Reklama

Reklama

Vzkříšení démona

  • USA The Lazarus Effect (více)
Trailer 2

Skupina vědců se snaží se posunout poznání až na samou hranici božství a získat nepředstavitelnou možnost přivést zpět k životu mrtvé tělo. Zatímco Ježíš si vzkříšením Lazara vydobyl víru svých následovníků, vědecký experiment narazí na úplně opačné síly a jeho následky se ponesou ve znamení zkázy. První pokus skupiny mladých vědců oživil mrtvého psa, při jeho opakování se ale věci zvrtnou a po zásahu elektřinou jedna z členek týmu zemře. V okamžitém šoku se ostatní rozhodnou pro vyzkoušení svého zázraku na lidském těle.. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (269)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Myslím si,že pro Lazarus effect je těch 47% docela nespravedlivých.Z nevinně vypadajícího hororu se to pomalu,ale jistě měnilo v pořádnou pekelnou vyražďovačku s pár "lekačkama".Něco podobného jsem čekal,ale nakonec mě film kladně překvapil.Samozřejmě se to nemůže vyrovnat V zajetí démonů nebo podobným filmům,ale zase to tak špatné nebylo.Olivia Wilde jako hlavní představitelka démona svou roli zahrála dobře,ostatní herci také ušli.Konec byl velmi překvapivý.Za mě dávám 60% ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Největší chyba producentů tohoto filmu je, že ho prezentují jako horor! Já se teda dívala na dobře zmáknutý mysteriózní thriller, kde partička doktorů najde lék "vzkříšení ze smrti". A jak to tak bývá, jsou nuceni jej použít na jednu z nich. Trailer naznačuje, že se nevrátí ona, ale nějaký démon - stejně jako stupidní český název. Jenomže ten lék zvyšuje mozkovou kapacitu, která u ní funguje na 100%, tudíž dokáže číst myšlenky, telekinezi nebo vkládat halucinace do cizí mysli. Nejde o žádného démona (!), ale o trochu temnější Lucy z roku 2014 se Scarlett Johansson. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Trochu slabé hodnocení. Nakonec to nebylo tak špatné. Připomnělo mi to Hráče se smrtí. Skupina vědců se snaží najít způsob jak oživit mrtvou bytost. To se . jim sice povede, ale ne bez vedlejších účinků. Začnou totiž v laboratoři postupně umírat... Atmosféra je docela dobrá a lekačky jsou celkem standardní. Oživuje to kouzelná Olivia Wilde :) "Otevři ty dveře!" ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Hlavním důvodem, proč jsem tento snímek viděl byla účast Olivia Wilde a vcelku poutavý název. Při pohledu na ostatní herce jsem byl též spokojen a očekával jsem řekněme průměrnou podívanou. Bohužel herecké výkony zde nebyly bůhví co ani od Olivie (ač ta alespoň mimikou a pohledem dělal něco navíc), ale to je hodně o takřka neexistujícím scénáři. Za pouhých 83 minut se tu stejně nic extra neděje, závěr je taky takový nijaký. Lekačky tu sem tam jsou, ale nic extra. Celkem pouhé 2z5. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Nebyl to nakonec takovej průser jak jsem očekával. Než přišla Olivia Wilde k sobě tak to mělo i nějakou tu atmosféru, pak se z toho stal nudný příběh o peklu. Konec tomu fakt nasadil korunu, jak nečekané. Zrzka byla ale sexy, i když hloupá, tak ty slabý 3* si to zaslouží, dalo se na to/na ni dívat. Jen to rychle uběhlo a dohromady se zase tolik nestalo. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (12)

  • Napriek negatívnym recenziám bol film veľmi úspešný, keď si zarobil až takmer 13 násobok svojho rozpočtu. (Arsenal83)
  • Film bol dokončený v roku 2013 a následne mal byť distribuovaný spoločnosťou Lionsgate. Nakoniec si diváci na jeho uvedenie museli počkať ďalšie 2 roky a za ten čas sa zmenila aj spoločnosť zodpovedná za distribúciu v USA, stala sa ňou Relativity Media. Spoločnosti Lionsgate zostali len distribučné práva do zahraničia. (beso74)
  • Zemiakové lupienky vo filme sú fiktívne lupienky Let's Potato Chips, ktoré sa nachádzajú aj v seriáli Community (od r. 2009). (Arsenal83)

Reklama

Reklama