Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (148)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Hollywoodský instant, a téměř "odpad!", který se snaží svou nálepku komedie obhájit rádoby humorem založeném na křečovitém primitivním scénáři, účelově vykreslujícím hlavního hrdinu coby největšího možného troubu, dále na chrlení vulgarit, nevkusném zoofilním trapasu, povinné pařbě generující spoustu dalších trapasů či na naprosto absurdních situacích, násilně se mě snažících přesvědčit, že se snad mám smát. Ne! The Wedding Ringer je typ konzumního humoru, který je mi na hony vzdálený, a který jsem dokázal dokoukat až na třetí pokus. Herci jsou navíc velmi průměrní. Kaley Cuoco je sice i v tomto filmu "Sweeting", bohužel už tradičně dokazuje, že drtivá většina seriálových hvězd má problém prosadit se ve světě filmovém, je velmi nevýrazná. Navíc mě Kaley přestala naprosto zajímat vždy, když se na scéně objevila Olivia Thirlby. 10% ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia, ktorá ma nemilo prekvapila svojou normálnosťou. Vážne, okrem pár scén so psom je až príliš zdržanlivá. Veď už len tá jeho partia mala väčší potenciál, ktorý je nevyužitý. Dej neprekvapí, ale zas ani neurazí. Na odľahčený večer dobrá voľba, avšak nič pamätné tu nie je. Ak však nerátam lietadlovú scénu, tá rozosmeje snáď každého :) ()

Reklama

ondrula 

všechny recenze uživatele

Další přitroublá americké komédie, která má všechno, co má mít: spoustu fekálního "humoru", politicky korektní obsazení, hraní na city a především vyžranýho americkýho troubu, kterýho si přes jeho loserovitost všichni zamilují a začnou ho obdivovat. Taky nějaký rednecky, pěkný auta, pěkný holky, spoustu muziky a hlavně páááártyyyy! Přes veškerou snahu pobavit diváka, jsem se jako obvykle u týhle americký komedie solidně nudil a poslední třetinu ani nedokoukal. Nejvíc bolí takový to jímavý vyznávání citů, promlouvání do duše, vzájemné narovnávání sebevědomí a hlavně neuvěřitelný bizarnosti - např. když se luxusní kurva během chvilky zamiluje do trouby Douga poté, co jej chvíli profesionálně ošmatává na jeho rozlučkový párty (během níž se Doug buď chová jako kokot anebo je všeobecně zesměšněn nechutnou zoofilií a zraněným dickem). ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá komédia so solídnym hereckým obsadením, kde najznámejšou mi bola Kaley Cuoco z Big Bangu. Na úvod mi to prišlo ako veľmi okresená napodobenina Smithovho Hitchu. Mladík, ale tu nemá problém zohnať a nabaliť si ženskú, len chudák má smolu, že mu nik nechce ísť za svedka. Nuž čo, workoholici to majú v živote ťažké. Našťastie v Amerike je možné všetko a tak sa dá nájsť aj firma s profesionálnym svedkom. Ako nápad je to vynikajúce, to sa musí tvorcom uznať. Kuká sa na to tiež príjemne. Škoda, že je to tak stupídne primitívne a miestami nudné. Ak ku tomu divák priráta tak neskutočne predvídateľný koniec, čo z tohto filmu srší už úvodných minút, uvedomí si, že až tak geniálne to scenáristi nezvládli. Škoda, lebo podstata bola v tomto projekte vysoká. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Protivný černoch dokáže zaručeně zkazit kdejakou komedii. Ne každý je totiž Eddie Murphy a já na ty jejich blbé škleby někdy už prostě nemám. Hlavní hrdina je navíc docela odporný tlouštík. Takže to zachraňují Penny z Třesku a především půvabná sympaťačka Olivia Thirlby v žalostně maličké roli. Námět sám je ovšem geniální. Nepochybuji o tom, že taková živnost by v USA musela dobře vynášet. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)
  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis. (tb_23)

Reklama

Reklama