Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když umělec Colin Ware (Firth) zjistí, že jeho životní láska a snoubenka Vera (Driverová), přitažlivá, prohnaná potvora, si bere jiného muže, uteče do ospalé americké vesničky v Nové Anglii, aby se zde ponořil jen do svého umění a ukonejšil svou zmučenou duši. Brzy potká někoho, kdo mu nabídne víc, než jen rameno, na kterém se může vyplakat je to Mandy (Grahamová), kouzelná bezprostřední duše, která uchvátí jeho srdce dokud se náhle neobjeví Vera s nečekaným překvapením. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

otík 

všechny recenze uživatele

Je to naprosto tradiční romantická komedie, o tom nemůže být žádný pochyb. Je tu ale jedno velké ALE - tak pohodový film jsem už dlouho neviděl. Jako vždy šarmantní Colin Firth si zahrál malíře, který přijel do amerického městečka Hope zapomenout na svou snoubenku, která jej však nechala být. A samozřejmě se zamiluje do místní hodné dívky. Jenže s ex snoubenkou to není tak lehké, když se pro něj vrátí a dělá vše pro to, aby jej dostala zpět. Dlouho jsem si film neužíval tak, jako právě tento snímek. Vřele doporučuji mužům i ženám, zadaným i svobodným. Užijte si ho. ()

Grafito 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná rádoby romantická komedie.. naprostá absence, byť i jen náznaku humoru.. celý film je jen o pitvoření se Colina Firtha.. a zrovna on má myslím na víc.. když by člověk vzal ve srovnání třeba Doctora Hollywooda, který těží ze stejný zápletky střetu městskýho (tady anglickýho) prvku v prostředí americkýho maloměsta, tak Ach ty ženy je zoufale nedotažené nedochůdče.. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Romantická klasika v duchu on miluje / ona miluje, ale ...... Film se ke tříhvězdičkovýmu nášupu dopracoval díky sarkatisckým dialogům, krásný Hetaher, civilnímu Colinovi a dramatickýmu obličeji Mr. Fishera. Takhle dramatickej obličej jsem viděl jen na uživateli Malarkey, když na veletrhu cestovního ruchu koukal na tlustou kubánku jak kouří obrovskej doutník. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Velmi nudné a natahované až trapné, připomíná to spíš středoškolskou (ovšem nevtipnou) komedii se skoro čtyřicátníky v hlavních rolích- chvílemi to vypadá ,že se snad rodí zajímavá zápletka,ale nakonec to skončí přesně tak, jak bylo od začátku jasné- hvězdička za aspoň občas vtipného Colina Firtha...20% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten Colin Firth si s těmi romantickými komediemi nedá pokoj. Pořád si chce šáhnout na švába a ty ženský ho ne a ne k sobě pustit. Pak se naskytne možnost a on má na krku hned dvě a neví co s tím. Spokojenej chlapskej obličej na plakátu je jenom klasická chlapská zástěrka, že všecko je v pohodě. V tomto filmu je ale opak pravdou. Dramatickej obličej pana Fishera ve filmu je toho jasným důkazem. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama