Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když policejní detektiv z Baton Rouge, Bud Carter (Dafoe), zatkne nájemného vraha Jesse Weilanda (Dillon), přesvědčí ho, aby se stal informátorem a donášel na nejmocnější zločinecký gang celého jihu. Podsvětí ale odhalí Weilandovu pravou totožnost a nařídí Carterovu smrt. Oba musí spojit své síly, aby gang rozprášili a dostali za mříže nejvyššího šéfa (Berenger), který má vše na svědomí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

erased 

všechny recenze uživatele

Já vím, o mrtvých by se mělo jen v dobrém, jenže režisérovi se podařilo natočit tak tuctové osmdesátkové krimi-akční céčko, že nebýt několika známých tváří, neštěkl by po Bad Country jediný pes. A to je ještě tuctovost z mé strany kompliment, takto otřesně napsané dialogy, kvůli tomu naprosto nesympatické a odosobněné postavy, neexistující gradaci a levné a nepovedené využití atraktivního a stále více trendy prostředí amerického jihu by totiž člověk i mezi Seagalovkami pohledal. Chudý rozpočet se nakonec nejvíc podepisuje na akci, protože ani ta přes slušný počet ve filmu vystřelených kulek nedokáže této tragédii dodat jakýkoli náboj. Osobní poznámka: Willem Dafoe v roli drsoně se po Grandhotelu Budapešť už asi nikdy nebude dát brát vážně. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Ani v nejdivočejším vlhkém snu by mě nenapadlo, že v Holém údu ještě svedou nepatetickou a studenou (= nehippoendovou), uvěřitelnou, francouzsky zaprášenou krimi žánrovku ve stylu "místní hajzlové & federální blbci vs. ještě větší místní KKK hajzlové," kde dobré skutky hrdinů bývají po zásluze potrestány. Dillon sice není Delon, ovšem v tomto případě jenom o fous. O knír. A Elias navíc konečně srovnal skóre s Barnesem. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že filmy z drsného jihu mám hodně rád. Tenhle mezi ně však nezařadím. Je to hrozná blbost s ubohým příběhem, spoustou keců a nemastnými přestřelkami. Převážnou část stopáže jsem se extrémně nudil, takže i hodnocení bude extrémní. Herci jsou absolutně nezáživní a lze na nich obdivovat maximálně perfektní mustáže. Totálně amatérská práce z mého pohledu. ODPAD! ()

Siri69 

všechny recenze uživatele

První třetina filmu je v podstatě stejná jako v každém béčkovém krimi-thrilleru: seznámení s postavami, jakoby nějaká ta akce na úvod a dá se říct prozrazení toho, o čem celý film bude. Zbytek filmu už je o něco zajímavější, jelikož je vše vysvětleno trochu podrobněji a přijde i pár zajímavých zvratů. Průměrný film (podle skutečnosti) o snaze zničit náckovský zločinecký gang. 2,5* ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Krimithriller z kategorie celkem zbytečných.Byly tam úvodní titulky, závěrečné titulky a něco mezi tím. A to něco bylo, že člověk pracující pro místního bosse se za příslib klidného života spojí s poldou, aby dostali na kolena právě tohoto bosse a jeho partu. Ono to mohlo být dobré, ale ne nudným způsobem, jakým to bylo natočeno. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama