Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dave, Adam a Doofer jsou členy studentského spolku a mají na starosti finance. Jednoho dne je trezor prázdný, chlapci jsou obviněni z krádeže a vyloučeni jako zrádci. Jsou přesvědčeni, že zlodějem je předseda spolku Spence. Rozhodnou se dokázat svou nevinu pomocí videonahrávky. Jenže aby ji získali, musí se dostat zpátky na internát. Využijí k tomu následujícího večírku spolku, kam se chtějí dostat v přestrojení za dívky. To, co mělo trvat jeden večer, se nečekaně protáhne na zbytek pololetí. Jsou vtaženi do dívčího spolku bojujícího proti sexuálnímu obtěžování. Mladíci, kteří se jim dřív posmívali, mají nyní možnost poznat jejich problémy z druhé strany a uvědomit si, jak špatně se k nim chovali. Aby dotáhli plán do konce, musí pokračovat ve hře a udržet tajemství. Na každém kroku jim kluci dávají drsně najevo, jaké to je být neatraktivní dívkou. Druhá šance dostat se k nahrávce nastane po fotbalovém zápase. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem lepší věc. U některých teenage komedií jsem se nechutně byvil. Tady jsem se taky párkrát brutálně zasmál, ale spíše nad trapností některých scén. Chyběly mi trochu inteligentnější vtípky. Ale co považuje za plus je M. Rosenbaum, který konečně odložil neustále vážnou tvář Lexe Luthora a hodil na sebe ženský šaty. Jen to mohlo být vtipnější. Někde jim jde o to být trapný a tím pobavit a aby je diváci tak brali, což bohužel nevyšlo. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

A v anketě převkvapení roku.....se absolutně neumístil tenhle film. Totální tuctovka, jednorázovka. Čitelná, často trapná, přesto zkousnutelná. Jako každej neandrtálec namíchá Cuba Libre, tak asi tak složitý je natočit teenage komedii tohoto typu. Až nebudu mít zase v pondělí před půlnocí co dělat, budu muset být doma a nikdo nebude poblíž, nejspíš budu za tenhle film rád, jinak těžko. ()

Reklama

MartinaGaz 

všechny recenze uživatele

Správná americká bláznivá komedie. Kvůli obvinění ze ztráty peněz se studenti rafinovaně převlékají za studentky, a pro očištění svého jména dokonce vstoupí do spolku ošklivek. Studenti se setkávají s mnoha ženskými problémy, které ošklivkám pomáhají zdárně vyřešit. Vydávání se za studentky není sice originální téma, ale tato komedie je zpracována velmi dobře. Povedené hlášky, vtipní herci a herečky. Nejvíce se do role ženy vcítil Doofer, který se stal mojí oblíbenou postavou. ()

Zombo 

všechny recenze uživatele

Tuto do odpadu padající hvězdu dávám Sorority Boys (i český "překlad" je vtipnější než samotný pokus o film..) asi kvůli dvěma, maximálně třema fórům, kterým jsem se chtě nechtě zasmál. Počkat, možná jsem se smál sobě, že se na to ještě dívám a dávno jsem to nevypnul. A čekání na závěrečnou pointu (!!!), která byla jasná pomalu od prvních pěti minut, a když vás při tom řežou těžce podprůměrné, bezduché až debilní antivtipy..., tomu říkám pravý divácký masochismus. Pokud hledáte opravdu pádný důvod, proč zatracovat teen komedie, tak tady ho máte! ()

Homerking 

všechny recenze uživatele

Tři týpci Adam, Dave a Doofer jsou vyhozeni ze studentského spolku kvůli obvinění z krádeže peněz které bratrstvo šetřilo na velkou párty, vědí že existuje VHS kazeta která může dokázat že peníze neukradli, aby jí získali musí se přestrojit za studentky a infiltrovat se do bratrstva, vše ale nepůjde podle jejich plánů. Skvělá ujetá komedie která se mi před časy dávno minulými líbila mnohem víc než legendární Prcičky, moře luxusních hlášek, vtipných scének a bizarního humoru, kdo mě bavil zdaleka nejvíc byl Doofer alias Roberta. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Absolventi KOK (jako Daveův otec, John Kloss a další) byli všichni členové bratrstva ve filmu Zvěřinec časopisu National Lampoon (1978). Proto je zde také cameo Johna Vernona - nemocný stařík na křesle ošetřovaný Adamem, možná lépe známý jako děkan Wormer ze Zvěřince. (c.tucker)
  • Michael Rosenbaum nosil paruku v průběhu celého filmu, neboť jeho role v televizním seriálu "Smallville" (2001) vyžadovala, aby měl hlavu stále oholenou. On vyžadoval, že když má nosit paruku, tak jen nějakou špatnou, a proto má jako Adam takové divné vlasy. (c.tucker)
  • Pracovní název filmu byl Dog Catcher. (c.tucker)

Reklama

Reklama