Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý raper (Vanilla Ice) a jeho tři kamarádi, kteří jsou na koncertním turné na svých nablýskaných motorkách, se musí kvůli poruše na jedné z nich několik dnů zdržet v ospalém americkém městečku, kde se moc zábavy nenabízí. Nevázaní muzikanti převrátí naruby život nejen městečka, ale i středoškolačky Kate. Netuší ale, že Katina rodina je součástí programu ochrany svědků, jejíž identita byla právě prozrazena a hrozí jí nebezpečí. Svého času kultovní film s hudbou Vanilly Ice v sobě spojuje prvky romance, akce i muzikálu. V menší roli zpěvačky se zde představila Naomi Campbell. (Sofia)

(více)

Recenze (91)

MrMir 

všechny recenze uživatele

...kdyz jsem byljeste mladej kluk.... tak sem byl z tohoto filmu u vytrzeni...pro realnejsi hodnocení bych si jej musel pustit znovu a pak mozna zmenim hvezdičky... Vanilla Ice zde predstavuje mladeho drsného frajírka s vyholenými kostičkami kolem hlavy (!!), vedoucího bandu motorkářů na sportovních mašinách, který se za něco mstí...pane jo, vždyť já už ani nevím o čem ten film je :o) v hlavě zbyly jen ty kostičky, hudba a coool Vanilla :o) ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pecička film a stará klasika. Filmek je sice hodně jednoduchý, naivní, předvídatelný, přehraný a kdo ví co ještě pro dnešní publikum, ale za doby, kdy u nás Vanilla frčel z kazeťáků to byla celkem pecka. Co na tom, že je tam nelogičností tři prdele (třeba věčné nové kostýmy, když Vanila přijede jen na motorce), hlášek je zde ještě víc. Ono to není ani tak akční, ani romantický, ani hudební...... Je zde prostě smícháno vše, co v té době kolem Vanilly letělo......... Z nostalgie dávám 90% protože neznat to z té doby, bylo by to tak za 10% :D ()

Reklama

Hellscuboy 

všechny recenze uživatele

Pro všechny hňídopichy a vrtaly - trhněte si patkou!!...tohle je prostě klasika,hlavně mjůzika...dodnes si pamatuju kroky a pár písniček s tohoto filmu mam dodnes v telefonu...OMG,co by jste chtěli po ptákovině staré téměř 20 let...za mého mládí to bylo děsně kůůůůl a dle mého je to v určitém směru dodnes...takže,zahřívám bedny,přepínám pc na elcédéčko,dávám konferenčák na stranu a jdu na to!!! :-) ()

Bow-Z 

všechny recenze uživatele

To je nostalgie. Ve svý době byl Chladný jako led totálním kultem, tedy minimálně v mém okolí. Nosili jsme kostičky na hlavě a scénu z klubu si sjížděli tolikrát, že se kvalita obrazu neúprosně snižovala. Kdo měl VHSku s tímhle klenotem, byl king. Kdo se aspoň trochu podobal Vanillovi měl úspěch u holek a kdo film neviděl, byl zapovězen a držen stranou společenského života. No nic, co na tom, že příběh je mega stupidní (proč se rodiče serou do televize, když jsou v programu na ochranu svědků? a mohl bych pokračovat). Dnešní mládež byste tímhle rohlíkem už neopili, dneska jsme zvyklý na větší extravaganty, písničky už jsou taky trochu retro, ale vzhledem k tomu, že je snímek silně spjat s jednou etapou mýho dospívání a nesmazatelným písmem se tam zapsal, nemůžu jinak 4*. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

To jako že TOHLE individuum bylo někdy úspěšný a slavný?! No né... Filmy, kde hlavní hrdina je namachrovanej týpek s prapodivným účesem a krapínek nadutá holka, která se umí jenom usmívat, do toho trochu toho dramatu (ale opravdu jenom malilinko, protože nic se nemá přehánět) a pak taky dost zvláštní taneční kreace a to ani nemluvím o oblečení! Ne, děkuju... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Snímek si vysloužil 6 nominací na Zlatých malinách, a to v kategoriích nejhorší režie, nejhorší nová ženská hvězda (K. Minter), nejhorší píseň, nejhorší film, nejhorší scénář a nejhorší nová mužská hvězda, kterou Vanilla Ice "úspěšně" proměnil. (Coldrex)

Reklama

Reklama