí spíš směšně, nevěrohodně. Průměrná sci-fi báchora co obstojně zabije čas, ale nenadchne. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Přístroj, který je ve filmu používán pro přenos vědomí, je ve skutečnosti upravený CT skener používaný ve zdravotnictví. (oje)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama