Reklama

Reklama

UFC 167: St-Pierre vs. Hendricks

(pořad)
Sportovní
USA, 2013

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 16. listopadu 2013 v MGM Grand Garden Arena (Las Vegas, Nevada). Na hlavní kartě se sešlo pět zápasů.
1) Ali Bagautinov vs. Tim Elliott
2) Josh Koscheck vs. Tyron Woodley
3) Robbie Lawler vs. Rory MacDonald
4) Chael Sonnen vs. Rashad Evans
5) Georges St-Pierre (c) vs. Johny Hendricks (UFC Welterweight Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (4)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Elliott (7) vs. Bagautinov 3,5* Celkem pěknej zápas ve kterém je pár parádních momentů. Vítěz si to podle mě zasloužil........... Koscheck vs. Woodley 4,5* Parádní rychlej zápas plnej tvdrých úderů. Luxusní KO. ................ MacDonald (3) vs. Lawler (10) 4,5* Parádní zápas, ve kterém je na co se koukat, poslední kolo je hodně povedený a je to bitva do poslední sekundy. Vítěz si to zasloužil............ Evans (4) vs. Sonnen (6) 4* Rychlej zápas, kterej je ukončenej TKO................ St-Pierre (c) vs. Hendricks (1) 5* Parádní zápas ve kterém dostal champion dost zabrat. Nevim, viděl bych výhru pro druhýho borce. Už teď se těším na další společnej zápas. Celkově povedenej event a dávám mu 85% :) ()

kapsomut 

všechny recenze uživatele

Já osobně si netroufám říkat, kdo vyhrál hlavní zápas.... ale co mě překvapilo bylo, že Sonnen dostal tak jednoduše. Já mám Chaela rád, ale už prostě nemá formu. Bohužel podle mýho půjde už jen níž a níž. Koscheck, který fakt nemusim dostal krásný KO, za to jsem hodně rád! Ostatní zápasy byly tak nějak normální. Nic špatnýho ani vyjímečnýho. Po dokonalým UFC 166 trošku zklamání.... ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Chcete porazit šampiona ? Nespoléhejte se na bodování a ukončete zápas před limitem. Snad si Johny vezme ponaučení a tato porážku mu jen prospěje. ()

Reklama

Reklama