Reklama

Reklama

Režisér filmu Sejmi eso vás zavede do světa Kevina Stretche, řidiče hollywoodské limuzíny, muže s temnou minulostí. Když se Stretchovi ozve nechvalně proslulý gangster, aby od něj dostal zpět půjčené peníze, Stretch v naději na slušnou odměnu vezme práci, kterou mu nabídne jeho klient – miliardář. Výstřelky výstředního klienta ale brzy vyústí v divokou noc plnou dobrodružství, sexu a nebezpečí, po které je jasné, že s návratem peněz to až tak snadné nebude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

To byla šleha Určitě to nesedne každému, ale ta Carnahanova hravost a volnost, to mne prostě svinsky bavilo. Chris Pine životní role, bez debat. Strašně bych chtěl, aby nějaké komiksové studio mělo koule a svěřilo Carnahanovi komiksový projekt. Moc jsem se bavil. K drinku s ledem to bylo v tom parnu ideální, osvěžující. A Bad Boys teď vůbec strach nemám. 8/10 Netuší někdo, jak an tom tenhle film byl finančně? Našel jsem akorát že stál 5 mega, hrozně bych mu přál, aby se zaplatil. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Stretch nemá žádné charisma a film, bohužel, neutáhne, i když se hodně snaží padat, frajeřit a hrát si na herce. Mne to tedy moc nebavilo, ale zuřivá chvilka Mitche Buchannona stála za hvězdu a ta chvíle, kdy Stretch ztratil veškeré zábrany, za druhou. Vždyť je jedno, jestli ho zabije taxikářská konkurence, gangsterský věřitel, naštvaný vyhazovač, policie nebo jeho ujetý klient. Důležité je si to pořádně užít a to až do konce pohádkového natolik, že mi z toho bylo poněkud nevolno. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Ray Liotta? Liotta ťa chce zabiť!..." Mám rád tieto filmy, kde je hrdina pod obrovským tlakom a skáče z jedného problému do druhého a ani to nemusí byť komédia. Nie je to dlhé, film zbehne ako voda, stále sa tu niečo deje a P. Wilson je sympaťák, ktorý mi stále pripomína P. Newmana v mladších rokoch. J. Alba je dosť hviezdne meno na to, aby sedela za počítačom, preto som ten záver predvídal, ale inak fajn jazda. 70%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,UDĚLEJ DNESKA PRO MĚ PRVNÍ POSLEDNÍ A JÁ MOŽNÁ SÁHNU HLUBOKO DO KAPSY A NECHÁM TVŮJ ŠESTITISÍCOVEJ BOLEHLAV ZMIZET."… /// Stretch a jeho život, kterej stojí za hovno. Zábavně podaný trable, proložený vodvozama starejch hereckejch bardů či životníma historkami, který si (bych řek) Patrick Wilson neskutečně užívá. Prekérky se nabalujou, jeden průser vede k dalšímu, má to dobrý tempo a je to překvapivě optimistický, takže přivírám (obě) víka a flákám 4*! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju mejdany, kde můžu v jedný místnosti sledovat sexuální dráždění sněžnýho levharta a v druhý se účastnit orgií amputářů. 2.) Budu hercem. Odjíždím do L.A. 3.) Thx za titule ,, iq.tiqe“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Sranda je, že vlastně Carnahan využil všech možných klišé, doplnil to vtipně okořeněnými dialogy, přidal Patricka Wilsona, Chrise Pinea (není vypsán v závěrečných titulcích!!!), neodolatelnou Jessicu Albu tak, jak ji nikdo "vidět" nechce, JB Dala (!!!) a přidal dvě tři (vtipná) camea, narouboval to na svou typicky netypickou výstavbu scénáře (nikoliv podle klasické aristotelovský kompozice) a přidal navrch smrtící kombinaci vyprávění v první osobě a scénáře bez vlastní pointy. Vznikla tak žánrová jednohubka, vtipná, svižná, na první pohled obyčejná, na druhý pohled zvláštní, typicky Carnahanovská ve stylu Smokin' Aces, a takovejhle film já můžu. Plnou dardu sice Carnahanovi nedávám, ale jeho filmy... jo, ty mě bavěj. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie trvalo 21 dní a stálo 5 miliónov amerických dolárov. (Da_reba)
  • Vedenie štúdia Universal chcelo, aby mala postava Rogera Karosa (Chris Pine) oholenú bradu, pretože sa báli, že diváci herca nespoznajú alebo im príde atraktívny, no režisér to odmietol. (Da_reba)

Související novinky

Mizerové 3 s novým režisérem?

Mizerové 3 s novým režisérem?

10.06.2015

Michael Bay má plné ruce práce. Momentálně točí akční thriller 13 Hours a do budoucna ho chce urvat hned několik projektů. Nejhlasitěji o něj bojují válečný akčňák Sabotage, sci-fi Time Salvager a… (více)

Reklama

Reklama